Ζώδια: Με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο επικρατεί η αμεσότητα και η αποφασιστικότητα

Σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ο Ερμής ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω για να περάσει σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και αργότερα το Μάρτιο θα επιστρέψει ανάδρομος. Από αυτή τη θέση θα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο άμεσους, αφού θα έχουμε τη διάθεση να αξιοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα έχουμε στο εδώ και τώρα, λαμβάνοντας υπόψη όμως και τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις μας στο μέλλον. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σε θέματα που αφορούν τον πολύπαθο τομέα της κλιματικής αλλαγής και είναι μία περίοδος που καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν. Γενικότερα όμως αντιλαμβανόμαστε τους εαυτούς μας σαν μέρος ενός συνόλου, όχι μονάχα στην κοινωνία, αλλά και στις σχέσεις μας, γεγονός που μας κάνει πιο δεκτικούς απέναντι στις ανάγκες του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα μας κι από την άλλη μας δημιουργεί τη διάθεση να σχεδιάσουμε πράγματα από κοινού.

1Κριός

Ο Ερμής ετοιμάζεται να περάσει στον Υδροχόο και αυτό είναι μια θετική συγκυρία για τα ερωτικά σου αφού θα σου δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Από την άλλη θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο ομαδικός, δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς για λίγο από τους περιορισμούς που σου βάζει κάποιες φορές ο εγωκεντρισμός σου. Θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για τα σχέδια σου και να βρεις συνοδοιπόρους και υποστηρικτές που θα σε βοηθήσουν να τα υλοποιήσεις..

2Ταύρος

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται υψηλότερα στην ιεραρχία από εσένα και να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ερχόμενος σε επαφή με άτομα που κατέχουν τη θέση ή τη δύναμη να σε βοηθήσουν. Κάποιες πληροφορίες ή ακόμα και κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση στη δουλειά ή το γάμο σου πρέπει να αξιοποιηθούν στο εδώ και στο τώρα και θα είναι μάταιη κάθε προσπάθεια να τις βάλεις… ”κάτω απ’ το χαλάκι”.

3Δίδυμος

Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στον Υδροχόο σε κάνει πιο καλό παίκτη, ίσως και πιο τυχοδιώκτη στο ερωτικό παιχνίδι, αφού σκοπός σου είναι να περάσεις καλά και όχι να βρεις κάποιον για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Παράλληλα, οι συναλλαγές με το εξωτερικό μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδείς, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με κάποιο ταξίδι που θα σου δώσει αέρα ανανέωσης. Θετικά όμως είναι τα πράγματα και όσον αφορά θέματα σπουδών ή το να ασχοληθείς με μια νέα αθλητική δραστηριότητα..

4Καρκίνος

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και αναμένεται να ανοίξει κάποιες συζητήσεις σχετικά με κάποια οικονομικά θέματα και να φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν κάποιο δάνειο ή μια κληρονομιά. Από την άλλη περνάει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που ψάχνει τις απαντήσεις όχι στον κόσμο γύρω σου, αλλά μέσα σου, στα πιο ασυνείδητα κομμάτια της ύπαρξης σου. Μπορεί να είναι λοιπόν μια περίοδος εσωστρέφειας, αλλά είναι απόλυτα χρήσιμη, δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα περίμενες τους άλλους να σου δώσουν λύσεις και απαντήσεις.

5Λέων

Με τον Ερμή το επόμενο διάστημα να βρίσκεται απέναντι σου, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να επηρέασαν τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, σου δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες που δε μένουν στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά επιζητούν και ένα πεδίο επικοινωνίας. Προώθησε και θέματα που αφορούν νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδείς.

