Ζώδια: Πώς θα περάσουμε αυτή την εβδομάδα με την ανάδρομη Αφροδίτη που περνά στον Ζυγό;

Τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και ο μήνας αποχαιρετά όλα τα ζώδια με καλή διάθεση και χαμόγελο, με τις ημέρες αυτές να φέρνουν καλές ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις που τονώνουν την ψυχολογία μας και ενισχύουν την αισιοδοξία μας!

Η σύνοδος Ερμή-Δία

Υπεύθυνη για αυτό το σκηνικό δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Ερμή-Δία στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού την Δευτέρα 29/10, πασπαλίζοντας την καθημερινότητα μας με μεγάλες δόσεις χρυσόσκονης!

Αρχικά είναι αυτή η αισιόδοξη διάθεση που βοηθά τα ζώδια να βλέπουμε καθαρά τα πράγματα γύρω μας αλλά και να τα διαχειριζόμαστε με διαύγεια! Πολλές φορές είναι πιθανό να ακολουθήσουμε ένα απλό ερέθισμα που θα μας δοθεί βλέποντας το σαν ευκαιρία και αυτό να μας προσφέρει είτε τη χαρά που αναζητούμε είτε να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε μια ευκαιρία. Ας εμπιστευτούμε την εσωτερική μας φωνή, το ένστικτό μας και μπορούμε όλα τα ζώδια να διακρίνουμε τι είναι καλό για τον εαυτό μας και το όχι.Οι ημέρες είναι κατάλληλες προκειμένου να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που είναι πιθανό να μας ωφελήσουν επί της ουσίας. Ας το επιδιώξουμε! Η κοινωνική ζωή έχει επίσης να προσφέρει πολλά σε όλα τα ζώδια και οι συναναστροφές επιβάλλονται αφού το κλίμα είναι σχεδόν ιδανικό για να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα μας! Υπάρχει μια ευχάριστη κινητικότητα, που λειτουργεί με θετικό τρόπο σχεδόν σε κάθε είδους ανταλλαγή και επικοινωνία.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, επειδή όλα κινούνται κάτω από ένα χαρούμενο κλίμα, είναι εύκολο να πάρουμε αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτούμε και γενικά να λειτουργήσουμε με γνώμονα το συναίσθημα και την απόφαση της στιγμής, και όχι το τι μας συμφέρει. Είναι επίσης εύκολο να παραβλέψουμε πράγματα ή να μας ξεφύγουν λεπτομέρειες που έχουν την δική τους βαρύτητα στα ζητήματα που μας απασχολούν. Επίσης δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να ειπωθούν πράγματα που δεν εννοούνται. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε ή να παρασύρουμε και καλό είναι να μην ανοιγόμαστε ή να μην δεσμευόμαστε με υποσχέσεις, εκτός κι αν είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τις υποστηρίξουμε. Ίσως ακόμα κάποια λόγια να είναι σαν πυροτεχνήματα, που στην αρχή λάμπουν, αλλά μετά χάνουν το φως και την αίγλη τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Δία;

Για όσους ανήκετε στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθύες)-ιδίως του τρίτου δεκαημέρου- οι ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για την εξέλιξη σας. Είναι πολύ πιθανό να γίνετε αποδέκτες καλών ειδήσεων ή πληροφοριών, προσκλήσεων, ή ακόμα να μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε ή να μιλήσετε και για ένα ταξίδι. Ίσως ακόμα και κάποιες συναντήσεις σας να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Την Τετάρτη, τελευταία ημέρα του μήνα, η Αφροδίτη έρχεται να θυμίσει στα ζώδια πως οι ισορροπίες ανατρέπονται πολύ εύκολα αφού βρίσκεται απέναντι από τον ανατρεπτικό Ουρανό και αρχικά επαναφέρει γεγονότα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου, όταν του εναντιώθηκε για πρώτη φορά σε ορθόδρομη πορεία.
Η ερωτική ζωή αναστατώνεται και σε πολλές περιπτώσεις πληγώνεται…
Είναι αυτή η διάθεση του ανικανοποίητου, που αφενός μας κάνει να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε εύκολα, ενώ παράλληλα μας κάνει και πολύ απαιτητικούς προς τους τρίτους και κυρίως στον σύντροφό μας και το αντίθετο.

