Ζώδια: Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα και τα θέματα του σπιτιού!

Ο Ήλιος από σήμερα περνάει στον Καρκίνο για να εγκαινιάσει τη γενέθλια περίοδο των γνωστών “ευαίσθητων” του ζωδιακού. Πέραν όμως του έντονου, ακόμα και του μητρικού συναισθήματος η ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου σχετίζεται και με τα πρώτα χρόνια της ζωής, αυτά που μας χαράζουν ανεξίτηλα και καθορίζουν την προσωπικότητα που αναπτύσσουμε σαν ενήλικες. Έτσι το επόμενο διάστημα θα στρέψουμε την προσοχή μας σε τέτοια ακριβώς θέματα μετά από διάφορες συγκυρίες και γεγονότα που μπορεί να μας ξυπνήσουν εικόνες τόσο δυνατές που θα είναι σαν να μπορούμε να αναβιώσουμε το συναίσθημα της στιγμής. Την τιμητική τους θα έχουν και τα οικογενειακά ζητήματα και τα θέματα του σπιτιού γενικότερα στα οποία αυτήν την περίοδο υπάρχει κινητικότητα, αλλά και λύσεις. Σημαντικά διαστήματα θα είναι οι εκλείψεις που θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα, αλλά και οι περίοδοι που θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, οπότε εκεί οι δυσκολίες θα είναι αρκετά πιο εμφανείς.

1Κριός

ΤΟ Ήλιος περνάει στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας για να ρίξει το φως του και την ενέργεια του στο χώρο της οικογένειας και να σας κάνει να ασχοληθείτε με κάποιους ανθρώπους που ίσως έχετε παραμελήσει. Παράλληλα, να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερες ευθύνες που μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε -ανάμεσα τους και κάποιες ευχάριστες, αλλά και για ρήξεις στον οικογενειακό χώρο που μπορεί αν δεν έχουν οριστικό χαρακτήρα, να δημιουργήσουν χρόνια προβλήματα.

2Ταύρος

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρεθείτε κοντά σε αδέρφια και άλλους συγγενείς με τους οποίους θέλετε να έρθετε πιο κοντά ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με σχέδιο και στρατηγική, την οποία καλό θα είναι να καταστρώσετε ήδη, αφού σε δύο περίπου εβδομάδες από τώρα θα προκύψουν εμπόδια σε συμφωνίες που μπορεί να έχετε στα σκαριά και σε κάποια ταξίδια που μπορεί να θέλετε να πραγματοποιήσετε, αλλά και να γκρεμίσετε κάποιες γέφυρες παρόλο που θα μπορούσαν να σας περάσουν σε καλύτερα εδάφη.

3Δίδυμος

Τα οικονομικά και η διαχείριση τους θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στις καθημερινές σας ανησυχίες, αφού είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι θα σας βοηθούσε να κάνετε πιο συντηρητικές κινήσεις. Βέβαια το να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ή κάποιες δυσκολίες είναι αρκετά πιθανό, γι’ αυτό φροντίστε να… “μαγειρέψετε πριν πεινάσετε”! Συναισθηματικά κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα μπορέσετε να ισορροπήσετε, όμως μη βγάλετε ποτέ τον ιμάντα ασφαλείας.

4Καρκίνος

Καλώς όρισαν τα γενέθλια σας Καρκινάκια και να σας χαιρόμαστε. Ίσως όχι και τα πιο εύκολα, για τους μισούς τουλάχιστον από εσάς, αφού άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο θα μπείτε στην νέα γενεθλιακή σας χρονιά με Κρόνο και Πλούτωνα να μη σας αφήνουν πολλά περιθώρια για ανεμελιά. Παράλληλα, έρχεται και η έκλειψη που θα επηρεάσει τους γεννημένους από 29/6-5/7 και θα φέρει μια χρονιά γεμάτη από καθοριστικά γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Ήλιου τις επόμενες μέρες για να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν.

5Λέων

Ο Ήλιος περνάει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας για να σας δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε με κάποιες ανοιχτές υποθέσεις στη ζωή σας. Να δείτε πιο καθαρά τα συναισθήματα σας για κάποιους ανθρώπους, αλλά και να απεμπλακείτε από καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά πάνω σας. Παράλληλα, είναι ευκαιρία να δείτε πιο ζεστά κάποιες δυνατότητες που μπορεί να σας δοθούν στον επαγγελματικό τομέα.

 

6Παρθένος

Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και έρχεται να σας θυμίσει ότι μετά το «ξύλο», ευτυχώς όλο και κάποιος βρίσκεται να μας παρηγορήσει και να ζεστάνει την καρδιά μας. Μπορεί λοιπόν οι απογοητεύσεις, η γκαντεμιά και η πίεση να ξεπέρασαν τα όρια της ανοχής σας το προηγούμενο διάστημα, όμως μπορείτε να ξαναδείτε φως και να πιστέψετε σε ένα καλύτερο αύριο. Έρχεται για να σας θυμίσει ότι στη ζωή χρειάζεται να βλέπουμε ψηλά και να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, για να μπορέσουμε να το δημιουργήσουμε κιόλας.

