Τα άστρα για τα ζώδια με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης!

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και ο μήνας μας αποχαιρετά με όχι και τόσο ευχάριστη διάθεση μιας και η επιρροή της δύσκολης Πανσελήνου που προηγήθηκε είναι ακόμη ισχυρή αναστατώνοντας τόσο την ψυχολογία και την διάθεση μας όσο και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού

Το δύσκολο κλίμα συνεχίζεται και στο τριήμερο αυτό, μιας και η Αφροδίτη “πληγώνεται” ακόμα περισσότερο, διογκώνοντας τις όποιες δυσκολίες και κάνοντας τα γεγονότα σε πολλές περιπτώσεις να δείχνουν αξεπέραστα! Όπως ήδη έχουμε πει, η Αφροδίτη διανύει σε ανάδρομη πορεία το ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση η οποία την κάνει να βρίσκεται στην αδυναμία της. Η αδυναμία αυτή ενισχύεται και από την ανάδρομη πορεία της, αλλά πολύ περισσότερο, την ημέρα της Παρασκευής από την σύνοδο της με τον Ήλιο. Στην ουσία “καίγεται” από αυτόν, με αποτέλεσμα το κλίμα να οξύνεται όλο και περισσότερο.

Κατά συνέπεια, είναι πολύ δύσκολο για τα όλα ζώδια να κινηθούμε τις ημέρες αυτές κάτω από μια ήρεμη και καλή ψυχολογία, αφού η έντονη επιρροή τους δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση ακόμα και χωρίς λόγο! Πραγματικά μπορεί να μην ξέρουμε τι μας φταίει, να μην μπορούμε να το αντιληφθούμε όμως να επηρεάζει καθοριστικά την συμπεριφορά μας και βέβαια κάθε μορφή συζήτησης είναι πολύ εύκολο να πέσει στο κενό μιας και δεν είναι αποσαφηνισμένα ούτε αυτά που νιώθουμε, ούτε ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε ή θέλουμε να τα εκφράσουμε!

Σχέσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους χωρίς όμως να υπάρχει το έδαφος εκείνο που ευνοεί την όποια εξεύρεση λύσης ή διαλόγου. Είναι που το συναίσθημα είναι τόσο έντονο και εκφράζεται και με τόσο απόλυτο τρόπο, που είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες που να εξελίσσουν την όποια συζήτηση. Ακόμα και σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και σε εκκρεμότητες του παρελθόντος, είναι δύσκολο για τα ζώδια να μπορέσουμε να βρούμε τους τρόπους ή τα πρόσωπα εκείνα που θα μας εξυπηρετήσουν.

Έτσι λοιπόν, καλό είναι να αποφύγουμε να εκφράσουμε, να διεκδικήσουμε ή να διαπραγματευτούμε, έχοντας αδιάλλακτη θέση κι άποψη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης;

Για όσους ανήκετε στα σταθερά ζώδια(Ταύροι, Λέοντες Υδροχόοι και Σκορπιοί)-κυρίως του πρώτου δεκαημέρου- ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες …χάους στις εξελίξεις, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας ζωής. Σε κάθε περίπτωση, οι αποστάσεις επιβάλλονται…

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, είναι η κατάλληλη ημέρα για να οργανώσουμε όλα τα ζώδια τα βήματα και τους στόχους της επόμενης εβδομάδας αφού το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο έρχεται να μας θυμίσει πως χρειάζεται ουσιαστική και μεθοδική εργασία, για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό στο οποίο στοχεύουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου;

Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Γης(Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)και στα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθύες)-κυρίως του πρώτου δεκαημέρου- ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως είναι στο χέρι σας το πώς θα διεκδικήσετε καλύτερα ότι μπορεί να στοχεύετε. Προετοιμασία και δράση! Είναι απαραίτητες!

 

Πηγή: Astrologos.gr