Ζώδια: Η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο θα δοκιμάσει τις αντοχές μας!

Όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο πάει να συναντήσει από απέναντι τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη αντίθεση βέβαια έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί και να μας επηρεάζει, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι. Είναι λοιπόν μια όψη που θα δοκιμάσει τις αντοχές μας, την υπομονή μας, την πίστη μας στους στόχους μας και την ικανότητα μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω εκεί που βρίσκουμε τοίχο. Στη μεταξύ τους διαμάχη ο Κρόνος που βρίσκεται στο αγαπημένο του ζώδιο φαινομενικά έχει το πάνω χέρι, σε σχέση με τον Άρη που στον Καρκίνο είναι στα χειρότερα του, θεωρητικά… Το σημαντικό είναι ότι το καβούκι του κάβουρα (Καρκίνου) λειτουργεί σαν ασπίδα για τον Άρη για να αντέξει τα ανελέητα χτυπήματα και τις επιθέσεις που θα δεχτεί, όπως και το γεγονός ότι δεν έχει κανένα λόγο να πάει μπροστά, αφού αγαπάει το να κινείται πλαγίως. Το πρόβλημα όμως είναι όταν χάνει την αυτοκυριαρχία του και προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την επανάσταση του και να φύγει μπροστά. Καλό λοιπόν θα είναι να θυμάστε μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Πολύ προσοχή σε ατυχήματα, καβγάδες, χρήση εργαλείων, επεμβάσεις κλπ.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Καθόλου βολική για σένα αυτή η αντίθεση του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο, αφού οι λέξεις υπομονή, αυτοκυριαρχία και στρατηγική για σένα είναι «ό,τι είναι το οφ σάιντ για τις γυναίκες», για να δανειστώ μια ατάκα από αγαπημένη ελληνική σειρά. Τα έχεις ακουστά, αλλά τι είναι, πως γίνονται και σε τι χρησιμεύουν δεν ξέρεις. Παρόλα αυτά αν δε θες να μετράς τα κομμάτια σου το Σαββατοκύριακο, εγώ θα σου πρότεινα να ανοίξεις κανένα λεξικό.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Ο βασικός κίνδυνος που προκύπτει για εσένα αυτές τις με την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι οι καβγάδες και τα ξεσπάσματα. Το μυστικό για να μπορέσεις να προφυλαχθείς είναι αφενός το να αποφύγεις καταστάσεις που ξέρεις ότι μυρίζουν μπαρούτι κι αφετέρου να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις αυτά τα λόγια που μπορεί να πετάγονται στην επιφάνεια σαν να έχουν ελατήριο από κάτω και δεν προλαβαίνει να τα φιλτράρει το μυαλό. Δεν είναι ώρα να βγάλεις τα απωθημένα σου.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο δε θα σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτές τις μέρες, αφού μπορεί να δεις να διακυβεύονται πράγματα που θεωρούσες δεδομένα, χωρίς να έχεις τη δύναμη να αντιδράσεις, να διεκδικήσεις ή να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Πολύ προσοχή χρειάζεται στις οικονομικές σου δοσοληψίες, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με κλοπές και απώλειες, ενώ επίσης αυτές οι μέρες δεν ευνοούν με τίποτα πιθανές αγορές και επενδύσεις.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Η αντίθεση που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Κρόνο, με τον πρώτο να βρίσκεται στο ζώδιο σου, χαρακτηρίζει μια δύσκολη περίοδο για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Σε αυτόν τον τομέα είναι που θα νιώθεις ότι δεν υπάρχει συμπόρευση, αλλά ανταγωνισμός, ότι ο άλλος δεν έχει διάθεση να σε βοηθήσει, αλλά αντίθετα προσπαθεί με τον τρόπο του να δοκιμάσει τις αντοχές σου. Αυτά όμως που θα πρέπει να μετρήσεις είναι ο εγωισμός σου και η αντικειμενικότητα με την οποία βλέπεις τις καταστάσεις κι αν όντως πιστεύεις ότι αδικείσαι ή καταπιέζεσαι αντέδρασε με λογική και στρατηγική, όχι με συναισθηματικά ξεσπάσματα.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η αντίθεση που θα σχηματίσουν ο Άρης με τον Κρόνο αναμένεται να δοκιμάσει τους περισσότερους από εσάς σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο μέσα από καθημερινά εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν και να σχετίζονται με την υγεία ή την εργασία σας. Κάποιοι άλλοι όμως, λιγότερο τυχεροί, μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με εχθρικές συμπεριφορές και πισώπλατες ενέργειες ανθρώπων που δεν είχαν υπολογίσει σαν πιθανούς «εχθρούς». Δεν είναι καιρός για δάκρυα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις καταστάσεις και μετά αν θες μετράς και τις απώλειες.