Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Άρης και ο Δίας σε αντίθεση ανοίγουν την αυλαία αυτής της εβδομάδας, και προειδοποιούν για πολλές μικρές ή και μεγάλες εκρήξεις! Οι όψεις του Άρη με τον Δία είναι από τις πλέον φορτισμένες ενεργειακά, πυροδοτώντας πολλές καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικά!

Είναι αυτή η μικρή σπίθα που σιγοκαίει εδώ και κάποιον καιρό και απότομα θεριεύει και κατακαίει τα πάντα στο πέρασμα της. Οι μέρες δεν προσφέρονται καθόλου, ούτε για υπερβάσεις ούτε και για να ξεπερνάς τα όρια που έχεις, γιατί το “μπαρούτι” που σκορπίζουν αυτοί οι δύο είναι πολύ εύκολο να πάθει ανάφλεξη! Οι δύο αυτοί πλανήτες θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά μας θέματα, όσο και σε συλλογικό επίπεδο χώρες που επηρεάζονται από την όψη τους.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τα ζώδια του Nερού όπως Ιχθύς, Καρκίνους και Σκορπιούς καθώς και Λιοντάρια των τελευταίων ημερών.

Ας δούμε τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα των ημερών!

Η Δευτέρα 13/5 είναι μία ημέρα με ισχυρές δονήσεις. Πρέπει, όμως, να προσέξουμε τις υπερβολές που μπορεί να μας παρασύρει η αισιοδοξία.

Η Τρίτη 14/5 είναι μία ημέρα που μπορεί να μας προσφέρει πολλά αρκεί να ξέρουμε να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες.

Την Τετάρτη 15/5 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει έως την 8 Ιουνίου και θα ευνοήσει οικονομικά και αισθηματικά θέματα.
Η Πέμπτη 16/5 είναι μία ιδιαίτερα ευνοική μέρα για επικοινωνία αφού ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει έως την 1η Ιουλίου.

Την Παρασκευή 17/5 πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τις υπερβολές σε κάθε τομέα.

Το Σάββατο 18/5 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 27ο 39′ του Σκορπιού όπου θα αποκαλυφτούν κρυφά μυστικά.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο θα ευνοήσει συνομιλίες και θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες. Ετσι θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Αυτή η Πανσέληνος έχει σχέση με τη ψυχική υγεία. Είναι χρήσιμο να γίνουν κινήσεις υπέρ της πρόληψης η της θεραπείας σε αυτόν τον τομέα. Οι υποθέσεις αποκτούν γρήγορο ρυθμό και οι επαφές και συζητήσεις αποδίδουν.

Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα.

1Κριός

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα. Κι αυτό οφείλεται στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που είναι και τα 2 ζώδια του σταθερού σταυρού.

2Ταύρος

Το συναίσθημα είναι αυτό που περισσότερο σας ενδιαφέρει καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού. Φυσικά δεν σας αφήνει καθόλου αδιάφορους το οικονομικό κομμάτι που είναι το κύριο σας μέλημα.

3Δίδυμος

Τα θέματα υγείας είναι αυτά που σας απασχολούν καθώς έχετε ξεφύγει κατά την πασχαλινή περίοδο και τώρα προσπαθείτε να συμμαζέψετε αυτά που χαλάσατε. Είστε λίγο εσωστρεφείς αισθηματικά.

4Καρκίνος

Το ερωτικό σας ένστικτο έχει αφυπνιστεί και ψάχνετε σύντροφο όσοι από εσάς είστε μόνοι. Μην χάνετε την ελπίδα σας διότι τα άστρα είναι σύμμαχοι σας. Στο φιλικό περιβάλλον εστιάστε την προσοχή σας.

5Λέων

Δίλλημα ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις της καριέρας σας βάζει η Πανσέληνος. Η ανάδρομη πορεία του Δία λειτουργεί λίγο ως τροχοπέδη στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

6Παρθένος

Ελκεστε από το διαφορετικό και σας εξιτάρει το καινούργιο. Ο Ουρανός στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου σας έχει αφυπνίσει ασυνήθιστα συναισθήματα ίσως για ένα άτομο πολύ εκκεντρικό.

7Ζυγός

Οι συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες έχουν σχέση κυρίως με τα οικονομικά σας τα οποία ευνοούνται. Ασυνήθιστες ιδέες μπορεί να δώσουν έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας.

8Σκορπιός

Οι συζητήσεις γύρω από τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει θέματα συντροφικότητας στο επίκεντρο των συζητήσεών σας. Η Πανσέληνος σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τα δικά σας θέλω και εκείνα του συντρόφου σας.

9Τοξότης

Θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοούνται και μάλιστα μπορεί να συνεργαστείτε με άτομα ανοιχτόμυαλα σαν κι εσάς. Στο τέλος της εβδομάδας προτιμάτε τη συντροφιά του εαυτού σας πράγμα ασυνήθιστο για εσάς τους ζωηρούς και χαρούμενους Τοξότες.

10Αιγόκερως

Δύσκολο για εσάς να παίρνετε ρίσκα. Κι όμως αυτήν την περίοδο και συγκεκριμένα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε έναν έρωτα πολύ ισχυρό χωρίς διάρκεια, αλλά με την προοπτική να σας δώσει μαθήματα χρήσιμα.

11Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας φέρει κοντά άτομα της οικογενειακής εστίας που θα σας προσφέρουν μεγάλη θαλπωρή. Θα ενθουσιαστείτε με κάποια εκδήλωση η οικογενειακή συγκέντρωση.

12Ιχθύες

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας αφυπνίζει ξαφνικά ασυνήθιστα συναισθήματα για ένα άτομο του περιβάλλοντος σας. Γίνεστε στοργικοί απέναντι στα άτομο αυτά που σας περιβάλλουν και παίρνετε ικανοποίηση από τη χαρά τους.

Πηγή: Astrologos.gr