Ζώδια: Yπάρχει μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα

Λογικά το νιώθετε ότι υπάρχει μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα και μια “αναμπουμπούλα”. Κι όμως, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, αφού η σημερινή μέρα εντείνει τον εγωισμό και την ισχυρογνωμοσύνη μας με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι συγκρούσεις. Γενικά θα έχουμε την τάση να αναλωθούμε σε ανούσιες καταστάσεις. Θα κάνουμε “πολλά και τίποτα”, θα σπαταλήσουμε την ενέργεια μας, θα υπερεκτιμήσουμε τις ικανότητες μας και μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά. Όμως δεν είναι μόνο οι λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να κάνουμε για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τις καταστάσεις. Ειδικά τις απογευματινές ώρες, η επιπολαιότητα μας και μια διάθεση ανεμελιάς που θα μας διακατέχει θα μας κάνει να μη θέλουμε να δούμε τα ρίσκα που επιφυλάσουν οι επιλογές μας ή τις δυσκολίες που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε, με αποτέλεσμα να πάμε… σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Η ευχάριστη αυτή διάθεση μπορεί να μας οδηγήσει και σε σπατάλη χρημάτων για πράγματα που δε θα μας δώσουν την ευχαρίστηση που προσδοκούμε, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε κάπως πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

1Κριός

Μια μέρα που οι εξελίξεις της σας αφορούν άμεσα, αφού ο κυβερνήτης σας Άρης σε τετράγωνο με τον Δία είναι ικανός να σας οδηγήσει στις χειρότερες των επιλογών. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με εχθρικές συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν το περιμένατε και κυρίως επειδή δεν το περιμένατε να μπείτε σε μια μάχη για την οποία δεν έχετε προετοιμαστεί καθόλου. Κι επειδή “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”, η καλύτερη προστασία για σήμερα είναι να θεωρήσετε τους εαυτούς σας φευγάτους και όχι παντοδύναμους.

2Ταύρος

Σήμερα καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και προσφορές που μπορεί να σχετίζονται με την εμφάνιση σας και κάποια αλλαγή που μπορεί να θέλετε να κάνετε. Το ίδιο και για επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείτε, αφού είτε η φιλοδοξία σας, είτε η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας κάνουν θύματα επιτήδειων που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Γενικότερα ας είστε λίγο υποψιασμένοι και επιλέξτε να εκφράσετε ελεύθερα την πιο σταθερή και συντηρητική σας πλευρά αυτές τις μέρες.

3Δίδυμος

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι οι προσδοκίες που μπορεί να έχετε από ανθρώπους που σχετίζονται με την εξέλιξη σας, αλλά και το πως θα χειριστείτε τις σχέσεις σας με τους ανώτερους σας. Δεν είναι μέρα που μπορείτε να…παίξετε σφαλιάρες με τα αφεντικά. Αντίθετα απαιτείται η σοβαρότητα σας, ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε πιθανές απογοητεύσεις που μπορεί να πάρετε, επειδή θα διαπιστώσετε ότι είναι ανακόλουθοι των υποσχέσεων που σας είχαν δώσει.

4Καρκίνος

Οι προβλέψεις ή οι προσδοκίες σας για την έκβαση μιας νομικής υπόθεσης μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες, γι’ αυτό αν ήδη πχ διαμορφώνετε τη ζωή σας με τρόπο που να δημιουργείτε νέες πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις, επειδή θεωρείται ότι θα σας διαγραφεί κάποιο χρέος, καλύτερα να μαζευτείτε λίγο. Το πρόβλημα επίσης μπορεί να προέλθει από συμφωνίες για κάποιες οικονομικές συναλλαγές που είτε δε θα τηρηθούν, είτε θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να πάρετε όσα σας οφείλονται.

5Λέων

Οι ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος είναι σε φάση αναζωπύρωσης. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι ερωτεύεστε ξανά, ότι ενώ πιστεύατε πως τα συναισθήματα σας τα είχατε βάλει σε ένα μπαούλο με λουκέτο αυτά ήταν τόσο δυνατά που βγήκαν, ότι το σεξ που είχε βαλτώσει ξαφνικά σας έκανε να νιώθετε ότι ζείτε την απόλυτη εμπειρία. Ένα θα σας πω…φούσκα. Αν έχετε ανάγκη να μοιραστείτε κάποιες στιγμές με τους πρώην, να το κάνετε. Απλά να θυμάστε ότι μια πρόσκαιρη ανάγκη σας ικανοποιείτε και ότι αυτοί είναι πρώην…

6Παρθένος

Ποιος είδε Παρθένο σήμερα και δεν φοβήθηκε… Είστε έτοιμοι να κάνετε την έκρηξη σας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε είτε από άτομα που οι σχέσεις σας είναι δεδομένα εχθρικές, είτε όμως και με αγαπημένα σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Επειδή όπως καταλαβαίνετε σήμερα είστε ικανοί να ξεσπάσετε σε όλους αδιακρίτως, να θυμάστε ότι κάποιοι μπορεί να έχουν τόση δύναμη ή τόσο δίκιο που να σας κάνουν να τρέχετε να κρυφτείτε.