7Ζυγός

Ο Ήλιος που περνάει στον Καρκίνο θα ρίξει το φως του σε λύσεις που ψάχνατε στα θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αλλά και της όποιας κοινωνικής έκθεσης μπορεί να υφίσταστε. Μπορεί να κουβαλάτε προβλήματα χρόνων με πίεση είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Τώρα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να ανακουφιστείτε λίγο και να νιώσετε πως δεν προσπαθείτε να αντέξετε τις όποιες δυσκολίες, ότι είστε με τον άνθρωπο που είστε ή στη δουλειά που είστε επειδή σε αυτή τη φάση της ζωής σας είναι μια ευχάριστη και όχι μια αναγκαστική επιλογή.

8Σκορπιός

Το να μπαίνει ο Ήλιος σε ένα υδάτινο ζώδιο, όπως ο Καρκίνος σου είναι πιο ευχάριστο. Και στην προκειμένη όντως μπορείς να ευχαριστηθείς τις προοπτικές και το νόημα στα πράγματα σε αυτά με τα οποία ασχολείσαι. Αν νιώθεις ότι έχει χαθεί η απόλαυση στις δραστηριότητες σου, ότι για παράδειγμα έχεις γίνει ένας κυνηγός χρήματος που έχει χάσει τη διάθεση με την οποία έκανε τη δουλειά του, ότι είσαι σε μια σχέση που την κρατούν η ματαιότητα και οι φοβίες θα μπορέσεις να δεις κατά πόσο μπορείς να είσαι ουσιαστικά παρόν.

9Τοξότης

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και τις κατάλληλες λύσεις που μπορούν να λειτουργήσουν σαν χορηγοί στις προσπάθειες σας. Ακόμα κι αν προέκυψαν δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα το προηγούμενο διάστημα ο Ήλιος από εδώ θα είναι αρκετά επιβοηθητικός το μεγαλύτερο διάστημα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε μια όαση μέσα στην έρημο. Ακόμα κι αν είναι σαν καμαρούλα μια σταλιά 2×2 θα είναι αρκετή για να δροσιστείς και να ξαποστάσεις.

10Αιγόκερως


Με τον Ήλιο να περνάει απέναντι σας στον Καρκίνο ξεκινάει μια περίοδος που μπορείτε να έχετε καλύτερη άποψη για το με ποιους έχετε να κάνετε και μπορείτε έτσι από τη μία να προσαρμόσετε καλύτερα την στρατηγική σας για να τους αντιμετωπίσετε κι από την άλλη να χαλαρώσετε και να μη φοβάστε ότι ανά πάσα στιγμή ο άλλος μπορεί να βγάλει μια ακόμη προβληματική πλευρά του που ως τώρα δε γνωρίζατε. Θα έχετε ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες, από αυτές που σου θυμίζουν ότι οι άνθρωποι δε χρειάζεται να κατέχουν μια σπουδαία θέση ή να είναι “κάποιοι” για να σε κερδίσουν, αλλά μπορούν απλά να έχουν αυτό το “κάτι” που θέλεις…

11Υδροχόος

Με τον Ήλιο να ξεκινάει το ταξίδι του στον Καρκίνο μπαίνετε σε μια περίοδο ανάτασης, όσον αφορά τουλάχιστον σε επίπεδο καθημερινότητας, όμως τα απλά και καθημερινά είναι που έχουν χάσει τη χάρη τους και νιώθεις την οποία πίεση. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά θέματα και να κάνεις μελετημένες κινήσεις για να προετοιμάσεις τα επόμενα σου βήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες ανασφάλειές σου που είναι πιθανό να ξεπερνούν τα θεμιτά όρια της αυτογνωσίας και της αυτοπροστασίας και να καταλήγουν να λειτουργούν ανασταλτικά για τα σχέδια σου και την αυτοπεποίθηση σου.

12Ιχθύες

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο που είναι το 5ο ζώδιο μετά από σένα, άρα φωτίζει τα ζητήματα του 5ου οίκου σου. Και ποια είναι αυτά; Μα τα ίδια που σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί λοιπόν να βρεθήκατε αντιμέτωποι με ένα ερωτικό πρόβλημα ή να ανησυχήσατε με κάποια θέματα που μπορεί να μην ήταν άμεσα δικά σας, αλλά ενδεχομένως κάποιου παιδιού σας ή ακόμα να συνειδητοποιήσατε ότι ακόμη και κάτι που μέχρι τώρα σας έδινε ευχαρίστηση δε σας προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση με πριν. Πλέον θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε και να βρείτε ξανά την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

Πηγή: Astrologos.gr