Ζώδια: Η αισιοδοξία επιστρέφει!

Σήμερα ξεκινάμε να λέμε τα χρόνια πολλά στους φίλους μας τους Τοξότες, αφού ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό τους λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. Έτσι το επόμενο διάστημα θα έχουμε μια πιο αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα και θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες σαν αφορμές για να γίνουμε πιο έμπειροι και να αποκτήσουμε μια άλλη φιλοσοφία για τη ζωή. Μάλιστα ειδικά μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας οπότε και θα είναι πιο έντονη η επιρροή της αντίθεσης Άρη/Ουρανού, στις ζωές πολλών ανθρώπων θα συμβούν ανατρεπτικά γεγονότα που θα τους αναγκάσουν να αναθεωρήσουν τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα και το τι έχει πραγματική άξια σε αυτή τη ζωή. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο έχει δύο όψεις και η δεύτερη είναι πραγματικά εντελώς αντίθετη, αφού έχουμε την πολυπόθητη σύνοδο Αφροδίτης/Δία που θα δώσει νέο νόημα και νέα κίνητρα στη ζωή κάποιων από μας μέσα από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

 

1Κριός

Μπαίνουμε σε μία περίοδο που θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή και να σταματήσεις να αναλώνεσαι με ανούσια πράγματα. Για να τα καταφέρεις όμως ίσως χρειαστεί να δείξεις σε κάποιους ανθρώπους το πραγματικό σου μέγεθος, πράγμα που θα σε βοηθήσει την ίδια στιγμή να συνειδητοποιήσεις την πραγματική σου αξία και να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο προβλέπεται για τους γεννημένους κυρίως τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, αφού μπροστά σου βλέπεις μόνο φως και ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο.

2Ταύρος

Οι αλλαγές είναι εδώ μιας και ο Ουρανός στο ζώδιό σου θα δείξει τα ταλέντα του ή σε κάποιες περιπτώσεις και τα δόντια του, τώρα που απέναντί του θα σταθεί ο Άρης. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα δεις όσα δεν τολμούσες να κάνεις για χρόνια να συμβαίνουν μπροστά σου σε μία στιγμή. Σε μία περίοδο που τα οικονομικά είναι και θα είναι μείζον ζήτημα, έρχονται Αφροδίτη και Δίας για να σε βοηθήσουν και ταυτόχρονα να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο καυτό για την ερωτική σου ζωή.

3Δίδυμος

Η εύνοια του Δία που περιμένεις πώς και πώς για να σε βοηθήσει να κάνεις το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή ακόμα και για να κάνεις σχέση είναι πολύ πιο έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα συναντηθούν με την αγαπημένη Αφροδίτη, σε έναν τομέα που για σένα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη όμως Άρης και Ουρανός μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στα εργασιακά σου, την ίδια στιγμή που καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να αποφύγεις το στρες που μπορεί να αποτελέσει τον κύριο λόγο για ενδεχόμενα ατυχήματα και θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

4Καρκίνος

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι συμβιβάζεσαι με το ότι υπάρχουν υποχρεώσεις στις οποίες χρειάζεται να ανταποκριθείς, έστω κι αν καταλαμβάνουν από το χρόνο που θα προτιμούσες να τον αφιερώσεις σε πιο ευχάριστα πράγματα, αλλά ότι έχεις την όρεξη να αναλάβεις δράση και να κάνεις καλά ό,τι κάνεις. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή κάποιες προοπτικές που υπάρχουν στα εργασιακά σου μπορεί να σου δώσουν το κίνητρο που χρειάζεσαι. Από την άλλη η ερωτική ζωή κάποιων Καρκίνων αυτές τις μέρες είναι τόσο έντονη και έχει ανατρεπτικά γεγονότα που δεν τους αφήνει ούτε χώρο, αλλά ούτε και ενέργεια για να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει να κάνει με δουλειές, ρουτίνα κλπ.

5Λέων

Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη η ζωή αποκτά άλλη ζωντάνια και ξαναβρίσκεις λόγους για να είσαι χαρούμενος. Η οπτική σου αλλάζει και μπορείς με άλλη ευκολία να δεις τη θετική όψη του νομίσματος, πράγμα που αποδυναμώνει όσα το προηγούμενο διάστημα σε πίεσαν ψυχολογικά. Ίσως πιο ζόρικα να είναι τα πράγματα για σένα αν ανήκεις στους γεννημένους τις πρώτες μέρες οι οποίοι θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες αλλαγές παρά τη θέλησή τους. Όμως ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα δουν τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της τύχης και του έρωτα να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

 

