Ζώδια: Με εκπλήξεις αλλά και ρεαλισμό η σημερινή μέρα!

Μια μέρα που το στοιχείο της έκπληξης μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο είναι η σημερινή. Έτσι ξεκινάει τουλάχιστον, γιατί στην πορεία ξυπνάει πιο έντονα την ανάγκη μας για ρεαλισμό και για πράγματα που έχουν έναν πιο αντικειμενικό χαρακτήρα. Ο φόβος ότι κάθε τι νέο μπορεί να απαιτεί ενέργεια που ως τώρα δίναμε αλλού, δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας για το κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι και ανοιχτοί να δώσουμε χώρο σε νέες καταστάσεις, όταν αυτές μπορούν να ταράξουν το συναισθηματικό ή υλικό μας περιβάλλον, όπως το ξέρουμε ως τώρα. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα δούμε ότι υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που μας βοηθούν να προσαρμόσουμε στη ζωή μας νέες καταστάσεις με αρμονικό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε τεράστιες θυσίες και κυρίως με βασικό κίνητρο το ότι οι όποιες αλλαγές φαίνεται να εξυπηρετούν δικές μας ανάγκες.

 

1Κριός

Το άγχος σας επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα ή τον γάμο σας, όπου και στις δύο περιπτώσεις ο βασικός παράγοντας είναι ένας και έχει όνομα…ευθύνες. Έτσι κάποιοι από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με αλλαγές στα εργασιακά που στόχο έχουν να σας εξελίξουν και που σε βάθος χρόνου θα έχουν και οικονομικά οφέλη. Επίσης, η απόκτηση ενός παιδιού ή οι ανάγκες γηραιότερων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας έρχονται να εντείνουν κάποια συναισθήματα άγχους που θα κληθείτε να διαχειριστείτε.

2Ταύρος

Το θέμα της περιόδου για εσάς είναι οι σχέσεις σας, η συναισθηματική σας ζωή και κάποιες συνεργασίες που μπορεί να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Είτε μπαίνουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι, είτε όχι, είτε έχετε νέες προτάσεις για δουλειά, είτε όχι, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και με μεγάλες ταχύτητες νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κινήσεις που να δείχνουν ότι έχετε την αυτοπεποίθηση να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις αλλαγές που θα επιλέξετε και όχι εκείνες που θα σας επιβληθούν.

3Δίδυμος

Νέες ευκαιρίες μπορεί να κρύβει για σας η σημερινή μέρα, οι οποίες μάλιστα μπορεί να προέρχονται από τον κοινωνικό σας κύκλο και τις γνωριμίες που έχετε αναπτύξει. Το πιο σημαντικό είναι ότι σας βοηθούν να κάνετε αλλαγές και να βρείτε οριστικές λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Είτε δε σας άρεσαν οι όροι μιας συμβίωσης, είτε οι όροι μιας συνεργασίας βρίσκεται τρόπο να δώσετε τέλος ή να βάλετε εκείνα τα όρια που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε το τοπίο της καθημερινότητας σας.

4Καρκίνος

Ζείτε μια από τις πιο ανάλαφρες και ευχάριστες περιόδους της χρονιάς που φεύγει. Αντ΄αυτού υπάρχει μέσα σας ένα αίσθημα ανασφάλειας ότι κάτι δε γίνεται καλά, ότι πρέπει να σοβαρευτείτε, ότι ακόμα και σε μια τέτοια φάση που μπορείτε να απολαύσετε πράγματα εσείς ψάχνετε να βρείτε που κρύβονται οι ευθύνες και κατά πόσο μπορείτε να τις σηκώσετε. Ας είμαστε ρεαλιστές, ακόμα και ένας νέος έρωτας έχει ευθύνες κι αυτό δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε όμως να αλλάξετε το βλέμμα σας που αντί να βλέπει από τη μια τη χαρά και από την άλλη τις ευθύνες, να δει τη σύνθεση τους.

5Λέων

Έχετε την τάση να παραμένετε προσκολλημένοι σε ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος διατηρώντας έτσι μια καθημερινότητα που σε μικρό ή μεγάλο βαθμό επηρεάζεται δυσλειτουργικά. Σήμερα μια νέα γνωριμία μπορεί να σας δημιουργήσει σκέψεις που να σας κάνουν να συμφωνήσετε περισσότερο με την παραπάνω αλήθεια και ταυτόχρονα να ενεργοποιήσει μέσα σας διαδικασίες μέσα από τις οποίες αξιολογείτε αν αυτό που διατηρείτε είναι κι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά ή αν μπορείτε να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

6Παρθένος

Είναι λογικό να αισθάνεστε κουρασμένοι και ειδικά σε μέρες που αφήνετε στην άκρη την ψυχρή λογική και τους κανόνες κάτω απ΄τους οποίους μπορεί να δουλεύει σαν μηχάνημα ένας Παρθένος και επιτρέπετε στον εαυτό σας να δει την πιο ανθρώπινη πλευρά σας. Είναι πολύ ωραία η επιβεβαίωση που μπορεί να έρχεται απ΄έξω, αλλά κι αυτή κάποια στιγμή θα πάψει να έρχεται, αν δεν δώσετε στον εαυτό σας ανάσες να ξεκουραστεί, να ανανεωθεί και να βρει πηγές που θα του δώσουν δύναμη για νέες επιτυχίες.

