Ζώδια: Ποια είναι τα επόμενα πλανητικά γεγονότα που μας επηρεάζουν;

Ο Απρίλιος, με τις ανάδρομες πορείες των Δία, Κρόνο και Πλούτωνα μας βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων πεποιθήσεων και αντιλήψεων πάνω σε σημαντικά ζητήματα της ζωής και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει και σε αποφάσεις καθοριστικές για τη ζωή μας καθώς και οι τρεις πλανήτες με τις κινήσεις τους επηρεάζουν βαθιά την ψυχή και τη σκέψη μας και για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ο Ερμής περνάει στον Κριό
Στις 17 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι γινόμαστε περισσότερο ευέξαπτοι, εφικτοί, όμως το θετικό είναι ότι είμαστε εξωστρεφείς εκφράζουμε με αμεσότητα αυτό που πιστεύουμε, διεκδικούμε το δίκιο των προτάσεών μας, υπερασπιζόμαστε τις απόψεις μας και αυτό μας καθιστά έντονα ενεργούς συνομιλητές. Προσοχή μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού–Ζυγού
Στις 19 Απριλίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού–Ζυγού επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και κυρίως την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα των ζωδίων και η σύνοδος του Ήλιου στον Κριό με τον Ουρανό τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς δεν θα διστάσουμε να επαναστατήσουμε σε ότι μας δημιουργεί ανασφάλεια ή θεωρούμε ότι μας θίγει και το αποτέλεσμα θα είναι να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο μέχρι στιγμής τη ζωή μας.

Η Αφροδίτη στον Κριό
Στις 20 του ίδιου μήνα, η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει την τάση μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και αυτό γίνεται έντονα αισθητό κυρίως στην προσωπική μας ζωή, καθώς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πείσουμε το ταίρι μας για ότι διεκδικούμε και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Η κοινωνικότητα και η γοητεία μας είναι έντονη αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις και εριστικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στη σχέση μας όσο και σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν.

 

Πηγή: Astrologos.gr