Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ο Άρης περνά στον Σκορπιό και παρακινεί σε δράση!

Η προτελευταία εβδομάδα του φθινοπώρου είναι συναρπαστική και το μόνο που υπόσχεται είναι δράση και τέλος στην αδιαφορία! Έτσι λοιπόν ο Άρης μετακινείται στον αγαπημένο του Σκορπιό και του δίνει πολλά εφόδια για να λειτουργήσει περισσότερο και να μην τα περιμένει όλα έτοιμα από τους άλλους αλλά να είναι αυτός που θα καταφέρει να φέρει στην επιφάνεια αυτά που για τον όποιο λόγο έμειναν καταχωνιασμένα και να τα φωτίσει με την δική του ενέργεια ώστε να τους βρει λύση. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι είναι ιδανική περίοδος για να λύσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως οικονομικά που σχετίζονται με άλλους όπως οφειλές σε τράπεζες ή οργανισμούς κοινής ωφέλειας και γενικότερα οικονομικά θέματα όπου μπορεί να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα όπως σύζυγοι, σύντροφοι ή πρόσωπα της οικογένειάς μας.

Ο Ερμής σταματάει την ανάδρομη πορεία του την Τετάρτη και μπαίνει σε στάση πριν ξεκινήσει την κίνηση προς τα εμπρός. Από τις αρχές της εβδομάδας μέχρι και την Πέμπτη είναι μέρες που δεν μπορούμε να οριστικοποιήσουμε τίποτα! Απεναντίας βλέπουμε ότι δεν υπάρχει διάθεση για συνεννόηση και κατά πόσο μάλλον να οριστικοποιήσουμε και γραπτά αυτά που φαίνεται προφορικά να συμφωνούμε… Το θετικό είναι ότι από το τέλος της εβδομάδας και μετά όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μία ισορροπία η οποία θα είναι άκρως βοηθητική για να μας λύσει τις όποιες απορίες άφησε ο Ανάδρομος Ερμής ανοιχτές.

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας, η Κυριακή, είναι αυτή που έχει εκπλήξεις αφού η Αφροδίτη συναντά το Δία και είναι τόσο έντονη αυτή η συνάντηση όσο και να συναντήσουμε τον έρωτα σχεδόν κεραυνοβόλα και βέβαια να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές λόγω του ενθουσιασμού που νιώθουμε! Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε έστω και αν στο μέλλον δεν μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε. Τουλάχιστον όμως την ώρα που συμβαίνει το νιώθουμε έντονα και μας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές.

Στον αντίποδα ο Άρης απέναντι από τον Ουρανό μας κάνει τόσο απρόβλεπτους όσο και παρορμητικούς με αποτέλεσμα να κάνουμε γρήγορες κινήσεις χωρίς να τις έχουμε μελετήσει , αιφνιδιάζοντας τους άλλους αφού οι πράξεις μας δεν έχουν καμία βάση και οι άλλοι δεν τις περιμένουν από εμάς. Βέβαια η απογοήτευση ενδέχεται να γυρίσει σε εμάς αφού δε θα έχουμε καμία από τις αντιδράσεις που έχουμε προδιαγράψει στο μυαλό μας!

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ είστε αυτοί που αυτή την εβδομάδα θα έχετε τις περισσότερες εξελίξεις γιατί βλέπετε τις υποθέσεις σας να εξελίσσονται γρήγορα και βέβαια είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τις προτιμήσεις σας. Θα χρειαστεί μόνο να είστε έτοιμοι προς τα τέλη της εβδομάδα και να προετοιμαστείτε με όσο περισσότερα δεδομένα έχετε!

 

1Κριός

Βρίσκετε τη φόρμα σας και επιστρατεύετε τη λογική σας, όσο μπορείτε πιο προγραμματισμένα αυτή την εβδομάδα αλλά σίγουρα η εκτέλεση δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα και εύκολα. Είτε γιατί υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας είτε γιατί στηρίζεστε σε λάθος ανθρώπους είτε γιατί τελικά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να περιμένετε κάτι ακόμα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας λοιπόν το χρήμα είναι το κίνητρο που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα. Έχετε όμως και εναλλακτικές λύσεις… Ερωτικά, απολαμβάνετε τις στιγμές αλλά ξέρετε ότι το να μένετε αμετακίνητοι στις απόψεις σας θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Εσείς ξέρετε τα σημεία που σας παίρνει να κάνετε μία υποχώρηση ως κίνηση καλής θέλησης και έτσι να γίνει μια επανεκκίνηση!

2Ταύρος

Οι υπερβολικές απαιτήσεις που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν από εσένα είναι πιθανό σήμερα να προκαλέσουν την έντονη αντίδραση σου. Επειδή όμως κι ολόκληρη η εβδομάδα αναμένεται να είναι έντονη για το ζώδιό σου καλό θα είναι να λες στην ώρα τους αυτά που πιστεύεις και να μην τα αφήνεις να μαζεύονται, γιατί δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο να κάνεις κάποιες εκρήξεις με τον αριθμό των θυμάτων να είναι ανυπολόγιστος και τις συνέπειες σημαντικές.

3Δίδυμος

Η εβδομάδα ξεκινάει με σημαντικές συζητήσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις, ακόμα κι αν δεν νιώθεις και τόσο έτοιμος να τις κάνεις. Οι εξελίξεις κυρίως στον εργασιακό σου χώρο δε σου δίνουν τα χρονικά περιθώρια που θα ήθελες για να σκεφτείς όλα τα δεδομένα και να νιώσεις σίγουρος για τις αποφάσεις σου, αλλά απαιτούν από σένα άμεσες απαντήσεις. Γενικότερα προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος σου και προσπάθησε να μην πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ όσο είναι.