7Ζυγός

Η μέρα είναι απαιτητική αφού είτε στη σχέση σου, είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον θα χρειαστείς υπομονή για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις ανάγκες αυτών που τα απαρτίζουν. Η αίσθηση ότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα μπορεί να αποτελέσει σπίθα που θα σε οδηγήσει σε εκρήξεις. Ανάμεσα βέβαια στην υπομονή, τους συμβιβασμούς και τις εκρήξεις υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια που αν τα επιλέξεις μπορεί να σου δώσουν περισσότερο κύρος και δύναμη στη συνέχεια.

8Σκορπιός

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να σας χτυπήσω κανένα καμπανάκι ή να σας αφήσω να ζήσετε το παραμυθάκι σας χαλαροί και άνετοι… Γενικότερα η εβδομάδα, και όχι μόνο η σημερινή μέρα, μπορεί να κρύβει εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις σε ερωτικά ζητήματα, που οκ πες λίγο πολύ είναι πράγματα που συχνά συνδέονται. Το πρόβλημα είναι όταν το νιώθεις αυτό την ώρα που παίζεις εκείνο το παιχνίδι με τα τουβλάκια, που πάνω στον ενθουσιασμό δε σε νοιάζει αν θα τραβήξει το τουβλάκι που γκρεμίζει τον πύργο. Και αυτό είναι μια τάση που οι Σκορπιοί είστε επιρρεπείς.

9Τοξότης

Είτε είστε άντρες, είτε γυναίκες, σήμερα ξεκινάει μια φάση που βάζετε στο μικροσκόπιο σχέσεις σας με άλλες γυναίκες της ζωής σας που νιώθετε ότι μάλλον κάπου σας έχουν κουράσει ή τις έχετε βαρεθεί. Κατά τ’άλλα, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για ερωτικές περιπέτειες που ίσως να μην έχουν διάρκεια, αλλά έχουν τη δύναμη να σας ανανεώσουν και να σας χαρίσουν πολύ όμορφες στιγμές. Προσοχή από το μεσημέρι και μετά σε θέματα υγείας ή σε διαμάχες στη δουλειά που μπορεί να σας χαλάσουν κάπως τη διάθεση.

10Αιγόκερως


Έχετε την τάση να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ίσως επειδή είστε σε φάση που θέλετε να πετύχετε μεγάλα πράγματα. Επιδιώκετε να κινείστε κάπως πιο υπόγεια, μόνο που υπάρχει εκείνη η παροιμία που λέει για… εκείνη τη γυναίκα που και να θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει. Προσέξτε λοιπόν προς τα που θα εκδηλώσετε τη χαρά σας. Αν θα τη στρέψετε προς τα έξω, απλά για να την εκφράσετε ή αν θα αντιμετωπίσετε τις θετικές εξελίξεις της μέρας σαν βάση πάνω στην οποία θα δρομολογήσετε πράγματα.

11Υδροχόος

Σήμερα Τρίτη βγαίνετε λίγο έξω απ΄τα νερά σας, πράγμα που ας μην κοροϊδευόμαστε, για έναν Υδροχόο δίνει νόημα στη ζωή. Νέες γνωριμίες που είτε έχουν έρθει στη ζωή σας τελευταία, είτε έρχονται έχουν σημαντική επίδραση στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά και στον τρόπο που γίνεται το «νταραβέρι» με την άλλη πλευρά. Το να φανείτε προσαρμοστικοί αποτελεί ένα πρώτο βήμα. Το να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε νέους όρους στην επικοινωνία σας με τους άλλους αποτελεί ένα δεύτερο, μεγαλύτερο και πιο ανανεωτικό.

12Ιχθύες

Η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις δεσμεύσεις που θα σε αναγκάσουν να κινηθείς πιο δημιουργικά και να επιστρατεύσεις τα ταλέντα σου προκειμένου να τα καταφέρεις. Ωστόσο είναι σημαντικό και μόνο το γεγονός ότι σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις περισσότερα στη ζωή σου και να δημιουργήσεις συνθήκες που μπορεί να σε αναγκάζουν να ρισκάρεις, αλλά σου δίνουν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο.

Πηγή: Astrologos.gr