Ζώδια: Άρης και Ερμής από τον Καρκίνο συναντούν τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Μετά τον Κρόνο, Άρης και Ερμής από τον Καρκίνο θα βρεθούν απέναντι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τουτέστιν, είναι εκείνη η φάση που ανοίγει η γη και σε καταπίνει ή ανοίγει η γη και βγαίνει από μέσα της ό,τι ήταν καλά κρυμμένο για καιρό. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και στα θέματα που αφορούν τις γεωτρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά σίγουρα αφορά και πιο προσωπικά θέματα για καθένα από τα 12 ζώδια. Είναι δυο δυνατές όψεις που μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια έντονα πάθη, ανταγωνισμό, διεκδικήσεις και παιχνίδια εξουσίας. Όπως καταλαβαίνετε τίποτα από αυτά δεν γίνεται ανώδυνα, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε οπλισμένοι με ψυχραιμία και συναινετικό τρόπο σκέψης. Η αίσθηση ότι αδικούμαστε από κάποιον ή από κάποια συνθήκη της ζωής μας μπορεί να έχει βάση, όμως θα πρέπει να αναλογιστούμε την προσωπική μας ευθύνη πριν ξεστομίσουμε λόγια που αφήνουν πίσω τους καμένη γη. Στο σχήμα πρέπει πάντα να έχουμε και τον Ποσειδώνα που μπορεί να δώσει λύσεις που κατά περίπτωση όμως μπορεί να έχουν «οικειοθελή εξαπάτηση», προκειμένου να διατηρήσουμε τελειωμένες καταστάσεις.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η αντίθεση Άρη και Ερμή απ’ τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να βαρύνει την επικοινωνία σας με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και κατά συνέπεια και την ψυχολογία σας. Μπορείτε όμως να την εκτονώσετε δημιουργικά και πριν προλάβει να σας δημιουργήσει προβλήματα. Δείτε λοιπόν αν είναι το σπίτι ή η δουλειά ο τομέας που πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα ή να ξεκαθαρίσετε κάποια άλλα και κάντε το με θάρρος. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει σε ελκυστικές παγίδες που μπορεί να προκύψουν.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Με την αντίθεση του Άρη και του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορείς είτε να κάνεις ασκήσεις ψυχραιμίας για να μην υποκύψεις στον πειρασμό να μεταμορφωθείς σε «Ταύρο σε υαλοπωλείο», είτε να μην καταπιεστείς καθόλου και να βγάλεις τα απωθημένα σου απέναντι σε όσους σε έχουν κουράσει. Τώρα που το ξέρεις όμως και πριν κάνεις την έκρηξη σου αναλογίσου τις συνέπειες και τις απώλειες που θα έχεις σε κάθε περίπτωση και κινήσου ανάλογα. Πάντως να ξέρεις πως το γυαλί δε ραγίζει αυτές τις μέρες, σπάει…

