Τα ζώδια, ο έρωτας και ο Νοέμβριος

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού η ερωτική μας ζωή βελτιώνεται βήμα-βήμα και τυχόν διενέξεις και προστριβές εξομαλύνονται μέσα σε ένα κλίμα συννενόησης και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Ακόμη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού ανανεώνει και αναζοωγονεί τις προσωπικές μας σχέσεις, προσθέτοντας σε αυτές πάθος και ένταση, συστατικά απαραίτητα για να διατηρηθεί ζωντανή μια ερωτική σχέση!

Αισθηματικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

1Κριός

Μαζί με τον σύντροφό σου και την πολύτιμη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού – αν και ανάδρομη μέχρι τις 16, θα περάσεις ευχάριστες ώρες και στιγμές με έντονη διάθεση ερωτισμού και ρομαντισμού αυτό το μήνα αγαπητέ Κριέ. Τα αιώνια σκαμπανεβάσματα στην αγάπη σας επιτέλους τελειώνουν και όλα δείχνουν να βαδίζουν στην ολοκλήρωση της σχέσης σας, προχωρώντας στο επόμενο βήμα που και οι δύο θα επιλέξετε από κοινού. Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμη, προσπάθησε να χαλαρώσεις, να διώξεις ανησυχίες από μέσα σου, να εκφράσεις τα ρομαντικά σου συναισθήματα, να “παίξεις” σε τρυφερά και ζεστά φλερτ και θα συναντήσεις την ανταπόκριση που θες κι επιθυμείς.

2Ταύρος

Στη σχέση σου αυτόν το μήνα έρχεται μια μικρή διαφωνία και μπορεί να σας βλάψει μετά από αυτήν την ηλιόλουστη ώρα. Μην γίνεσαι υπερβολικός γιατί αυτό αποθαρρύνει κι απογοητεύει το σύντροφό σου. Προσπάθησε και πάλεψε τον μήνα αυτό να φέρεις ηρεμία και αρμονία στη σχέση σου. Κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Σκορπιό πρότεινε μια απόδραση από την καθημερινότητα στη σκέψη ενός μικρού ταξιδιού και προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε κάθε σύννεφο που έχει δημιουργηθεί να διαλυθεί. Εσύ που ψάχνεις τη δυνατή κι αληθινή αγάπη να συναντήσεις στο πρόσωπο ενός ατόμου, ρίξε μια ματιά γύρω σου και θα δεις ότι είναι πολύ κοντά σου αυτός που θα σε κατακτήσει.

3Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε από τη μία πλευρά, είσαι πολύ ικανοποιημένος με το σύντροφό σου, από την άλλη πλευρά, κάποιος άλλος αγγίζει επίσης την καρδιά σου. Χρησιμοποίησε στη φάση αυτή το μυαλό σου, ειδικά στις σχέσεις αγάπης, όλα μπορούν να είναι πολύ επιτυχημένα επειδή έχεις ανοιχτή καρδιά και διάθεση να συζητάς τα πάντα με το σύντροφό σου. Οι ισχυρές σχέσεις παίρνουν μεγάλη βοήθεια τύχης καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού για όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί την επισημοποίηση των σχέσεων αυτών. Εσύ που είσαι ελεύθερος και εδώ και καιρό ένα πρόσωπο φλερτάρει μαζί σου πολύ έντονα, μάλλον από τις 16 και μετά που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα γίνει πιο σοβαρό και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα μείνεις στην αίσθηση του χαλαρού φλερτ ή αν θα προχωρήσεις στην εξερεύνηση του έρωτα που έρχεται.

4Καρκίνος

Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, να αφήσεις τα συναισθήματά σου να εκφραστούν ελεύθερα στο ταίρι σου, να μιλήσεις ξεκάθαρα για όσα σου συμβαίνουν προκειμένου να επαναφέρεις την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση σου αυτήν την περίοδο αγαπητέ Καρκίνε. Μην περιμένεις πάντα τις λύσεις από το σύντροφό σου και μη θεωρείς ότι πάντα φταίνε για όλα οι άλλοι. Θα έρθουν ξαφνικές αλλαγές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά που ως τώρα είχες δεδομένα. Για σένα που είσαι μόνος, ο χρόνος είναι πολύ ελπιδοφόρος, καθώς η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο Ζυγό από τις 16 και μετά θα σου στείλει πολύ δυνατό έρωτα με την είσοδο ενός προσώπου από το παρελθόν στη ζωή σου.

