Ζώδια: Με γνώση και ωριμότητα κινούμαστε στα σωστά πλαίσια

Πέραν της καλής επαφής που θα έχει σήμερα ο Ήλιος στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στην οποία εστιάσαμε στις χθεσινές προβλέψεις, υπάρχει και άλλη μία παράμετρος που δίνει στις ιδέες ρεαλιστικές διαστάσεις στα πράγματα διάρκεια στο χρόνο. Αυτή η παράμετρος δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή του Κρόνου στα πράγματα με πολύ ευνοϊκό τρόπο αφού από τον Αιγόκερω όπου βρίσκεται θα σχηματίζει σήμερα μια όψη εξαγώνου με τον Ήλιο, ενώ την Κυριακή θα σχηματίζει με ακρίβεια την ίδια γωνία, αυτή τη φορά με τον Ποσειδώνα. Κάπως έτσι ισχυροποιείται η θέλησή μας να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας και κάπως έτσι η επιτυχία φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Αξιοποιώντας τις γνώσεις και την ωριμότητα που έχει καθένας από εμάς αποκομίσει από τη ζωή του θα μπορέσουμε να κινηθούμε μέσα στα σωστά πλαίσια χωρίς να λοξοδρομήσουμε και χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες μας.

 

1Κριός

Αυτές τις μέρες οι τάσεις φυγής που μπορεί να έχεις από μία δουλειά ή από την πραγματικότητα ολόκληρη μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, αλλά και κίνητρο για να τολμήσεις κάποιες σημαντικές, αλλά και ταυτόχρονα λογικές, αλλαγές στη ζωή σου. Ίσως μπορείς να αξιοποιήσεις κάποια περιουσιακά στοιχεία που διαθέτεις ή να δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων που φαίνονται διατεθειμένοι να βάλουν πλάτη για να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις μια στροφή στην καριέρα σου.

2Ταύρος

Όσο θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή του εξαγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ως τώρα εμπειρίες που έχεις αποκομίσει προκειμένου να δώσεις ρεαλιστικές διαστάσεις στους στόχους και τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Η πρακτικότητα και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να ανοίξεις νέες προοπτικές στη ζωή σου αλλά και να κυνηγήσεις κάποια όνειρα που μπορεί να αναγκάστηκες κάποια στιγμή να εγκαταλείψεις.Στα ερωτικά σου ίσως έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα για τον άλλον, όποια κι αν είναι αυτά.

3Δίδυμος

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν αυτές τις μέρες ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο θα μπορέσεις να διαχειριστείς επιτυχώς κάποιες οικονομικές υποθέσεις που φάνηκαν να σε ζορίζουν. Ίσως η λύση έρθει μέσω του συντρόφου σου ο οποίος μπορεί να έχει κάποια βελτίωση στα επαγγελματικά του. Στην ερωτική σου ζωή ο παράγοντας σεξ φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο σε κάποιο δίλημμα που μπορεί να έχεις και να αποτελέσει λόγο για περισσότερες δεσμεύσεις, δηλαδή για γάμους, εγκυμοσύνες και άλλα τέτοια…

4Καρκίνος

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα έρχεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό σου σε σχέση με κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου πορεία, θέματα σπουδών, αλλά και την εξέλιξη σου γενικότερα. Δεν είναι κακό… Εξάλλου συχνά-πυκνά τα βασικότερα προβλήματα σου προκύπτουν από τα έντονα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου. Από την άλλη, στον ερωτικό τομέα αλλά και όσον αφορά τις σχέσεις σου γενικότερα, φαίνεται ότι αυτές τις μέρες οι επαφές σου με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους για εσένα στο χρόνο μπορεί να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

5Λέων

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν αυτές τις μέρες ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο θα μπορέσεις να φανείς περισσότερο οργανωτικός και να κάνεις κάποιες δουλειές με τις οποίες βαριόσουν να ασχοληθείς. Ειδικά αν μιλάμε για θέματα υγείας καλό θα είναι να μην τα αμελήσεις ενώ είναι και μια ευκαιρία να κάνεις κάτι θετικό για τον εαυτό σου, όπως να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια. Στα ερωτικά σου λίγη αυτοκριτική θα βοηθήσει να συνεννοηθείς καλύτερα με τους αγαπημένους σου.

