Ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιο του Σκορπιού

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου σήμερα, τελευταία ημέρα για τα γενέθλια των Σκορπιών και οι μέρες έχουν έντονα στοιχεία τόσο από Σκορπιό όσο και από Τοξότη, αφού την Κυριακή κορυφώνονται δύο σημαντικές, αλλά και πολύ αντίθετες μεταξύ τους όψεις οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να μας επηρεάζουν. Η μία είναι από τις πλέον ευχάριστες και τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν και δεν είναι άλλη από τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία στον Τοξότη που θα μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε υπέροχα, να απολαύσουμε όσα μας αρέσουν χωρίς ενοχές και να νιώσουμε έντονα συναισθήματα. Για κάποιους όμως τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς έτσι αφού ταυτόχρονα θα έχουμε και την αντίθεσή του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο η οποία εκτός από απρόοπτα γεγονότα και κάποια ατυχήματα θα δημιουργήσει σκηνικό πολέμου, όπου οι καταπιεσμένοι θα κάνουν την επανάστασή τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες, αλλά και χωρίς να έχουν εναλλακτικό σχέδιο στο ενδεχόμενο που κάτι πάει στραβά.

 

1Κριός

Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική για εσένα φίλε Κριέ, ωστόσο χρειάζεται να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα είναι εφικτό να το ακολουθήσεις, χωρίς να παραμελήσεις τον εαυτό σου και χωρίς να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου αφού δε θα λείψουν κάποια θεματάκια υγείας, όπως και κάποια μικροατυχήματα. Προσπάθησε να μείνεις εστιασμένος σε ότι κάνεις χωρίς να μεταφέρεις τα προβλήματα της οικογένειας στη δουλειά, αλλά και χωρίς να μεταφέρεις τη δουλειά στο σπίτι.

2Ταύρος

Μπορεί να βράζει το αίμα σου και να θέλεις να δείξεις τα συναισθήματα σου στην άλλη πλευρά ή να θέλεις να πραγματοποιήσεις κάποιο νέο ξεκίνημα άμεσα. Όμως είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να δείξεις υπομονή και να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει τη στιγμή που πρέπει. Από την άλλη σήμερα ίσως δεν είσαι πολύ αντικειμενικός, αλλά επηρεάζεσαι ιδιαίτερα από τα συναισθήματά σου για τους άλλους και ενδεχομένως κάποιους από αυτούς να θελήσεις να τους υπερασπιστείς, καταλήγοντας όμως να συγκρουστείς με κάποιους ανθρώπους χωρίς να έχεις προσπαθήσει πρώτα να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

3Δίδυμος

Παρόλο που είσαι άνθρωπος προσαρμοστικός και συζητήσιμος κάποιες φορές έχεις την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστό να γίνουν και όχι όπως σου υποδεικνύουν οι άλλοι. Αυτό ειδικά σήμερα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, ενώ από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από την οικογένειά σου να χρειαστεί την προσοχή και τη φροντίδα σου. Αν χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μαστορέματα στο σπίτι φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί αυτές τις μέρες (και θα σου το θυμίσω και αύριο) είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

4Καρκίνος

Δουλειές με φούντες, συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και πολύ κόσμο έχει για εσένα η σημερινή μέρα. Βέβαια αν δε θέλεις να βγεις χαμένος ή να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης προσπάθησε να ξεχωρίσεις τα προσωπικά από τη δουλειά. Αν είσαι γονιός θα χρειαστεί να δείξεις ιδιαίτερη υπομονή και ψυχραιμία απέναντι στα παιδιά σου και να κάνεις ότι μπορείς προκειμένου να παραμείνεις πιστός σε μία τακτική που να λέει ότι τα προβλήματα λύνονται με διάλογο. Το να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφο ή τα παιδιά σου σήμερα δεν θα βοηθήσει τα πράγματα.

5Λέων

Κάποιες οικονομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα και ενδεχομένως να σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου αφού κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να μη σε υπολογίζουν όσο θα ήθελες και απαξιούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι σου. Ευτυχώς όμως δεν είσαι μόνος και ίσως γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν ή κάποιοι φίλοι προτίθενται να σταθούν δίπλα σου στηρίζοντας σε ουσιαστικά και πρακτικά.