5Λέων

Εσύ που είσαι σε σχέση προσπάθησε να κερδίσεις την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζεσαι με το ταίρι σου αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό. Έχεις υποστεί μεγάλη πίεση για πάρα πολύ καιρό τώρα και καλό είναι αφού έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για την πορεία της σχέσης σας, να ανανεώσετε τον έρωτά σας με ένα ταξίδι ώστε να φύγετε από την ρουτίνα που σας έχει καταβάλει. Προκειμένου να νιώσετε με το σύντροφό σου αγαπημένοι και άνετοι, πρέπει να προτρέψεις την εγγύτητα ανάμεσά σας και γενικά να παραβλέψεις τις μικρές αδυναμίες του συντρόφου σου, αφού όλοι άλλωστε έχουν αδυναμίες. Εσύ που είσαι μόνος τις μέρες αυτές θα νιώσεις εκείνο το σκίρτημα που προκαλεί η ερωτική επιθυμία καθώς ένα πολύ φλογερό πρόσωπο θα σε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής… Ζήσε ό,τι φροντίζει για σένα η Αφροδίτη… η φωτιά, θέλει φωτιά!

6Παρθένος

Στον αισθηματικό σου τομέα τα πράγματα δείχνουν μια αναστάτωση, υπάρχει η πιθανότητα αν δε χειριστείς σωστά και με ψυχραιμία τα πράγματα, να οδηγήσεις τη σχέση σου σε ρήξη και να ευθύνεται η παρορμητικότητά σου. Προσπάθησε να συζητήσεις με το ταίρι σου –τουλάχιστον μέχρι τις 17 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία και να λύσετε τα όποια θέματα έχετε με ηρεμία και ησυχία, είναι ο μοναδικός δρόμος για να διατηρήσετε την αγάπη σας. Εσύ που βαδίζεις μόνος, ξέρεις τι ζητάς και τι ψάχνεις, για σένα λοιπόν τα νέα είναι ευχάριστα, αφού το πρόσωπο που ονειρεύεσαι θα «εισβάλλει» άμεσα στη ζωή σου… απόλαυσε αυτό που ξεκινάει κι άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο… ζήσε, απόλαυσε, νιώσε!

7Ζυγός

Ένας ερωτικά εκρηκτικός χρόνος σε περιμένει αυτόν το μήνα με την θετική επιρροή που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και σου υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Εσύ που είσαι σε σχέση καλό είναι να αφήσεις το σύντροφό σου να ανοίξει την καρδιά του και να σου εκφράσει όλα του τα συναισθήματα. Αν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 17 και μετά, υπάρξουν τάσεις διαφωνίας ή εκρήξεις δυσαρέσκειας στη σχέση σου καλό είναι να ανακτήσεις τις αντοχές σου, να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που ως τώρα είσαι μονάχος να είσαι έτοιμος γιατί η περίοδος αυτή θα σε φέρει κοντά σε μια μεγάλη σου αγάπη και η ταχύτητα των εξελίξεων θα είναι εκπληκτική!

8Σκορπιός

Τον φετινό Νοέμβριο προσπάθησε να φέρεις περισσότερη ποικιλία και πολλές προτάσεις στη ζωή του συντρόφου σου. Ανανέωσε τη σχέση σου, βγες από τις ρουτίνες σου και βάλε τη φαντασία σου σύμμαχο στα επόμενα βήματά σου. Ένα ρομαντικό δείπνο, ένα αρωματικό κρασί, το φως των κεριών και η δημιουργία ενός ρομαντικού σκηνικού είναι ότι πρέπει για να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσετε δυνατές ερωτικές στιγμές, που η Αφροδίτη από τον Ζυγό κρατάει για σας. Εσύ που είσαι μόνος, αυτόν τον μήνα, από τις 16 και μετά που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, σου κρατά μια ιδιαίτερη έκπληξη καθώς θα συναντήσεις τον έρωτα που προσμένεις, το πάθος και την ένταση που σε εκφράζει… έρχεται ο έρωτας σύσσωμος να σε απογειώσει! Καλώς να τον δεχτείς!