Είναι εύκολο τις μέρες που θα διανύσουμε να λειτουργήσουμε με σπασμωδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα γύρω μας. Είναι επίσης πιθανό να εκφραστούμε αγενώς ή ακόμη ο σύντροφός μας να εκφραστεί με ένα όχι και τόσο διαλλακτικό τρόπο πυροδοτώντας το μεταξύ μας κλίμα.Επειδή όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καλό είναι να μην το ρισκάρουμε τις ημέρες αυτές μια και δεν είμαστε σίγουροι για την κατάληξη.

Βεβαίως, Αφροδίτη – Ουρανός σημαίνει πως μοιραίες συναντήσεις με έναν ή μια πρώην, ίσως αναστατώσουν ολόκληρο το είναι μας και μας βγάλουν τελείως έξω από το προγραμματισμό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού;

Για όσους ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες,Υδροχόοι και Σκορπιού και κυρίως εσείς των πρώτων ημερών ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, οι ημέρες αυτές χρειάζονται εγκράτεια και προσοχή, γιατί οι ανατροπές καραδοκούν.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Το καλό νέο των ημερών, είναι πως η Αφροδίτη μετά τη συνάντηση της με τον Ουρανό, περνά μέσα στην ημέρα της Τετάρτης στο ζώδιο του Ζυγού, κερδίζοντας την δύναμή της. Θα παραμείνει εκεί έως τις 2 Δεκεμβρίου, όπου επιστρέφει ορθόδρομη πλέον ξανά στον Σκορπιό, ενώ η αναδρομή της τελειώνει στις 16 Νοεμβρίου. Θα φτάσει έως την 25η μοίρα του ζωδίου. Την περίοδο αυτή επανέρχονται θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου ενώ τα πράγματα μπαίνουν σε μια καλύτερη βάση και αρχίζουν να αποκτούν και πάλι τις πολυπόθητες ισορροπίες τους. Κυρίως αυτό που βελτιώνεται αισθητά είναι το κλίμα των σχέσεων μας που τώρα περνούν σε μια καλύτερη φάση, αφού μπορούμε είτε να συζητήσουμε τα όποια προβλήματα σε ένα καλύτερο κλίμα είτε να προετοιμάσουμε ή να ξαναδούμε κάποιες σχέσεις ή θέματα του παρελθόντος μέσα από μια καλύτερη και κυρίως πιο ψύχραιμη οπτική. Ωστόσο, το διάστημα αυτό δεν είναι πιθανό να καταλήξουμε κάπου οριστικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομη είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό;

Από την επιστροφή της Αφροδίτης στον Ζυγό επηρεάζονται λίγο-πολύ όλα τα ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, και κυρίως τα παρορμητικά (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) που καλούνται να επανεξετάσουν θέματα που είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα.

Ο Ερμής στον Τοξότη

Την ίδια ημέρα με την μετακίνηση της Αφροδίτης, την Τετάρτη, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει ως την 1η Δεκεμβρίου.

Ο πλανήτης στο ζώδιο αυτό είναι σε αδυναμία και έτσι επηρεάζει τα θέματα της επικοινωνίας με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο.Το διάστημα αυτό παρατηρείται σε όλα τα ζώδια μια τάση να μιλάμε για να μιλάμε και όχι γιατί κάτι έχουμε να πούμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μιλάμε και για πράγματα που δεν γνωρίζουμε αλλά τα υποστηρίζουμε με πάθος.

Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να υπάρξουν λάθη και παραλείψεις, που αν και συμβαίνουν λόγω έλλειψης προσοχής και όχι από σκοπιμότητα ή από πρόθεση, μπορούν να δημιουργήσουν σε όλα τα ζώδια ποικίλα προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Είναι καλό να ξεχωρίζουμε τις χρήσιμες από τις άχρηστες πληροφορίες που μπορεί να μας μπερδέψουν και να μας αποπροσανατολίσουν ενώ μπορεί να νιώσουμε πνευματικά κουρασμένοι λόγω υπερφόρτωσης του μυαλού μας! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν ας οργανωθούμε και ας βάλουμε προτεραιότητες, γιατί μπορεί εύκολα να καταλήξουμε στο «πολύς θόρυβος για το τίποτα».

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Τοξότη;

Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς,Κριούς, Λέοντες και Τοξότες στο να ανανεώσουν την επικοινωνία, τις επαφές τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή, πάντα όμως έχοντας στο μυαλό τους πως χρειάζεται σχολαστική οργάνωση για να μην βρεθούν εκτός θέματος!

 

Πηγή: Astrologos.gr