Ζώδια: Εντάσεις και αίσθηση γκατεμίας χαρακτηρίζουν το σκηνικό της ημέρας!

Δύο πολύ ενεργοί παίχτες, ο Άρης και ο Ουρανός που εκδηλώνουν την ενέργεια τους με εξωστρέφεια (με γεγονότα που τα βλέπεις, δεν είναι ψυχολογικά, συμβαίνουν πράγματα) βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη όψη και μάλιστα στα σταθερά ζώδια του Λέοντα και του Ταύρου, αντίστοιχα. Αυτή η όψη, πέραν της επικινδυνότητας της για μεγάλες πυρκαγιές, δημιουργεί εντάσεις, αντίδραση στην αλλαγή, αντίδραση σε οτιδήποτε θεωρούμε ότι καταπιέζει την ελευθερία μας. Τα νεύρα περισσεύουν, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει και ένας λόγος που τα επιτείνει είναι η δυσκολία να πετύχουμε τους στόχους μας και μια αίσθηση γκαντεμιάς που φέρνει εκείνη την ξαφνική δυσκολία την ώρα που φτάνουμε στην πηγή. Δυστυχώς, η επιρροή της όψης αυτής δίνει και έντονη βία, αλλά και αισθήματα φόβου και ανασφάλειας. Τέλος, σε μια θετική της ανάγνωση έχει δυνατούς έρωτες, αλλά κι αυτοί έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και ίσως ξαφνικό τέλος.

 

1Κριός

Στην αστρολογία δεν υπάρχει καλό και κακό. Έτσι μια δύσκολη όψη μπορεί να φέρει ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα. Στην προκειμένη το τετράγωνο του κυβερνήτη σας του Άρη με τον Ουρανό μπορεί με μικρό ρίσκο να σας δώσει μεγάλα κέρδη, αλλά μπορεί να βγάλει και τον πιο άπληστο και ριψοκίνδυνο εαυτό σας. Σύνεση ξέρεις τι θα πει; Αυτό χρειάζεται να θυμάσαι σήμερα. Συγκράτησε κάθε ροπή σου σε υπερβολικές αντιδράσεις, γιατί είναι μια μέρα “όλα ή τίποτα”.

2Ταύρος

Για να είμαστε ειλικρινείς και να ακριβολογούμε ένας απλοϊκός αστρολογικά τρόπος για να ερμηνευτεί αυτό το τετράγωνο είναι ότι συμβαίνουν πράγματα στο οικογενειακό πλαίσιο που σας αναγκάζουν να εκδηλώνετε πλευρές του χαρακτήρα σας που μπορεί να αγνοείτε κι εσείς οι ίδιοι ότι τις έχετε. Από την άλλη είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού και ευρύτερα συγγενικού σας περιβάλλοντος που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

3Δίδυμος

Κάποια ξαφνικά προβλήματα, ενδεχομένως και υγείας, ή κάποιες αναβολές με πραγματικές ή ψεύτικες δικαιολογίες από την πλευρά άλλων ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας, σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό, έναν πανικό και μια ανυπομονησία να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες ή κάποιες συζητήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να κινηθείς πάνω σε ένα ευέλικτο πλάνο, υποκρινόμενος ότι δεν επηρεάζεσαι από τις ανατροπές της διαδρομής.

4Καρκίνος

Ένας Θεός ξέρει ποιος κατατρεγμένος θα βρεθεί πάλι στο δρόμο σας και θα ζητήσει τη βοήθεια σας είτε ψυχολογικά, είτε υλικά. Πάντως στην προκειμένη τα δανεικά είναι… αγύριστα. Απρόβλεπτα είναι και τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, επομένως αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι κάπως πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του τετραγώνου Άρη/Ουρανού, ίσως τελικά να είναι και καλύτερο το να κάνετε την καλή την πράξη κι ας ξέρετε ότι μπορεί να αποτελέσει αγκάθι σε μια φιλία.

5Λέων

Ο Άρης από το ζώδιο σας πιάνει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό στον Ταύρο και ο εγωισμός σας, αυτός ο περίφημος εγωισμός του Λιονταριού υπάρχει κίνδυνος να εκφραστεί με τον πιο αντιδημοφιλή τρόπο. Ίσως η υπομονή σας κάπου εδώ εξαντλείται και δεν υπολογίζετε ούτε θέσεις, ούτε γάμους, ούτε πρέπει και αντιδράτε, γιατί πιστεύετε πως έτσι και μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανοίξετε τους δρόμους που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε.