9Τοξότης

Μεγάλη επιθυμία για φανταστικά παιχνίδια εμπνέει ο μήνας που έρχεται για την σχέση σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου, σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 θα έχεις το χρόνο και την ευκαιρία, αλλά προπάντων την διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Θα σε εκπλήξει η ζεστασιά και η τρυφερότητα με την οποία θα έρθει κοντά σου το ταίρι σου. Εσύ που ψάχνεις το ταίρι σου τον καιρό αυτό και θέλεις μια διαφορετική σχέση στη ζωή σου, πιο ουσιαστική και έντονη συναισθηματικά, πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, να αφήσεις τις αναστολές στην άκρη και το πρόσωπο που από καιρό καταλαβαίνεις πως σε πλησιάζει να του δώσεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά σου. Η Αφροδίτη έχει πολλές εκπλήξεις για σένα.

10Αιγόκερως


Εσύ που είσαι σε σχέση αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να πάρεις το χρόνο που θες για να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου, να ζυγίζεις τη σχέση σου, να κάνεις ανασκόπηση στην πορεία σου με το ταίρι σου και να πάρεις αποφάσεις για τα επόμενα βήματα ή τις προτάσεις που θα εκφράσεις. Θα υπάρξουν πολύ ερωτικές και ευτυχισμένες ώρες που θα απολαύσεις με το ταίρι σου στην προοπτική ενός σύντομου ταξιδιού το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού. Εσύ που είσαι ελεύθερος κι ωραίος, εκμεταλλεύσου τις εξόδους με φίλους και καλές παρέες, δέξου κι απόλαυσε τα φλερτ και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, πολύ σύντομα θα συναντήσεις τη μαγεία του έρωτα!

11Υδροχόος

Εσύ που είσαι σε σχέση, αυτήν την περίοδο βιώνεις αρκετά περίεργα πράγματα μέσα σου. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον ζυγό μέχρι τις 16 είσαι σε μια φάση που αναθεωρείς πολλά από αυτά που υποστήριζες παλαιότερα και θα χρειαστείς λίγο χρόνο να μιλήσεις με τον εαυτό σου σχετικά με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Η σχέση σου θέλει ανανέωση, αναθέρμανση και αναστάτωση, το θέμα είναι αν είσαι σε φάση να θες να παλέψεις για τη συνέχισή της. Δεν μπορείς να μένεις σε μη αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές, γι΄ αυτό κοίτα μπροστά με όποιο κόστος κι αν συνεπάγεται αυτό. Εσύ που είσαι μόνος πάρε την ενέργεια που σου δίνει ο Άρης στους Ιχθείς από τις 15 και μετά γιατί ένα νέο πάθος ζεστό και φλογερό θα σε αναστατώσει, ένας νέος έρωτας έρχεται να σε ξεσηκώσει!

12Ιχθύες

Αυτόν τον Νοέμβριο χρειάζεται να επιστρατεύεις την εξυπνάδα και την ευστροφία σου για να αποφύγεις καταστάσεις που θα περιπλέξουν την εξέλιξη της σχέσης σου φίλε Ιχθύ. Θα πρέπει να χειριστείς με διπλωματικό τρόπο τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες που θα εμφανιστούν και να δώσεις λύσεις που θα ικανοποιούν και σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι σε μια κατάσταση που σε περιπλέκει ακόμα περισσότερο καλό είναι να πάρεις αποφάσεις για την λήξη της, είσαι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος για να αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε κάνουν ευτυχισμένο. Αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να εξωτερικευτείς σε ένα πρόσωπο που νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα σε πλησιάζει και εκφράζει έντονο ενδιαφέρον για σένα. Μην περιμένεις τα πάντα από τον άλλον, απελευθέρωσε τον εαυτό σου και διεκδίκησε τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Ο Άρης στο ζώδιο σου από τις 15 και μετά θα σε δικαιώσει!

Πηγή: Astrologos.gr