Ζώδια: Αντλούμε ικανοποίηση από τις συνεργασίες μας

Δουλειές με φούντες για τον Ήλιο αφού σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιήσει διαδοχικά όψεις με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Ερμή. Σήμερα λοιπόν θα σχηματίσει με ακρίβεια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τα ζώδια των Ιχθύων και του Αιγόκερου αντίστοιχα γεγονός που θα μας δώσει την ευκαιρία να αντλήσουμε ικανοποίηση από τις συνεργασίες μας, είτε επειδή θα τις δούμε να αποδίδουν, είτε επειδή θα καταφέρουμε να κάνουμε τις απαραίτητες τομές που θα τις ανανεώσουν και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εξελιχθούν καλύτερα. Είναι καλή μέρα αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια έρευνα ή ακόμα και να ψάξετε κάτι που έχετε χάσει, ενώ είναι πιθανό να προκύψει κάποια εξέλιξη σε κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα που θα σας ικανοποιήσει. Πολύ καλή όψη και για τα ερωτικά, αφού δίνει ένα «υγιές» πάθος, μια λαχτάρα να ενωθούμε με τον άλλον ουσιαστικά και να βιώσουμε εμπειρίες ικανές να αλλάξουν τη διάθεση μας τουλάχιστον.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Σήμερα που πραγματοποιείται με ακρίβεια το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι. Ενδεχομένως η παρέμβαση ενός ισχυρού προσώπου να ισχυροποιήσει τη θέση σας, ενώ μια θετική εξέλιξη που μπορεί να σχετίζεται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα σας ανακουφίσει μειώνοντας την ανησυχία του προηγούμενου διαστήματος.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Σήμερα που πραγματοποιείται με ακρίβεια το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι η προσαρμοστικότητα είναι αρετή και ανταμείβεται. Μπορεί να βρίσκεστε στο κατώφλι μιας αλλαγής στα επαγγελματικά ή στο τέλος μιας ερωτικής ιστορίας, ωστόσο ο,τι κι αν φαντάζει δύσκολο μπορεί να αποτελεί το σκαλοπάτι που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε όροφο, να πάμε ψηλότερα. Κι εσείς αυτή την περίοδο έχετε τη δύναμη να το αντιμετωπίσετε έτσι ακριβώς!