 

6Παρθένος

Τώρα που βρισκόμαστε υπό την επιρροή του εξαγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα το πείσμα, η σοβαρότητα, ίσως και τα απανωτά χαστούκια που μπορεί να έχεις δεχτεί στον ερωτικό τομέα έρχονται να δώσουν καρπούς, γιατί φαίνεται να είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις και να δεχτείς τα καλά που μπορεί να σου δώσει ένας άνθρωπος και τα οποία σε μια άλλη φάση ίσως να μην μπορούσες να τα εκτιμήσεις το ίδιο. Παράλληλα, αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία να χτίσεις καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σου ή ακόμα και με… το παιδί μέσα σου, δείχνοντας μεγαλύτερη κατανόηση.

7Ζυγός

Κινήσου με τόλμη και αξιοποίησε τη βοήθεια που μπορεί να σου προσφέρουν άτομα που σε εκτιμούν και δείχνουν να νοιάζονται πραγματικά για εσένα, προκειμένου να προωθήσεις στόχους που φαίνεται να έχουν δυναμική και φαντασία. Η υποστήριξη που νιώθεις ότι παίρνεις από το ταίρι σου ή άτομα της οικογένειάς σου είναι σημαντική και θα αποτελέσει για εσένα ακρογωνιαίο λίθο τη στιγμή που έχεις την ανάγκη να εστιάσεις απερίσπαστος σε ένα σκοπό που φαίνεται ότι δίνει νόημα στην καθημερινότητά σου.

8Σκορπιός

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν αυτές τις μέρες ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να πεις όσα ακριβώς χρειάζονται για να πετύχεις το στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Με τις κατάλληλες δόσεις εξωστρέφειας και μυστικοπάθειας θα μπορέσεις να γοητεύσεις τους γύρω σου και να τους πουλήσεις ακόμα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παράλληλα, μπορείς να εμπνευστείς πολύ καλούς τρόπους για να βάλεις τα όρια που θέλεις σε μια σχέση, είτε αυτή είναι ερωτική, είτε έχει να κάνει με τα παιδιά σου.

9Τοξότης

Κρόνος και Ποσειδώνας σχηματίζουν αυτές τις μέρες ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο που φαίνεται να σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι οι λύσεις που έψαχνες στον ουρανό, ίσως τελικά να βρίσκονται στη γη. Η συναισθηματική στήριξη που λαμβάνεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε βοηθάει να τους εμπιστευτείς περισσότερο και να ανοιχτείς, γεγονός απόλυτα ανακουφιστικό σε αυτή τη φάση. Επίσης, αν σε απασχολεί το ενδεχόμενο να αποκτήσεις ένα δικό σου σπίτι ή να φτιάξεις τη δική σου οικογένεια, αυτή η περίοδος φαίνεται να σε ευνοεί.

10Αιγόκερως


Ο κυβερνήτης σου Κρόνος από το ζώδιο σου σχηματίζει μια πολύ βοηθητική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που σε βοηθάει να μιλήσεις και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου κυρίως με κάποια συγγενικά (και όχι μόνο) πρόσωπα. Από την άλλη, μπορείς να αξιοποιήσεις τη φαντασία και τη διαίσθηση σου για να δώσεις χρώμα και συναίσθημα σε μια ιδέα που μπορεί να ήταν καλή, αλλά χωρίς αυτά ήταν κάπως…άνοστη. Τέλος, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις την πιο ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά σου στο ταίρι σου, που μπορεί να έχει την εικόνα πως έχει να κάνει με μηχάνημα.

11Υδροχόος

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν αυτές τις μέρες ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο θα μπορέσεις να διαχειριστείς πολύ καλά μια εξέλιξη που αν δε σε απογοητεύσει, φαίνεται ότι τουλάχιστον έρχεται με τη μορφή κάποιας ανατροπής. Αυτό μπορεί να είναι κάτι σχετικό με τα επαγγελματικά σου και την εξέλιξη σου ή ακόμα με ένα θέμα που φαίνεται ικανό να επηρεάσει την υγεία και την ψυχολογία σου. Το πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι μπορείς να απαλαχτείς από κάποια άγχη και κάποιες φοβίες που μπορεί να είχες, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου.

12Ιχθύες

Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας έχει ραντεβού ακριβείας με τον Κρόνο και το αποτέλεσμα της συνάντησης τους αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού φαίνεται ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα πορεία που μπορεί να μην την είχες στα πιθανά σενάρια της ζωής σου και ίσως να μην είναι και η ιδανική, όμως δεν είναι και θεωρητική… Για να δώσω ένα παράδειγμα: είσαι άνεργος και περιμένεις πως και πως να διοριστείς στο δημόσιο, αλλά σου προτείνουν μια δουλειά σε τράπεζα. Πας ή δεν πας;

Πηγή: Astrologos.gr