Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων το διάστημα 10 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το ζώδιο των Ιχθύων υποδέχεται τον Ερμή και θα τον φιλοξενεί ως τις 28 Μαρτίου 2019. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που εκφραζόμαστε και σκεφτόμαστε, ενώ οξύνεται ιδιαίτερα η φαντασία. Ο λόγος αποκτά συναίσθημα και οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από θέματα που σχετίζονται με την συμπόνια και την αυτοθυσία. Από την άλλη, μιας και στο ζώδιο αυτό ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, φαίνεται πως οι πληροφορίες ίσως να είναι λίγο μπερδεμένες, κάτι που κάνει αυτή την περίοδο ακατάλληλη για να δρομολογήσουμε θέματα που απαιτούν οργάνωση και μεθοδικότητα.
Πως επηρεάζει τα ζώδια η θέση του Ερμή στους Ιχθύες;

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/2, εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να μειώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έως τις 28/3, φαίνεται πως θα προετοιμάσεις κάποια αλλαγή που θα ακολουθήσει λίγο παρακάτω, ενώ καλό είναι να μην συμμετέχεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, ώστε να μην βλάψεις την εικόνα σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό και προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που ξεκουράζουν το σώμα και την ψυχή σου…

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/2, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έως τις 28/3, η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει, κάνεις νέους φίλους και βάζεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες. Είναι, επίσης, ένα ιδανικό διάστημα για να ενταχθείς σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και στόχους, φαίνεται πως καταφέρνεις να τα εξελίξεις και να φτάσεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου. Έως τις 28/3, θα διαπραγματευείς περισσότερο με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αλλάζει κάτι στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα σε κάνει πιο δημιουργικό αλλά θα απαιτεί και περισσότερο χρόνο από σένα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εστιάσεις στο επαγγελματικό σου μέλλον και στον προσανατολισμό σου αυτή την εποχή.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου που σε βοηθά να δρομολογήσεις κάποια σχέδια. Νομικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν εξελίξεις έως τις 28/3, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Παράλληλα, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής και γενικότερα, θα θελήσεις να επεκταθείς με κάθε τρόπο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Στις 10/2, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου αλλά και κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 28/3, είναι πιθανό να κληθείς να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, κληρονομιές, συμβόλαια ή οικονομικές συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, ίσως υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να συμβιώσεις με το ταίρι σου, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι πιθανότητες επικοινωνίας με έναν πρώην σύντροφο, είναι ιδιαίτερα αυξημένες…

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, απέναντι από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα σχέσεις. Έως τις 28/3, φαίνεται πως θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και πως θα θελήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, οι πιθανότητες να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι αυξημένες ή ακόμη και να κάνεις μια νέα, ρομαντική γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με πιθανή τη σύναψη μιας καινούριας ή μέσα από αλλαγές σε συναδελφικές σου σχέσεις.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/2, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασιακή σου καθημερινότητα. Έως τις 28/3, φαίνεται πως η καθημερινότητά σου αποκτά άλλους ρυθμούς και το πρόγραμμά σου αλλάζει, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων. Παράλληλα, το διάστημα αυτό πιθανόν να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που τη βελτιώνουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που τις συναδελφικές σου σχέσεις ή τον χώρο που δουλεύεις.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 28/3, πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, ενώ ίσως να μπει στη ζωή σου και ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν παιδιά, θα δουν την επικοινωνία μαζί τους να βελτιώνεται και ίσως να τους απασχολήσουν και κάποια ζητήματα που τα αφορούν.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, μια θέση που φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έως τις 28/3, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή σε μια μετακόμιση. Από την άλλη, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με κάποιον από τους γονείς σου, προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα. Γενικότερα, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση έχεις την απόλυτη στήριξη από το ταίρι σου, όμως αυτή την περίοδο με τον Αρη να κινείται στον Κριό για όλον τον Ιανουάριο θα πρέπει να μην πιέζεις καταστάσεις γιατί και οι δύο περνάτε μια φάση που θέλετε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, όμως όταν κάποιος θέλει μπορεί να ξεπεράσει και τα πιο δύσκολα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά του κι εσείς έχετε αποδείξει ότι θέλετε και υποστηρίζετε από κοινού τη δύναμη της αγάπης που σας ενώνει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό είναι να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου φίλων σου αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σου στείλει στη ζωή σου το πρόσωπο που αξίζει να έχεις δίπλα σου και να μοιραστείς τον έρωτα και τα όνειρά σου.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, καλό είναι αυτό το διάστημα να αφιερώσεις ακόμα πιο πολύ χρόνο στο ταίρι σου γιατί μπορεί τα παράπονά του να σου φανούν παράλογα, όμως ξέρεις κατά βάθος ότι δεν είναι. Δώσε στο σύντροφό σου τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεται και σύντομα θα δεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το πρόσωπο δίπλα σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα αναγνωρίσεις ότι γύρω σου υπάρχουν άτομα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για σένα, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός και πολύ σύντομα με τη βοήθεια της Αφροδίτης που από τις 7 και μετά θα κινείται στον Τοξότη, ένας έρωτας θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου και θα σε αναζωογονήσει.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε μια σταθερή σχέση, όσο κι αν θες να περάσεις σε ένα πιο ανώτερο επίπεδο με μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση, αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 δεν είναι και τόσο κατάλληλο για την ενέργεια αυτή, προσπάθησε να είσαι κοντά στο ταίρι σου, ζήσε κι απόλαυσε τις τρυφερές στιγμές που μοιράζεστε και δε θα αργήσει ο καιρός που τα κοινά σας όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μην ελπίζεις πως θα είσαι και για πολύ, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σε φέρει μπροστά στο πρόσωπο που επιθυμείς να συναντήσεις στη ζωή σου.

Πηγή: Astrologos.gr