Ζώδια: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν…

Σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, αφού ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, για να βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία και τις συνεχείς αναποδιές των προηγούμενων ημερών. Βέβαια καλό θα είναι να μην πάρουμε αέρα και προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μέχρι το Σάββατο, τουλάχιστον, αφού ενδέχεται να βρεθούμε με σοβαρότερα προβλήματα, καθυστερήσεις, ακόμα και ματαιώσεις σε σχέση με αυτές που μας ταλαιπώρησαν όσο ήταν ανάδρομος. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι αποφασίσετε να ταξιδέψετε αυτές τις μέρες. Από Κυριακή-Δευτέρα όμως τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια κλπ, γι’ αυτό μπορείτε προς το παρόν να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε. Τέλος, τις προηγούμενες μέρες είχατε την ευκαιρία να δείτε και τις προθέσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες κάποιων ανθρώπων. Αξιοποιήστε την πληροφορία και προσαρμόστε τη στάση σας αναλόγως…

 

1Κριός

Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και μάλιστα σε συνδυασμό με το ότι πλέον βρίσκεται εκεί και ο κυβερνήτης σου, θα δεις σιγά σιγά ότι θα αρχίσουν να ξεκολλάνε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και ενδεχομένως εάν κατά το διάστημα που ήταν ανάδρομος κίνησες κάποιες διαδικασίες για να σου επιστραφούν κάποια χρήματα μπορείς τις επόμενες μέρες να τα περιμένεις. Στα προσωπικά σου ίσως έχει έρθει η ώρα να πεις κάποια πράγματα έξω από τα δόντια και να βγάλεις από πάνω σου το βάρος κάποιων μυστικών.

2Ταύρος

Δεν είναι μονάχα ο Άρης που πέρασε στο Σκορπιό χθες, αλλά και το γεγονός ότι από σήμερα ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο, πράγμα που δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα στα προσωπικά σου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με το ταίρι σου ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου για πράγματα τα οποία έχεις συνειδητοποιήσει πλέον ότι δε σου αρέσουν, αλλά και για να τους ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς περιμένεις από αυτούς.

3Δίδυμος

Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και σε συνδυασμό με το ότι από χθες βρίσκεται εκεί και ο Άρης, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις επί τάπητος κάποια ζητήματα που φαίνεται ότι σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη. Όσο ήταν σε ανάδρομη φάση είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις εκείνες τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μπορέσεις να συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε μία κοινή προσπάθεια.

4Καρκίνος

Τονωτική ένεση για την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεσή σου αποτελεί το γεγονός ότι εκτός του Άρη που από χθες βρίσκεται στο Σκορπιό, στο ίδιο ζώδιο γυρίζει ορθόδρομος από σήμερα και ο Ερμής. Το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να τεστάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο. Τώρα γνωρίζοντας πολύ καλά το πως νιώθεις μπορείς να ξεκαθαρίσεις πώς βλέπεις τη μεταξύ σας σχέση, βάζοντας σε προτεραιότητα το να είσαι καλά εσύ όποιο κι αν είναι το σενάριο.

5Λέων

Τα συναισθηματικά σου μπερδέματα ή οι επαφές σου με άτομα που είχες αποφασίσει ότι θα έβγαζες από τη ζωή σου, αλλά με κάποιο τρόπο όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος επανέρχονταν συχνά-πυκνά στο προσκήνιο, οφείλουν να βρουν απαντήσεις και νόημα, αντίστοιχα, για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Από την άλλη, τώρα που και ο Άρης έχει περάσει στον Σκορπιό θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ακίνητο.

 

6Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρίζει από σήμερα ορθόδρομος στο Σκορπιό και σε συνδυασμό με το ότι από χθες στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Άρης, φαίνεται να παίρνεις μια ανάσα σε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες ή και γενικότερα τις καθημερινές σου επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις κάποια σχέδια που το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να πήγαιναν με ρυθμούς χελώνας, ενώ στην προσωπική σου ζωή κάποιες νέες γνωριμίες φαίνονται ικανές να μεταμορφώσουν τη ζωή σου.