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Ο κυβερνήτης σου Ερμής, αλλά και ο Άρης σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα σε φέρνει αντιμέτωπο με σκηνικά ζήλειας, τα οποία είτε τα δημιουργείς (προκαλώντας τα ή ζηλεύοντας ο ίδιος), είτε τα δέχεσαι χωρίς λόγο, αλλά με πολλές αφορμές που μπορεί να έχουν δημιουργήσει κακό προηγούμενο στη σχέση σου ή στις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους που υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σας. Αν δε σε αφορά να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μην εμπλακείς σε συζητήσεις και συνέχισε απερίσπαστος να κάνεις αυτό που πιστεύεις, αφήνοντας τον άλλο να το διαχειριστεί μόνος του.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Λίγο ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σου, λίγο ο Πλούτωνας από απέναντι και τα λάθη που πυροδοτούν εντάσεις και απογοητεύσεις δεν είναι δύσκολο να συμβούν. Προσπάθησε να σκεφτείς δυο φορές πριν στείλεις εκείνο το μήνυμα που περιγράφει τον συναισθηματικό «πανικό» που μπορεί να βιώνεις, γιατί μπορεί να κάψεις και τον τελευταίο άσσο που μπορεί να έχεις στο μανίκι σου. Υπολόγισε καλά ποιον έχεις απέναντι σου και μην αφεθείς στη λογική «εγώ αυτό πιστεύω, αυτό θα κάνω και ό,τι βγει», γιατί δε θα σου αρέσει και πολύ το αποτέλεσμα.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Με την αντίθεση των Άρη και Ερμή με τον Πλούτωνα θα πρέπει να προσέχεις τη λαιμαργία σου και τη ροπή σου προς κάποιες κακές συνήθειες, γιατί μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με προβλήματα στην υγεία σου, που φαντάζομαι είναι το τελευταίο που θα ήθελες αυτή τη στιγμή. Το ίδιο κι αν ασχολείσαι με τη γυμναστική, όπου καλό να είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Κατά τ’ άλλα, κάποιες συγκρούσεις μπορεί να φέρουν στο φως ένα διαφορετικό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων που δεν ξέρεις τόσο καλά όσο πιστεύεις.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, όπως και ο Άρης, θα βρεθούν απέναντι από τον Πλούτωνα και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με κάποιες συνειδητοποιήσεις που μπορεί τώρα να σου πέσουν λίγο βαριές, όμως θα σου δώσουν όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη ζωή σου και να ασχοληθείς με ανθρώπους και πράγματα που σε γεμίζουν πολύ περισσότερο, απ’ όσο αυτοί και όσα ασχολείσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Παράλληλα, αν ένα σχέδιο σου πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να το ακολουθείς θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάποιους που ενδεχομένως δεν το βλέπουν με καλό μάτι.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Η αντιθέσεις των Άρη και Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να εκτονώσουν το πιεσμένο κλίμα των ημερών για σένα. Και πως εκτονώνεται κάτι πιεσμένο; Μα με έκρηξη φυσικά! Αν το καλοσκεφτείς κάποια στιγμή καλό είναι να φτάνουν τα πράγματα στο απροχώρητο, γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο τότε πέφτουν οι τοίχοι και μπορείς να δεις δρόμους που μέχρι τώρα δεν έβλεπες. Όταν βέβαια μιλάμε για σκηνικό αποκάλυψης, που μπορεί να στήσει με ευκολία ο Πλούτωνας τότε καταλαβαίνεις ότι οι τοίχοι δεν πέφτουν τούβλο τούβλο, αλλά μια κι έξω.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Αυτό το μείγμα σαδισμού-μαζοχισμού που μπορεί να κρύβεις μέσα σου έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθάει να επιβιώσεις τώρα που οι δύο κυβερνήτες σου ο παραδοσιακός, ο Άρης και ο σύγχρονος, ο Πλούτωνας θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο κόσμος λοιπόν μπορεί να έρθει πάνω κάτω, εσύ όμως φαίνεται να διασκεδάζεις με τις ανατροπές και τις συγκρούσεις, γιατί θεωρείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν έξω απ’ τα δόντια. Λυπήσου μας…

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Με την αντίθεση των Άρη και Ερμή με τον Πλούτωνα να αφορά προσωπικά τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας. Αυτοί λοιπόν θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουν τα έντονα γεγονότα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι στις οικονομικές σας συναλλαγές και «παρακαλείστε να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα» που λένε και στο μετρό, αφού κάποιοι μπορεί να τα επιβουλεύονται.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Με τον Ερμή και τον Άρη να ξύνουν τις πληγές του Πλούτωνα στο ζώδιο σου κάποιες σχέσεις στη ζωή σου μπορεί να κλείνουν τον κύκλο τους και καλά θα κάνεις να το πάρεις απόφαση νωρίς, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα για σένα. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να μην προκαλείς τους άλλους με τη συμπεριφορά σου. Η σιωπή μπορεί να αποδειχτεί χρυσός αυτή τη στιγμή, ειδικά, που μπορεί να ακούσεις πράγματα με σκοπό απλά να σε κάνουν να εκραγείς. Μην τους δώσεις αυτή τη χαρά.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Άρης και Ερμής αντιμετωπίζουν τον Πλούτωνα και αν κάτι θα πρέπει να προσέχεις είναι να μη σε πάρουν τα… σκάγια, γιατί τότε είναι πιθανό να χάσεις τα μπανάκια σου το Σαββατοκύριακο. Υγεία πάνω απ’ όλα λοιπόν, αλλά για να την πετύχουμε πρέπει να έχουμε και ψυχολογία. Κράτα μακριά λοιπόν ανθρώπους που μπορεί να θεωρείς τοξικούς και μην αφήσεις τις κόντρες που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό σου χώρο να σε επηρεάσουν. Μπες σε site με συμβουλές ευεξίας και κάνε γενικά πιο υγιείς επιλογές σήμερα!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Με τους Άρη και Ερμή να σχηματίζουν αντιθέσεις με τον Πλούτωνα το βασικό σου άγχος αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι τα παιδιά σου. Σίγουρα σαν θέμα μπορεί να είναι ευαίσθητο, αλλά κι εσύ ως πιο ευαίσθητος…τέλος πάντως μαζεύεται πολύ ευαισθησία και οι καταστάσεις χρειάζονται και λίγη ψυχραιμία για να αντιμετωπιστούν σωστά. Τα ανάλογα βέβαια μπορεί να ισχύουν και για την ερωτική σας ζωή, έχει, δεν έχει παιδιά, όπου θα πρέπει να αποτραβηχτείτε από το δράμα και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με λογική.

Πηγή: Astrologos.gr