 

6Παρθένος

Όπως λέει η παροιμία “η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει” και καλό είναι ειδικά σήμερα να την έχεις κατά νου πριν μιλήσεις, αφού φαίνεται να λειτουργείς παρορμητικά και χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σου αποδείξουν ότι έχουν δίκιο ή έστω να παραδεχτούν τα λάθη τους. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να υπογράψεις συμφωνητικά αν πριν δεν έχεις βάλει κάτω όλα τα υπέρ και τα κατά που υπάρχουν.

7Ζυγός

Με την ψυχολογία σου να δέχεται σημαντική πίεση σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και να τηρήσεις κάποια χρονοδιαγράμματα την ίδια στιγμή που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος σου να πάρει τα ηνία και να σε κάνει να πετάξεις την καρδάρα με το γάλα όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξεις υπομονή και να σεβαστείς πρώτος απ’ όλους τους κόπους και τις προσπάθειες σου.

8Σκορπιός

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και θα μπορέσεις να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να σε βγάλουν απ’ τα νερά σου, ενδεχομένως και απ’ τα ρούχα σου… Άφησε τους να νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους κι εσύ κάνε ό,τι περνάει απ’ το δικό σου χέρι προκειμένου να μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου. Κάπως έτσι η διάθεση σου θα είναι καλύτερη και αυτό θα είναι εμφανές στο σύντροφο, αλλά και τους φίλους σου.

9Τοξότης

Το παρελθόν ξαναζωντανεύει και αυτή τη φορά δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν το βλέπεις γιατί φαίνεται να επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό όχι μόνο τη διάθεση σου αλλά και τη ροή των πραγμάτων γενικότερα που δεν μπορείς να έχεις αυτά για τα οποία έχεις προσπαθήσει πολύ. Αν δεν αναλάβεις τις ευθύνες σου και δεν κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να διορθώσεις κάποια λάθη σου δε θα μπορέσεις να χαρείς με όσα έχεις πετύχει. Άφησε στην άκρη φόβους και εγωισμούς και όλα θα γίνουν με ένα τρόπο μαγικό.

10Αιγόκερως


Κάποια θέματα που μπορεί πιθανότατα να σχετίζονται με κάποιο ταξίδι που σχεδιάζεις στο εξωτερικό με το σύντροφο ή κάποιους φίλους ή κάποιες παρεξηγήσεις στις μεταξύ σας συναλλαγές φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να σε προβληματίσουν και θα έρθεις σε αντιπαραθέσεις που είναι πιθανό να οδηγήσουν στη δημιουργία ψυχρού κλίματος μεταξύ σας. Χρειάζονται ιδιαίτερα λεπτοί χειρισμοί και από τις δύο πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί η βοήθεια της δικαιοσύνης για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν.

11Υδροχόος

Ο παράγοντας σεξουαλική ζωή φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές σου σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται -κυρίως για τους δεσμευμένους Υδροχόους- να αποτελέσει αν όχι αιτία για καβγάδες σίγουρα μείζον θέμα συζήτησης που φαίνεται να επηρεάζει το αίσθημα ασφαλείας της μιας ή της άλλης πλευράς μέσα στη σχέση. Από την άλλη είναι μία μέρα που αν για παράδειγμα κάνεις συζητήσεις για μία νέα δουλειά, φαίνεται ότι το χάσμα στα λεφτά που ζητάς και σε αυτά που σου προσφέρονται είναι μεγάλο.

12Ιχθύες

Σήμερα οι διαφωνίες και οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στις προσωπικές σου σχέσεις ή σε κάποια συνεργασία που έχεις φαίνεται να είναι δύσκολο να μαζευτούν, κυρίως επειδή κανείς δεν έχει τη διάθεση και την υπομονή να ακούσει και να καταλάβει τι λέει η άλλη πλευρά. Ακόμα δυσκολότερα είναι τα πράγματα εάν είσαι σε φάση που ακόμα γνωρίζεις τον άλλον, αφού εκεί φαίνεται ότι κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις τις οποίες αν είχες περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου δεν θα τις έκανες.

Πηγή: Astrologos.gr