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο για εσάς μπορεί να δώσει εμπόδια και κόντρες στις σχέσεις με τα παιδιά σας, ειδικά αν αυτά φαίνεται να προσπαθούν να αμφισβητήσουν τον έλεγχο που μπορείτε να ασκείτε πάνω τους. Από την άλλη κρύβει απογοητεύσεις και σε ερωτικό επίπεδο αφού φαίνεται ότι η άλλη πλευρά χτίζει ένα τοίχος ανάμεσα σας, ακόμα κι αν αυτό είναι μια προβληματική συμπεριφορά που δεν μπορείτε να υπερβείτε ή να παραβλέψετε. Το αποτέλεσμα είναι ότι δε σας αφήνει περιθώρια να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο μαζί.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Αυτή η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο στους άλλους παρορμητικούς (Καρκίνο-Αιγόκερω) όπως εσύ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αφού είτε έρθεις αντιμέτωπος με προβλήματα στο σπίτι, είτε με προβλήματα στη δουλειά ο άλλος τομέας δύσκολα θα μείνει ανεπηρέαστος. Επειδή εσύ είσαι ο μόνος υπεύθυνος για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου το βασικό στοίχημα είναι όσο σε παίρνει να μην τα μπλέξεις μεταξύ τους. Παρόλ’ αυτά οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο σε κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο οι συγκρούσεις μοιάζουν σχεδόν αναπόφευκτες. Κάθε προσπάθεια για έλεγχο και επίδειξη ισχύος μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με τα αποτελέσματα τους να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Καλά θα κάνετε λοιπόν να δείξετε αυτοκυριαρχία και να μην πέσετε στην παγίδα να ανταγωνιστείτε κανέναν και τίποτα. Προσοχή στα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα, όπως βλάβες, κλοπές κ.α.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είτε λοιπόν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους προσπαθείτε να χαράξετε κοινή γραμμή πλεύσης, είτε κάποιοι αμφισβητούν την αξία, την αξιοπιστία σας ή ακόμα και τις ικανότητες σας, με αποτέλεσμα να βλέπετε κάποια σχέδια σας να απομακρύνονται. Καλό θα είναι να μη διεκδικήσετε πράγματα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δύσκολα θα σας δοθούν, γιατί όντως οι πιθανότητες να τα πάρετε δεν είναι με το μέρος σας.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Όσο κι αν ο Κρόνος είναι φίλος σας ή αντίθεση του με τον Άρη δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους. Το παιχνίδι παίζεται εκεί κυρίως που νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι. Είναι η δουλειά; Είναι η σχέση σας; Μήπως είναι και τα δύο; Όπου λοιπόν πιστεύετε ότι έχετε το πάνω χέρι η κυριαρχία σας μπορεί να αμφισβητηθεί είτε με την «εισβολή» κάποιου που δεν υπολογίζατε, είτε από τους ίδιους τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι έχετε υπό τον έλεγχο σας οι οποίοι κάνουν την επανάσταση τους, σας κρίνουν ή διεκδικούν, γεγονός που δε σας βολεύει καθόλου.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο έρχεται για να τραβήξει την προσοχή σου από αυτά που θεωρούσες σημαντικά ως τώρα. Για να στο κάνω πιο συγκεκριμένο είναι εκείνη η φάση που αρχίζεις τις φιλοσοφίες τύπου “μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα είναι τίποτα”, “ρε τι καθόμαστε και σκάμε για βλακείες, αφού σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε ” και άλλα τέτοια, που όπως ξέρεις για να φτάσουμε στο σημείο να τα πούμε ένα σοκ έχει προηγηθεί.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Αυτό το διάστημα που θα μας επηρεάζει η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο θα νιώθεις σαν κάποιος να σου παίρνει την μπουκιά απ’ το στόμα. Πάνω που θα είσαι έτοιμος να χαρείς “τσουπ” θα πετάγεται ο Κρόνος για να σου πετάξει ένα κουβά παγωμένο νερό και να σε προσγειώσει κάπως άτσαλα στη σκληρή πραγματικότητα. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις διάθεση να προσφέρεις ή να δημιουργήσεις. Γενικά είναι μια όψη που μπορεί να σου πέσει λίγο βαριά.

Πηγή: Astrologos.gr