Ατρόμητοι δύτες κολυμπούν δίπλα σε κροκόδειλους!

Ανατριχίλες προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο και παρουσιάζει δύτες να κολυμπούν δίπλα-δίπλα με κροκόδειλους, στη θάλασσα της Καραϊβικής, κάτι που, προφανώς, δεν είναι και η πιο καλή ιδέα για τους περισσότερους.

Συγκεκριμένα, ένα εικονολήπτης από το Εκουαδόρ συμμετείχε στην κινηματογράφηση ενός ντοκιμαντέρ για το αρχιπέλαγος Jardines de la Reina, στην Καραϊβική, με αρκετά από τα πλάνα να λαμβάνουν χώρα μερικά εκατοστά από τους αμερικανικούς κροκόδειλος.

Κάθε χρόνο 1000 άνθρωποι πέφτουν θύμα κροκόδειλου
Το βίντεο ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης YouTube στις 17 Ιανουαρίου, ενώ έχει τραβηχτεί το Μάρτη του 2019, δείχνει δύο δύτες να κολυμπούν παρέα με τα εντυπωσιακά αυτά, σαρκοβόρα, αμφίβια ερπετά έξω από τις ακτές στην Κούβα.

«Το βίντεο δείχνει αμερικανικούς κροκόδειλους να έρχονται σε διάδραση με δύτες», σχολίασε ο καμεραμάν που τράβηξε το βίντεο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε πως οι ειδικοί θαλάσσιοι βιολόγοι συμβουλεύουν πάντοτε να κρατάμε ασφαλή απόσταση από αυτούς τους εντυπωσιακούς, αμφίβιους θηρευτές, καθώς κάθε χρόνο περί τους 1.000 ανθρώπους δέχονται επιθέσεις από κροκόδειλους.

Πηγή