4Καρκίνος

Η ανάγκη σου για υλική, κυρίως, ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σήμερα στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις εντελώς κόντρα σε σχέση με όσα σχεδίαζες. Αν οι απαιτήσεις της ζωής είναι τέτοιες που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς είναι λογικό να καταλήξεις σε κάποιους συμβιβασμούς. Αν όμως αυτό που κυριαρχεί είναι ο φόβος για το αύριο, ο οποίος μπορεί να μην έχει απόλυτη σύνδεση με την πραγματικότητα τότε καλό θα είναι να παραμείνεις πιστός σε όσα πραγματικά επιθυμείς.

5Λέων

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δημιουργεί άγχος και να σε κινητοποιεί προκειμένου να βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που σε έχουν προβληματίσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Μόνο που είναι πιθανό όλη αυτή η αναμονή να σου δημιουργήσει ανυπομονησία και να σε οδηγήσει σε κάποιες αρκετά επιπόλαιες συμπεριφορές. Προσπάθησε λοιπόν να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις και να μην απορρίπτεις τις γνώμες των άλλων πριν καλά-καλά τις ακούσεις.

 

6Παρθένος

Οι ανασφάλειές σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ικανές να χαλάσουν το θετικό κλίμα που μπορεί να δημιουργήθηκε, κυρίως στα συναισθηματικά σου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εάν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου και κάνεις ότι είναι δυνατόν για να τα κρύψεις τότε είναι επόμενο να χάνεις την ουσία που μπορεί να κρύβει όχι μόνο μία ερωτική σχέση, αλλά και κάθε άλλη σχέση που μπορεί να έχουμε. Οι άνθρωποι γύρω μας δεν είναι αντικείμενα και αυτό που έχουμε να κερδίσουμε αμφότεροι είναι την εμπειρία των συναισθημάτων, θετικών ή αρνητικών.

7Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει με κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και τα οποία ενδεχομένως να ανατραπούν κυρίως λόγω κάποιον οικονομικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν στην διάρκεια της μέρας. Μάλιστα τα όποια θέματα προκύψουν μπορεί να μην αφορούν άμεσα εσένα αλλά το σύντροφό σου ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σου, οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Στα ερωτικά σου το ενδιαφέρον σου για κάποιον φαίνεται να σου προκαλεί περισσότερο άγχος, παρά ευχαρίστηση.

8Σκορπιός

Η σημερινή μέρα έρχεται να αποκαλύψει παράπονα από τους ανθρώπους στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποιες παραλείψεις και κάποια λάθη πού έχουν γίνει σε κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι δε θα αποφύγεις κάποιους διαπληκτισμούς. Καλό όμως θα είναι να αποφύγεις το κυνήγι του να βρεις φταίχτες ή τρόπους και να δικαιολογηθείς, αλλά να σκεφτείς δημιουργικά και να αξιοποιήσεις την ευαισθησία και την υπευθυνότητα σου για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις στις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί.

9Τοξότης

Δευτέρα σήμερα κι αν μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και να εξαφανιστείς σίγουρα θα το έκανες. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να συμβιβαστείς με το ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι πιστεύεις ότι με τις ιδέες τους ή τη στάση ζωής τους μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σου δώσουν μια νέα οπτική για τα πράγματα. Απόφυγε λοιπόν οτιδήποτε σε κάνει να ρουτινιάζεις και προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο.

10Αιγόκερως


Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται να σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα και ενδεχομένως το άγχος σου για το πώς θα βγει ο μήνας. Φαντάζομαι πως αν σου δώσω μία απάντηση τύπου “με θετική σκέψη”, θα μου πεις ότι δεν τρώγεται, όμως στην πραγματικότητα κι αυτή τη χρειάζεσαι… Γιατί όποιες κι αν είναι οι αντικειμενικές δυσκολίες δε θα μπορέσεις να βρεις λύσεις αν δεν ξεκολλήσει το μυαλό σου. Εξάλλου είσαι πολύ πειθαρχημένος για να φοβηθείς ότι αν βάλεις ένα πλάνο δε θα μπορέσεις να το ακολουθήσεις.

11Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει έντονα για σένα, αφού φαίνεται να ξεκινάς νιώθοντας καταπιεσμένος από την παρουσία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς και να επαναστατείς σε οτιδήποτε άλλο έρχεται να βάλει τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Μη δραματοποιείς τις καταστάσεις και κυρίως μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για το κατά πόσο κάποιοι από αυτούς θα πρέπει σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν.

12Ιχθύες

Και ενώ εσύ προσπαθείς να λειτουργήσεις οργανωμένα και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται ότι προκύπτουν κάποια δεδομένα τα οποία δεν είχες υπολογίσει και τα οποία έρχονται να σε αποσυντονίσουν. Είναι λοιπόν πιθανό από τη μία να καθυστερείς στην κίνηση και να χάνεις κάποιο ραντεβού ή από την άλλη ενώ είσαι έτοιμος να παραδώσεις μία δουλειά ο προϊστάμενός σου ή ο πελάτης σου να αλλάζει άποψη και να πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή.

Πηγή: Astrologos.gr