 

6Παρθένος

Ο Άρης από το Λέοντα έχει έρθει μεταξύ άλλων για να σας βάλει σε μια διαδικασία που αναδύονται στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Τώρα δε, που θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο υπόσχεται να μοιράσει και εγκεφαλικά, αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ιδιαίτερη προσοχή, αν ταξιδεύετε, αφού μπορεί να προκύψουν προβλήματα, από κάποιο απλό τραυματισμό ίσως, μέχρι και κάποια κλοπή.

7Ζυγός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες συγκρούσεις ακόμα και με άτομα που ανήκουν στο φιλικό σας κύκλο. Κάποιες οικονομικές διαφορές ή η άρνηση της άλλης πλευράς να σας προσφέρει τη βοήθεια της μπορεί να αποτελέσουν την αιτία που θα τις προκαλέσει. Από την άλλη μια ερωτική ιστορία δέχεται υπόγεια πυρά ή έχει μέσα της συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούνται, αλλά οι αποκαλύψεις έρχονται.

8Σκορπιός

Με τον Ουρανό απέναντι οι σχέσεις αλλάζουν, η ζωή αλλάζει. Και μια τέτοια αλλαγή ζωής είναι ακόμα πιθανότερο να συμβεί τώρα που τον πυροδοτεί ο Άρης απ’ τον Λέοντα. Ίσως οι αλλαγές δεν είναι εύκολες είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω ευθυνών που μπορεί να εμπεριέχουν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και δυσάρεστες απαραιτήτως. Έτσι πιθανή είναι και η έλευση ενός απογόνου, όσο βέβαια και μια σχέση ή μια συνεργασία που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στη ζωή σου.

9Τοξότης

Τα ταξίδια αυτές τις μέρες και ειδικά αν γίνονται για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους κοινωνικών υποχρεώσεων κρύβουν ανατροπές. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με εκπλήξεις, γι’αυτό καλό θα είναι να έχετε προβλέψει διάφορα σενάρια κρίσεων. Από την άλλη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενεργοποιούνται και τα ερωτικά σας με καλοκαιρινούς έρωτες, απ’ αυτούς που βασίζονται αποκλειστικά στο σεξ και δεν προβλέπεται να κρατήσουν στο χρόνο.

10Αιγόκερως

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό σας δίνει ανεξέλεγκτα ποσά ενέργειας που μπορεί να εκφράζεται με νεύρα, με ατυχήματα, με υπερδραστηριοποίηση, με υπερένταση και πολλά άλλα “υπέρ-…” που εκδηλώνονται με απρόβλεπτο και άχαρο τρόπο. Κάποιες επιλογές σας είναι ικανές να σας κάνουν να ψάχνετε να αλλάξετε χώρα, και το λέω και με την κυριολεκτική έννοια. Από την άλλη ο έρωτας είναι παθιασμένος και έρχεται ουρανοκατέβατος…

11Υδροχόος

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να βγάλει το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι κάποιες “παράνομες” σχέσεις γεγονός που μπορεί να αλλάξει τις σταθερές σας. Ναι, εννοώ ότι μια σχέση ή ένας γάμος τίθενται υπό το τεστ μιας όψης ικανής είτε να αλλάξει τους όρους τους ή ακόμα και να τους αποτελειώσει. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Διαφορές μπορεί να προκύψουν και σε οικογενειακές υποθέσεις ή σε θέματα ακινήτων που θα φέρουν συγκρούσεις.

12Ιχθύες

Κάποιες επαφές σήμερα γίνονται πάνω στην κόψη του ξυραφιού, αφού κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικών συναλλαγών ή διευθέτησης διαφόρων υποχρεώσεων συμβαίνουν πράγματα που όχι απλά κλονίζουν το νευρικό σας σύστημα, αλλά σας οδηγούν σε εκρήξεις με αλόγιστα θύματα. Ίσως δείξετε ένα άλλο πρόσωπο, μόνο που αν αφεθείτε σε αυτή τη ροπή θα ξεστομίσετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε, είτε το παραδεχτείτε ποτέ, είτε όχι.

Πηγή: Astrologos.gr