Ζώδια: Η εβδομάδα κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα

Με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες το βράδυ στον Υδροχόο και να σχηματίζει εύκολες όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Διδύμους, αλλά και τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο η εβδομάδα μπορεί να κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά αν μη τι άλλο με την ικανοποίηση ότι έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας και μάλιστα με τρόπο ξεκάθαρο και ενωτικό. Οι τριγμοί ή η ανασφάλεια για τη συνέχεια που μπορεί να δημιουργεί αυτό το γεγονός είναι δικαιολογημένα, αφού κάθε φορά που σκαλίζουμε κάτι που μέχρι πρότινος το αφήναμε να εξελίσσεται, επειδή δεν τολμούσαμε να ασχοληθούμε μαζί του, σημαίνει ότι εστιάζουμε σε ένα πρόβλημα για τη λύση του οποίου οι δύο πλευρές οφείλουν να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους. Όμως το αν όντως θα το κάνουν είναι απόδειξη των προθέσεων καθενός προς τον άλλον, επομένως όχι μόνο δεν έχουμε να ανησυχούμε, αλλά και να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες με αυτούς που πραγματικά μας ενδιαφέρουν και τους ενδιαφέρουμε.

Κριός

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες που από τη μία ευνοούν τις φιλικές σου επαφές και την κοινωνική σου δράση κι από την άλλη σε βοηθούν να συζητήσεις με το ταίρι σου, υφιστάμενο ή υποψήφιο για τις κοινές σας επιδιώξεις και να δημιουργήσεις ένα κλίμα κατανόησης και σύμπλευσης. Η Κυριακή από την άλλη μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις ή κάποιες πιο σκοτεινές σκέψεις που θα σε κάνουν να αναζητήσεις χρόνο με τον εαυτό σου προκειμένου να μπορέσεις να τις διαχειριστείς.

1Ταύρος

Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει ικανοποιημένο σχετικά με κάποιες οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να σου δημιουργούν μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και ελευθερία κινήσεων. Χρειάζεται όμως προσοχή στο ενδεχόμενο που θελήσεις να χρησιμοποιήσεις το χρήμα για να ενισχύσεις το κοινωνικό σου στάτους κάνοντας επίδειξη της δύναμης σου ή για να ψάξεις την ικανοποίηση σε απολαύσεις που στην πραγματικότητα είναι μάταιες. Την Κυριακή ίσως απογοητευτείς ανακαλύπτοντας ότι δεν τυγχάνεις της στήριξης που υπολόγιζες από άτομα του φιλικού σου περίγυρου.

2Δίδυμος

Πολύ ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου, αλλά και τα οικονομικά σου αναμένεται να είναι για σένα το τέλος της εβδομάδας, αφού από τη μία έχεις διάθεση να περάσεις καλά και να ασχοληθείς με πιο ανάλαφρα πράγματα κι από την άλλη μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις κυρίως μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Στα πιθανά σενάρια είναι και το να λάβεις χρήματα που σου οφείλονται. Προσοχή χρειάζεται το ενδεχόμενο να αναζητήσεις τη συντροφικότητα σε λάθος ανθρώπους που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

3Καρκίνος

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ ευνοϊκές μέρες για τα προσωπικά σου, παρόλο που ίσως επιλέξεις να συναναστραφείς ανθρώπους από το παρελθόν που δεν έχουν να σου δώσουν συναίσθημα και προοπτική. Όμως αν το καλοσκεφτείς, μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως είναι το να ψάχνεις «μέλλον» σε κάθε σου επαφή, παρά το να αφεθείς και να απολαύσεις τη στιγμή και μόνο τη στιγμή. Βέβαια την Κυριακή δεν αποκλείεται να νιώθεις τύψεις και κενό, γι’ αυτό αν είσαι απ’ αυτούς τους Καρκίνους φρόντισε να κάνεις πιο ουσιαστικές επιλογές.

4Λέων

Οι σχέσεις και η υποστήριξη που σου παρέχουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας. Ίσως βέβαια να είναι η διέξοδος που αναζητάς μπροστά στην κριτική που μπορεί να δεχτείς είτε από κάποιο άτομο που έχει μια κάποια εξουσία πάνω σου ή στην κοινωνική κριτική που μπορεί να δεχτείς. Από την άλλη, ειδικά το Σάββατο, είναι μια μέρα πολύ ευνοϊκή για την ερωτική σου ζωή, αφού είτε είσαι σε σχέση είτε όχι θα έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις πίσω ό,τι σε δυσαρεστεί και να απολαύσεις χρόνο με το ταίρι σου.