7Ζυγός

Ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου και να βρεις τη σωστή κατεύθυνση κυρίως να μάθεις που μπορείς να στηριχθείς και ποια είναι τα όπλα σου…. Ερωτικά λοιπόν ξεκαθαρίσεις και αποκαλύπτεις κυρίως στον εαυτό σου, αυτά που αισθάνεσαι για να μπορέσεις να τα καθρεφτίσεις και στους ενδιαφερόμενους… Από σήμερα και μετά έχεις και ολοένα και καλύτερα οικονομικά, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις!

8Σκορπιός

Πέραν του Άρη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου, τα ευχάριστα νέα έρχονται και από τον Ερμή, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο σου κάνει παρέα πιστά και τώρα γυρίζει ορθοδρομος για να σε βοηθήσει να προωθήσεις σημαντικά θέματα που σε απασχολούν, πιο σίγουρος από ποτέ για το τι πας να κάνεις και το πώς θα πρέπει να διαχειριστείς τα πράγματα. Πολύ σημαντικό διάστημα και για την προσωπική σου ζωή, αφού εκτός από τη γοητεία που ασκείς στους άλλους με την εμφάνισή σου φαίνεται ότι μπορείς να τους κερδίσεις και εγκεφαλικά κι αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα μπορούσε να δώσει καλύτερες προοπτικές σε μία νέα γνωριμία.

9Τοξότης

Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και μάλιστα σε συνδυασμό με το ότι πλέον βρίσκεται εκεί και ο Άρης, φαίνεται ότι στην ερωτική σου ζωή συμβαίνουν πράγματα τα οποία για κάποιο λόγο πρέπει ή επιδιώκεις να μείνουν κρυφά. Επειδή ο Ερμής όμως δυσκολεύεται να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μην εκπλαγείς αν προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, απ’ όποια πλευρά κι αν βρίσκεσαι. Από την άλλη θετικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σε κάποια θέματα υγείας, γι’ αυτό αν έχεις παραμελήσει κάποια τέτοια θέματα, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να ασχοληθείς μαζί τους.

10Αιγόκερως

Με τον Ερμή από σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, εκεί που από χθες βρίσκεται και ο Άρης η κοινωνική σου ζωή και οι επαφές σου με φίλους φαίνεται ότι μπορεί να αποτελούν το κλειδί που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να έχουν και εκείνο το στοιχείο του διαφορετικού που αναζητάς κάποιες φορές. Αν πάλι είσαι σε σχέση τόλμησε να προτείνεις στο ταίρι σου πράγματα που θέλεις να κάνετε μαζί με σκοπό να ανανεώσετε τη σχέση σας.

11Υδροχόος

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, να επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις για το μέλλον σου με ανθρώπους που φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή κρατούν τα κλειδιά και μπορούν να ανοίξουν την πόρτα που οδηγεί στο επόμενο βήμα ή να την κλειδαμπαρώσουν οριστικά. Αυτοί μπορεί να έχουν τα κλειδιά όμως τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σου θέληση και από το πως εσύ φαντάζεσαι τον εαυτό σου την επόμενη μέρα: Με αυτούς ή χωρίς αυτούς;

12Ιχθύες

Δεν είναι μονάχα ο Άρης που πέρασε στο Σκορπιό χθες, αλλά και το γεγονός ότι από σήμερα ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο, που θα ανοίξει το δρόμο για να φύγεις μπροστά με φόρα και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσεις κάποια σημαντικά σχέδια που έχεις. Είναι πολύ θετικές αυτές οι μέρες, κυρίως για αν ασχολείσαι ή προτίθεσαι να ασχοληθείς από ‘δω και πέρα με κάποιο ελεύθερο επάγγελμα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι, ειδικά στο εξωτερικό, αλλά και για να προωθήσεις θέματα σπουδών.

Πηγή: Astrologos.gr