Εφαρμογή μάς βοηθά να προβάρουμε, εικονικά, αθλητικά παπούτσια γνωστού οίκου μόδας!

Δυνατότητα να προβάρουν οι χρήστες «εικονικά» τα αθλητικά παπούτσια Ace δίνει στην εφαρμογή του ο οίκος μόδας Gucci. Ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάστηκε με τη λευκορωσική νεοφυή επιχείρηση Wannaby για την εξέλιξη της εφαρμογής, η οποία δίνει στον Gucci την ευκαιρία να παρουσιάζει στους θαυμαστές του τα καινούργια του μοντέλα με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Η Wannaby παρουσίασε προσφάτως την, με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, τεχνολογία τής διευρυμένης πραγματικότητας για προβάρισμα υποδημάτων. Και η τεχνολογία αυτή έχαιρε της επιδοκιμασίας τόσο των ειδικών διευρυμένης πραγματικότητας όσο και των κορυφαίων του βιομηχανικού κλάδου.

Η λευκορωσική εταιρεία παρουσίασε τον περασμένο Ιανουάριο την Wanna Kicks, τεχνολογία για προβάρισμα αθλητικών παπουτσιών, με αποτέλεσμα σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να επιλέξουν στην οθόνη το Ace που επιθυμούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS του Gucci, να στρέψουν την κάμερα του κινητού τους στα πόδια τους και, εικονικά, να «προβάρουν» το εκάστοτε ζευγάρι υποδημάτων.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