Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στο πάρκο Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού

Μικροί και Μεγάλοι ενωνόμαστε για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα…για πολλά παιδικά χαμόγελα!  Οι Εκδόσεις Γνωσιτεχνία μαζί με τη PIZZA HUT και ΚΕΑΝΙΤΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και στηρίζουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το όραμα του… για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Έχουν επιλέξει να γιορτάσουν την 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στο πάρκο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπείο, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους των εκδόσεων Γνωσιτεχνίας, …για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαϊα. Θα ξεκινήσει στις 19:30, όπου παιδιά από σχολεία από τη Πάφο μέχρι τη Λευκωσία, συνεργάτες των Εκδόσεων Γνωσιτεχνία, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα τραγουδήσουν για το ΚαραΪσκάκειο Ίδρυμα. Παρόν στην εκδήλωση θα είναι και η Πρωταθλητική ομάδα του Προσφυγικού Σωματείου Πενταδάχτυλος.

Στις 21:00 μια όμορφη μουσική συνεύρεση της Βασιλικής Χατζηαδάμου και την τραγουδοποιό Αρετή Κετιμέ , θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους, ένα όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εθελοντές του Καραισκάκειου Ιδρύματος θα διεξάγουν δειγματοληψίες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