7Ζυγός

Σήμερα έχετε εκείνη την αντίδραση που είχατε κάθε φορά που η μαμά σας σας φώναζε να πάρετε ζακέτα φεύγοντας για να μην κρυώσετε. Δεν αντιδρούσατε λογικά. Αντιδρούσατε γιατί δεν αντέχατε άλλο να ακούτε τα ίδια και τα ίδια κι επειδή πιστεύατε ότι ξέρατε πως θα προστατευθείτε. Σήμερα είστε το ίδιο αντιδραστικοί σε οποιονδήποτε θελήσει να σας συμβουλέψει πως να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα υγείας ή πως να χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα σας πουν, αλλά ζακέτα να πάρετε ούτως ή άλλως.

8Σκορπιός

Μια θετική εξέλιξη οικονομικού ή συναισθηματικού χαρακτήρα σας σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας κάνει να θέλετε να το χαρείτε λίγο παραπάνω βρε αδερφέ. Μόνο που οι πιθανότητες να φάτε τα μούτρα σας καραδοκούν. Μην πιστέψετε έτσι αβίαστα σε συναισθήματα και σχέσεις, απλά επειδή κάποιος μπορεί να σας άνοιξε ένα παραθυράκι. Αν μάλιστα, η συναισθηματική εξέλιξη σχετίζεται με άτομο από το παρελθόν, καλύτερα να κλείσετε μόνοι σας το παραθυράκι.

9Τοξότης

Επειδή δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να πείτε κι επειδή αυτά που θα πείτε ενδεχομένως να ταράξουν την οικογενειακή σας γαλήνη, καλύτερα σήμερα να αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα. Παρόλ’ αυτά, το απόγευμα προσφέρεται για να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας, αλλά απολαύστε τις ανέμελα, χωρίς να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες ή απαιτήσεις για ερωτικές εξομολογήσεις και λόγια τρυφερά, γιατί μπορεί να καταλήξετε σε εντελώς διαφορετικό σημείο από αυτό που είχατε κατά νου.

10Αιγόκερως


Η οδηγική σας ικανότητα μπορεί να είναι μια χαρά γενικά, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Προσπαθήστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας στην κίνηση και να μην κάνετε εξυπνάδες και σπασμωδικές κινήσεις για να την αποφύγετε, γιατί κλήσεις και ατυχήματα έχουν την τιμητική τους. Επίσης, καλό θα είναι να προσέξετε τον προγραμματισμό σας και να ξεκινήσετε νωρίτερα για τα ραντεβού σας, γιατί οι καθυστερήσεις είναι δεδομένες.

11Υδροχόος

Οι εξελίξεις στη ζωή σας μπορεί να φαίνονται πιο αργές σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, που δεν τις προλαβαίνατε, κι αυτό σας δημιουργεί μια αίσθηση ότι ρουτινιάζετε, με αποτέλεσμα να αντιδράτε εριστικά απέναντι σε αυτούς που ξέρουν να σας δέχονται. Καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, αλλά και σε ανθρώπους που εμφανίζονται στη ζωή σας είτε για να σας καλύψουν συναισθηματικά, είτε γιατί σας υπόσχονται ότι μπορούν να προωθήσουν κάποιο σχέδιο σας.

12Ιχθύες

Το άγχος και τα νεύρα σας σήμερα σας οδηγούν σε λάθη που θα μπορούσατε εύκολα να είχατε αποφύγει, αν ήσασταν απλά πιο ψύχραιμοι. Προσοχή σε τραυματισμούς που μπορεί να προέλθουν από την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση σας. Οι τσακωμοί σήμερα μπορεί να σας εκθέσουν σε πολύ περισσότερο κόσμο, απ΄όσο φανταζόσασταν, γι’ αυτό αν έχετε σκοπό να τσακωθείτε για κάποιο πολύ προσωπικό θέμα, διαλέξτε τόπο και χρόνο που θα διασφαλιστεί η διακριτικότητα.

Πηγή: Astrologos.gr