6Παρθένος

Σε μία περίοδο πού έχεις ανάγκη την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων φαίνεται ότι είναι εκεί για να σου δώσουν ότι χρειάζεσαι περισσότερο, την αγάπη τους και την κατανόησή τους. Όμως και από υλικής απόψεως δεν είσαι άσχημα, αφού ειδικά αυτές τις μέρες, ίσως να ανήκεις σε αυτούς τους Παρθένους που θα πάρουν λεφτά από κάποιο άτομο μέσα στην οικογένεια ή μέσω της εκμετάλλευσης κάποιου ακινήτου. Προσοχή στον τρόπο που οδηγείς αυτές τις μέρες, ενώ αν προκύψουν ζητήματα με κάποιους γείτονες προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

7Ζυγός

Η ανάγκη σου να μπεις σε γιορτινό κλίμα και να αρχίσεις τις ανέμελες γιορτινές βόλτες από ‘δω και στο εξής θα γίνεται ολοένα πιο επιτακτική. Εκμεταλλεύσου αυτή τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία, αφενός για να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αποδειχθούν απόλυτα επικερδείς κι αφετέρου για να βγεις έξω και να κάνεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Αυτοσυγκράτηση θα χρειαστεί να δείξεις σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, όπου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σημαντικά έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει.

8Σκορπιός

Το επόμενο διάστημα το μόνο που θέλεις είναι κανένας και τίποτα να μην ταράξει την ηρεμία σου και να μην χρειαστεί να διαπραγματευτείς για πράγματα που για εσένα είναι δεδομένα. Ίσως και εσύ όχι μόνο θα το ζήσεις, αλλά θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και να σου έρχονται ακόμη και λεφτά από ‘κει που δεν το περιμένεις. Όμως, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, ίσως δεν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου.

9Τοξότης

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν και δεν έχεις καλύτερη αφορμή για να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να μην αφήσεις τίποτα να σου το χαλάσει. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες έχεις κάθε λόγο να είσαι αισιόδοξος και να αξιοποιήσεις όλη αυτή την ενέργεια στην πράξη για να προωθήσεις νέα σχέδια και ότι πιστεύεις ότι θα κάνει το αύριο σου όπως το φαντάζεσαι. Βέβαια με αυτή την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό τα πράγματα ειδικά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και σε κάποια θέματα υγείας μπορεί να σε ζορίσουν λίγο.

10Αιγόκερως

Κι ενώ αρχίζεις να βλέπεις φως στα εργασιακά σου και το άγχος αρχίζει κι αυτό να καταλαγιάζει, η κατάσταση στα αισθηματικά σου φαίνεται να είναι εκρηκτική. Κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ έντονες και να σου προσφέρουν κάποια βράδια που θα σου μείνουν αξέχαστα. Όμως ίσως είναι γι’ αυτό, για κάποια βράδια και μόνο, με την ενέργεια τους να είναι καθηλωτική σαν ηφαιστειακή λάβα, αλλά χωρίς πολλές πιθανότητες να αντέξουν στο χρόνο. Αν έχεις παιδιά θα χρειαστείς περισσότερη υπομονή αυτές τις μέρες και μεγαλύτερη κατανόηση για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

11Υδροχόος

Μία περίοδος που ανοίγονται νέοι δρόμοι στη ζωή σου είναι αυτή που ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και με τη σύνοδο που σχηματίζουν στο ίδιο ζώδιο Αφροδίτη και Δίας. Παρά κάποιες δυσκολίες που φαίνεται να προκύπτουν είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό χώρο, όπου ο έλεγχος σε κάποιες περιπτώσεις χάνεται εντελώς και κάποιες κόντρες αποκτούν επικές διαστάσεις, υπάρχει φως στο τούνελ, αφού για σένα κάθε δύσκολη κατάσταση αποτελεί αφορμή για να κινητοποιηθείς και να αλλάξεις τα πράγματα προς μία πιο ιδανική κατεύθυνση. Οι φίλοι αυτή την περίοδο αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι δικαίως αποτελούν σημαντικό κομμάτι σου.

12Ιχθύες

Αυτές οι μέρες που έρχονται θα δώσουν σε κάποιους Ιχθύς την ευκαιρία να αναλάβουν ευθύνες και να δεσμευτούν για πράγματα που επιθυμούν να τους συμβούν, όπως ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και μια επέκταση ή μια νέα θέση στη δουλειά που αποδεικνύουν ότι κάτι κάνουν καλά και αυτό φαίνεται! Από την άλλη οι γεννημένοι ειδικά τις πρώτες μέρες δεν αποκλείεται να έρθουν σε σύγκρουση με κάποια συγγενικά πρόσωπα, ενώ αποφύγετε να οδηγήσετε ενώ βιάζεστε ή είστε αγχωμένοι.

Πηγή: Astrologos.gr