Ποδηλατική βόλτα στη Λεμεσό για την ενίσχυση της Εντατικής Μονάδας Νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού

Για πρώτη φορά, φέτος, διοργανώνεται ποδηλατικός γύρος στην πόλη με σκοπό να συλλεγούν χρήματα και να αγοραστεί υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Γι’ αυτό πάρτε το ποδήλατο σας και πάμε να ενισχύσουμε την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ.

Η Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού χρειάζεται άμεση στήριξη από όλους ώστε να συνεχίσει, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, τη συνέχιση του τόσο σημαντικού έργου που επιτελεί για τα βρέφη των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου.

Τα χρήματα που θα συλλεγούν μέσα από χορηγίες καθώς και ο εξοπλισμός θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού σε μικρή τελετή που θα διεξαχθεί στο Διοικητήριο Λεμεσού στον τερματισμό της διαδρομής.

Αφετηρία της διαδρομής ο χώρος στάθμευσης έναντι από το Costa Coffee στη Λεωφόρο Μακαρίου με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και διαμέσου του παραλιακού δρόμου, κατάληξη στο Διοικητήριο Λεμεσού (οδό Ανεξαρτησίας).

Πηγή