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Οι αλλαγές στα οικονομικά σας ή στις συνθήκες του γάμου ή της σχέσης σας αυτή την περίοδο φαίνεται ότι σας ανεβάζουν το ηθικό και ενδεχομένως και το στάτους σας. Αυτές μπορεί να γίνονται με έμμεσο τρόπο π.χ. μέσω της βελτίωσης των οικονομικών του συντρόφου ή μέσω της διευθέτησης ενός χρέους με τρόπο που να βελτιώνει τους όρους με τους οποίους τα βγάζετε πέρα, αλλά θα μπορούσε να σημαίνει ακόμα και μια αλλαγή στη σεξουαλική σας ζωή ή την έλευση ενός παιδιού.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Σήμερα που πραγματοποιείται με ακρίβεια το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάποια γεγονότα που αφορούν είτε μια σημαντική σχέση της ζωής σας, είτε κάποια συνεργασία έρχονται να αποτελέσουν για σας λόγο και πεδίο εξέλιξης. Ναι, μπορεί να μιλάμε για μια ερωτική ιστορία ικανή να αλλάξει τη ζωή σου σε βαθμό που να αποτελέσει ορόσημο ώστε να την μετράς πριν και μετά από αυτήν. Μπορεί να μιλάμε για ένας τέλος που όμως μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη νέα αρχή που θα μπορούσατε να κάνετε.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Οι αλλαγές στην καθημερινότητα σας και ειδικά όσον αυτή έχει να κάνει με τα επαγγελματικά είναι αυτή που μπορεί να αποτελέσει πηγή ικανοποίησης για σας σήμερα. Με εύκολο ή δύσκολο τρόπο φαίνεται ότι στο τέλος βγαίνετε ευνοημένοι από τις εξελίξεις. Μπορεί για παράδειγμα η απόλυση ενός συναδέλφου να μεταφραστεί για εσάς σαν επιπλέον ευθύνες, αλλά και επιπλέον χρήματα, γιατί για να μπω στο ψητό, οικονομικής φύσεως είναι κυρίως η εύνοια που θα πρέπει να περιμένετε.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ένας έρωτας αυτή την περίοδο δε θα μπορούσε να αποτελεί απλή υπόθεση, αλλά μια αναμορφωτική εμπειρία η οποία σας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και πίστη, γιατί βλέπετε ότι δεν είστε μόνοι. Βλέπετε ότι μπορείτε να συνυπάρξετε όμορφα με κάποιον, να μοιραστείτε, να νιώσετε τι σημαίνει να έχετε κάποιον δίπλα σας, όχι για να του φορτώσετε τα προβλήματα σας, αλλά που όμως θα μπορέσετε να απολαύσετε την υγιή υποστήριξη που χρειάζεστε.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα μπορούσε να σημαίνει μια αλλαγή σχετική με το σπίτι που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Έτσι είναι καλή περίοδος αν θέλετε να ψάξετε για σπίτι ή ακόμα να προχωρήσετε σε κάποια ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επίσης, αν έχετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας είναι πιθανό να δείτε να σημειώνει κάποια βελτίωση. Επειδή όμως (θα τα πούμε και αύριο) έχουμε ταυτόχρονα και τη συμμετοχή του Δία με τρόπο που να μας φουσκώνει τα μυαλά, προσπαθήστε να είστε εγκρατείς.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρεθείτε τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Σε αυτό δηλαδή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή, ένα ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα. Αυτό τώρα θα μπορούσε να έχει ερωτικό χαρακτήρα, αν αυτό είναι που επιθυμείτε περισσότερο, αλλά θα μπορούσε να σημαίνει και έναν απόγονο, ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα ή κάτι δημιουργικό αν είστε καλλιτέχνες. Μπορεί επίσης να αρχίσετε ένα νέο χόμπι, ενώ η μέρα χωράει και ΛΙΓΟ ρίσκο.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα η μέρα θα μπορούσε να σας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα σας βοηθήσει να πιστέψετε περισσότερο στα όνειρα σας και να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του. Ενδεχομένως να χρειάζεστε υποστήριξη κυρίως υλική, είτε ακόμα και συναισθηματική και αυτή ακριβώς θα βρείτε. Πού; Μην ψάξετε μακριά. Είναι οι άνθρωποι σας, η οικογένεια σας αυτοί που σας πιστεύουν περισσότερο και είναι διατεθειμένοι να σας το δείξουν.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Μια νέα γνωριμία ή η σύναψη μιας νέας συμφωνίας σήμερα μπορεί να αποτελέσουν λόγο να σας φτιάξει η διάθεση και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για τη ζωή σας. Και θα μου πείτε, «μα εσύ δε μας είπες με ανάδρομο Ερμή να προσέχουμε τις συμφωνίες;». Εγώ σας το είπα και όντως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παραβλέψετε κάποιες λεπτομέρειες, αυτό δε σημαίνει όμως ότι η ζωή σταματάει. Επίσης, αύριο θα σας πω ότι δε χρειάζεται και άμετρος ενθουσιασμός. Σοβαρότητα παρακαλώ!

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ήρθε η ώρα να δείτε άσπρη μέρα στον οικονομικό τομέα, αφού οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα είτε σε σχέση με τον εργασιακό τομέα φαίνεται να αποδίδουν καρπούς στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη χρήματα που μπορεί να σχετίζονται με κάποια αποζημίωση από ασφαλιστικό συμβόλαιο ή που να σχετίζονται με κάποιο επίδομα για λόγους υγείας φαίνεται ότι κι αυτά αρχίζουν να βρίσκουν το «δρόμο» για το λογαριασμό σας όσο θα βρίσκεται σε ισχύ το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Αυτό το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να νιώσετε δυνατοί και να πεισμώσετε στο κυνήγι των στόχων σας. Θα δείτε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα καθαρίσουν το τοπίο γύρω σας, θα μπορέσετε να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων και είναι ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Παράλληλα θα μπορέσετε να βρείτε υποστηρικτές στο φιλικό ή κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να το ζητήσετε.

Πηγή: Astrologos.gr