 

5Παρθένος

Η εβδομάδα κλείνει πολύ όμορφα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού θα είσαι αποτελεσματικός που θα αναγνωρίζεται και φαίνεται ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ισχυροποιείς τη θέση σου. Παρόλα αυτά ίσως δεν τύχεις της ίδιας αναγνώρισης στα προσωπικά σου όπου είτε έχεις καταβάλει προσπάθεια να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου στις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, είτε έχεις κάνει κάποια προσπάθεια για να αρέσεις και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, κάποιοι γύρω σου ίσως να μην το εκτιμήσουν στο βαθμό που πιστεύεις ότι θα έπρεπε.

6Ζυγός

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να περάσετε ποιοτικό χρόνο παρέα. Αν το πεδίο είναι ελεύθερο, μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται ότι ανταποκρίνεται πολύ σε αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά τον ιδανικό σύντροφο, όμως στην πράξη ίσως διαπιστώσεις ότι υπάρχει πρόβλημα με τη χημεία στο σεξουαλικό τομέα. Βέβαια, είναι φυσιολογικό κάποιες φορές στην αρχή να υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα και να αξίζει τον κόπο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Όχι όμως την Κυριακή, γιατί θα έχεις σημαντικά θέματα να σε απασχολούν.

7Σκορπιός

Παρόλο που η εβδομάδα φαίνεται να ολοκληρώνεται με πολύ καλές προοπτικές για τα οικογενειακά και τα οικονομικά ζητήματα, οι απαιτήσεις ή κάποιες ξαφνικές ανάγκες των μελών της οικογενείας σου για τις οποίες πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη μάλλον σε ζορίζουν αρκετά. Η Κυριακή απ’ την άλλη είναι πολύ καλή μέρα για να την περάσεις με το σύντροφο ή τα παιδιά σου, αν και ειδικά αν είσαι ελεύθερος το βράδυ της ίδιας μέρας θα σου πρότεινα να μην κλειστείς μέσα, τουλάχιστον για τα αποτελέσματα των εκλογών.

8Τοξότης

Ειδικά αν είσαι υποψήφιος, τις δύο τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές καλά θα κάνεις να εντείνεις τον αγώνα σου, αφού λίγο που έχεις τον Δία… μπάρμπα, λίγο οι πλανητικές όψεις που σε θέλουν να αντιλαμβάνεσαι σωστά τον παλμό και να λες πράγματα ικανά να μιλήσουν στις καρδιές των ψηφοφόρων, τα αποτελέσματα για σένα μπορεί να είναι πολύ θετικά. Όμως είσαι δεν είσαι υποψήφιος η επικοινωνιακή σου ικανότητα αυτές τις μέρες είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί και προβλήματα μπορείς να λύσεις στις διάφορες σχέσεις σου και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορείς να ελπίζεις.

9Αιγόκερως


Πολύ αισιόδοξα για τα οικονομικά σου κλείνει αυτή η εβδομάδα που φαίνεται να καταφέρνεις να τα οργανώνεις σωστά με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις πιο ανέμελος κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σου. Μάλιστα μπορεί να προκύψει και κάποιο επιπλέον οικονομικό όφελος από τη δουλειά σου. Αυτό που δε σε ευχαριστεί ιδιαίτερα, ειδικά την Κυριακή είναι κάποιες ειδήσεις που μπορεί να σχετίζονται είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με κάποιο θέμα υγείας, που όμως δε χρειάζεται να τις πάρεις πολύ στα σοβαρά και να τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

10Υδροχόος

Η εβδομάδα κλείνει και το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι το πως θα απολαύσεις το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αν ανήκεις στους ερωτευμένους Υδροχόους η επιλογή είναι συγκεκριμένη και εννοείται να την ακολουθήσεις, αλλά κι αδέσμευτος να είσαι ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο γίνεται παιχνίδι. Σε όλα τα παραπάνω, προαπαιτείται να κλείσεις τα αυτιά σου απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να πιστεύουν ότι τους «ανήκεις» και θέλουν να σε κοντρολάρουν. Αν δεν κρατήσεις κάποιες αποστάσεις είναι πιθανό η Κυριακή να σε βρει απογοητευμένο κυρίως όσον αφορά τα συναισθηματικά σου και τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

11Ιχθύες

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να το απολαύσεις, αφού φαίνεται ότι έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο ζώντας σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς με τα αγαπημένα σου άτομα. Ίσως βέβαια προκύψουν κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να ταράξουν λίγο την ηρεμία σου. Την Κυριακή από την άλλη, θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και ενδεχομένως να κάνεις κάτι μόνος σου, νωρίς τουλάχιστον, αφού το βράδυ αναμένεται να είναι ερωτικό και ευχάριστο.

Πηγή: Astrologos.gr