 

6Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να περνάει στον Υδροχόο το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Και μπορεί να έχεις συγκεκριμένες απόψεις, όμως προσπάθησε να είσαι ανοικτός στις απόψεις των άλλων και αντικειμενικός στη λήψη των οποίων αποφάσεων. Από την άλλη θα μπορέσεις να μιλήσεις στους συνεργάτες σου για τις ιδέες και τα σχέδια σου και να ξεκινήσεις την υλοποίηση τους. Τέλος, μην αμελείς την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

7Ζυγός

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο τα διλήμματα στην ερωτική σου ζωή γίνονται ολοένα περισσότερα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή το μάτι σου παίζει περισσότερο και οι επιλογές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Γίνεσαι λίγο πιο επιλεκτικός -για να μην πω σνομπ, και δε σου αρκούν από μόνα τους τα συναισθήματα, ούτε όμως από μόνη της η επικοινωνία. Τα θέλεις και τα δύο και είσαι έτοιμος να αγοράσεις και να πουλήσεις τον οποιονδήποτε για τον επόμενο που θα μπορέσει να σου τα προσφέρει και τα δύο σε καλύτερη ισορροπία.

8Σκορπιός

Ο Ερμής είναι έτοιμος να περάσει στον Υδροχόο και να φέρει συζητήσεις και εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Είναι ένα διάστημα που νιώθεις την ανάγκη να σταθείς δίπλα σε ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να ενδιαφερθείς για όσα τους προβληματίζουν. Επίσης είναι μια καλή περίοδος στο ενδεχόμενο που σχεδιάζεις κάποια μετακόμιση, ενώ καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς το επόμενο διάστημα προκειμένου να προωθήσεις την αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

9Τοξότης

Με τον Ερμή να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Υδροχόο, η περίοδος που ξεκινάει θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά και για να ασχοληθείς με συμφωνίες και θέματα που σχετίζονται με τις μετακινήσεις σου, όπως ίσως η αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου. Από την άλλη σε ευνοεί ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο, το γράψιμο ή την επικοινωνία, αφού σε κάνει πιο διαισθητικό και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι άλλοι πριν καν το καταλάβουν οι ίδιοι. Καλό διάστημα επίσης για να προωθήσεις θέματα σπουδών ή για να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα.

10Αιγόκερως

Η πορεία του Ερμή στον Υδροχόο το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποδειχτεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα όσον αφορά στα οικονομικά και κάποιες συμφωνίες που μπορεί να θέλεις να προωθήσεις. Γνωρίζεις καλά ποιο είναι το συμφέρον σου και έχεις σκοπό να κάνεις τα πάντα και άμεσα προκειμένου να το υπερασπιστείς. Οφέλη μπορεί να προκύψουν από την αγοραπωλησία ή την ενοικίαση κάποιου ακινήτου ή ακόμα και μέσω κάποιων επενδύσεων. Θετικά όμως είναι τα πράγματα και στον συναισθηματικό τομέα, αφού οι συζητήσεις με το ταίρι σου σε βοηθούν να νιώθεις πιο ασφαλής.

11Υδροχόος

Μπορεί ο Ερμής το προηγούμενο διάστημα να σε ταλαιπώρησε άσχημα, αφού παρέα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η εσωστρέφεια σου και οι σκέψεις σου μπορεί να ήταν βασανιστικές για εσένα, όμως τώρα που περνάει στο ζώδιό σου θα δεις ότι όλη αυτή η διαδικασία άξιζε τον κόπο, γιατί κατάφερες να βγεις πιο συνειδητοποιημένος και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλεις. Ειδικά στα συναισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία, αν είσαι σε κάποια σχέση, να γεφυρώσεις το χάσμα που μπορεί να δημιουργήθηκε με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος το επόμενο διάστημα έχει πολλές γνωριμίες για εσένα!

12Ιχθύες

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο η επόμενη περίοδος έχει κάποιες έντονες φάσεις εσωστρέφειας και περισυλλογής που δεν σε αφήνουν να χαρείς με τα όσα θετικά μπορεί να συμβαίνουν στη ζωή σου. Κάπου χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα να δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Τα θετικά που έχει όμως η συγκεκριμένη διέλευση είναι αφενός ότι θα έχεις το χρόνο να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματα σου κι αφετέρου να κινηθείς στο παρασκήνιο χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς.

Πηγή: Astrologos.gr