Μια μεγάλη αγκαλιά από τα Beauty Line για τη Europa Donna Κύπρου

Τα καταστήματα Beauty Line συνεχίζουν για άλλη μια χρονιά να στηρίζουν ενεργά το έργο της Europa Donna Κύπρου, μέσω του περιοδικού Beauty Line. Συγκεκριμένα, σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο κατάστημα Beauty Line Σταυρού, η Γενική Διευθύντρια των καταστημάτων Beauty Line κα. Χρυστάλλα Κουρή, παρέδωσε στη Europa Donna Κύπρου επιταγή με το χρηματικό ποσό των €19,061,44.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τις αγορές των Beauty Line Magazine No.23 & No.24, τα οποία ήταν διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα στην τιμή του €1. Οι πελάτες των καταστημάτων Beauty Line, για άλλη μια φορά, αγκάλιασαν θερμά αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια για την στήριξη του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες», της Europa Donna Κύπρου.

Στόχος του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες», είναι η οικονομική στήριξη για αγορά ειδικών στηθόδεσμων, περουκών και προσθετικών σιλικόνης στις γυναίκες που έχουν περάσει από καρκίνο του μαστού, αλλά και η περαιτέρω πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση, στήριξη και αποκατάσταση αυτών των γυναικών.

Σε δηλώσεις της, η κα. Κουρή ανέφερε ότι τα Beauty Line και η Europa Donna Κύπρου έχουν ένα κοινό όραμα, να κάνουν την κάθε γυναίκα να ζει καλύτερα και να αισθάνεται όμορφα, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους αναγνώστες του περιοδικού για την πολύτιμη συμβολή τους.

Με τη σειρά της, η κα. Στέλλα Κυριακίδου, μέλος της Europa Donna, αφού ευχαρίστησε τόσο τα Beauty Line όσο και τους πελάτες για την έμπρακτη στήριξή τους, αναφέρθηκε και στον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί η Europa Donna για στήριξη όλων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.