Ζώδια: Ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο μάς περιμένει!

To τριήμερο των εξαγώνων ξεκινάει σήμερα και αυτό προμηνύει μια πολύ ωραία Παρασκευή, αλλά και ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Η αρχή λοιπόν γίνεται σήμερα με τον Ήλιο να συναντάει τον Δία, με τον μεν πρώτο να βρίσκεται στον Υδροχόο και τον δεύτερο να βρίσκεται στον Τοξότη. Από αυτή τη συνάντηση ευνοούνται οι συλλογικές δραστηριότητες και κυρίως αυτές που έχουν έναν πιο πνευματικό χαρακτήρα. Μέσα από τις ομάδες στις οποίες ανήκει καθένας μπορεί να αντλήσει ενθουσιασμό και δύναμη, νόημα και στόχο για τη συνέχεια της ζωής του. Καλή όψη και για επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και για την προώθηση νομικών υποθέσεων. Από την άλλη έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη από Υδροχόο και Κριό αντίστοιχα που βοηθάει οι συζητήσεις να καταλήξουν σε συμφωνίες και να πέσουν οι υπογραφές. Επίσης, είναι μέρα που μπορείτε να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά και να πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα που σας έχουν προβληματίσει.

1Κριός

Την Παρασκευή θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε, να αναθεωρήσετε ή ακόμα και να πιστέψετε περισσότερο στους στόχους που έχετε θέσει και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα δείτε τη θέληση σας να δυναμώνει. Γενικότερα το τριήμερο η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη, αλλά και έντονη. Θα έχετε την τύχη να βρεθείτε με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινές πεποιθήσεις και θα σας βοηθήσουν να νιώσετε την ασφάλεια και την αποδοχή μέσα από την ταύτιση.

2Ταύρος

Είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αποκαλύψετε όσους χρησιμοποιούν υπόγειες τακτικές προκειμένου να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο και κάποια πράγματα που δείχνουν ύποπτα, μπορεί να είναι απλώς λανθασμένες ερμηνείες που εσείς έχετε δώσει στα πράγματα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις μεγαλοστομίες και τις υπερβολές για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Από την άλλη σαν μάννα εξ ουρανού σας έρχεται η οικονομική υποστήριξη που επιζητούσατε για ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θέλετε να κάνετε!

3Δίδυμος

Πολύ καλό για τα ερωτικά σας και όχι μόνο είναι το τριήμερο που ακολουθεί. Νέες γνωριμίες έρχονται να σας απογειώσουν και να ανανεώσουν την πίστη σας ότι μια καινούργια εμπειρία, αυτό το διαφορετικό στο οποίο ελπίζατε, δεν είναι απλά ένας διακαής πόθος, αλλά μια εφικτή πραγματικότητα. Αν είστε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να κάνετε με το ταίρι σας πράγματα που μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σας, όπως το να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.

4Καρκίνος

Η πίστη στον εαυτό σας είναι το κλειδί για να πραγματοποιήσετε αυτή τη μετάλλαξη που επιθυμείτε μέσα σας. Και επειδή δεν μιλάμε για κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη ενδεχομένως ήδη να νιώθετε ότι έχετε κάνει κάποια βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μη φοβηθείτε το βάρος που μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έχει αυτή η διαδικασία. Διαχωρίστε τις ευθύνες που σας αναλογούν, από αυτές που αναλογούν στους άλλους. Και να θυμάστε ότι η ελευθερία βρίσκετε εκεί που σταματάει ο φόβος να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

5Λέων

Σούπερ ερωτικό και δημιουργικό προβλέπει η αστρολόγος σας να είναι το τριήμερο που ακολουθεί για εσάς Λιονταράκια μου. Το πάθος φουντώνει επικίνδυνα και αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πείτε λόγια τα οποία θα κάνουν τον άλλον να νιώσει μειονεκτικά και τα οποία μπορούν να χαλάσουν το τόσο καλό κλίμα. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα προκύψουν ευκαιρίες να αποκατασταθούν και να περάσουν του Αγίου Βαλεντίνου με αρκούδες και σοκολατάκια. Για το Πάσχα δεν ξέρω ακόμα, αλλά σημασία έχει το παρόν.

6Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα, να οργανωθείτε και να φτιάξετε τα νέα αγαπημένα σας κουτάκια. Τη βάση σας δηλαδή για να μπορέσετε να διαμορφώσετε την καθημερινότητα σας με τρόπο που να είναι λειτουργική και να μπορείτε να ανταποκριθείτε. Το σίγουρο είναι ότι θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή και σε αυτή σου την προσπάθεια έχεις συμπαραστάτες τους δικούς σου ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν τις παραξενιές που βγάζεις κάθε φορά που βρίσκεσαι σ’ αυτή τη φάση.

7Ζυγός

Κόσμος πολύς στη ζωή σου αυτό το τριήμερο και ανάμεσα τους άνθρωποι ικανοί να σε κάνουν… «να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη», με την καλή έννοια (όχι) πάντα. Είσαι τόσο έτοιμος να πέσεις στη φωτιά προκειμένου να νιώσεις μέσα σου τη σπίθα να ανάβει, που δεν υπολογίζεις καθόλου τι πάει να πει κάψιμο. Κατά τ’ άλλα όμως το μυαλό σου στροφάρει με απίστευτες ταχύτητες και μπορείς να κάνεις σχέδια, που δε θα μείνουν στα χαρτιά, αλλά θα βρουν άμεσα τρόπο εφαρμογής.

8Σκορπιός

Το τριήμερο που ακολουθεί μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα τυχερό, αφού υπάρχει μια ευκολία στο να υλοποιήσεις τους στόχους σου είτε αυτοί αφορούν το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είτε το οικογενειακό. Έτσι από τη μία βρίσκεις και τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και τους απαραίτητους πόρους για να προχωρήσεις σε καινοτόμες αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ από την άλλη θα μπορούσες να κάνεις τις κινήσεις εκείνες στο οικογενειακό περιβάλλον που θα ισχυροποιήσουν το ρόλο σου και θα σε κάνουν να κερδίσεις το σεβασμό και την αναγνώριση των δικών σου ανθρώπων.

9Τοξότης

Όλος αυτός ο πλανητικός σχηματισμός που συμβαίνει αυτό το τριήμερο ξεκινάει από τον Δία στο ζώδιο σου και αυτό στην πραγματικότητα τον ενεργοποιεί για να σου δώσει μερικά από τα δωράκια που περιμένεις από τη μέρα που έμαθες ότι μπήκε στο ζώδιο σου. Έτσι νέες γνωριμίες που κάνεις έρχονται να σε διδάξουν κάτι και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές στις επιχειρηματικές σου υποθέσεις, αλλά και τη ζωή σου γενικότερα. Από την άλλη και ένα παιδί θα μπορούσε να είναι μες στα σενάρια αυτών των «νέων γνωριμιών».

10Αιγόκερως


Οι μέρες που ακολουθούν μπορεί να αποδειχτούν υψηλής σημασίας αν στα πλάνα σου είναι η απόκτηση ενός σπιτιού ή το να βρεις μια νέα πηγή που θα σου αποδίδει ένα νέο σταθερό εισόδημα. Αυτό μπορεί βέβαια να έρθει και με την μορφή επιπλέον ευθυνών στη δουλειά σου, για τις οποίες όμως θα πρέπει να ανταμειφθείς με κάποια αύξηση. Επίσης και η πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου ή το ενδεχόμενο να ανακαινίσεις και να αξιοποιήσεις κάποιο οίκημα είναι στα πιθανά σενάρια.

11Υδροχόος

Είσαι έτοιμος να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής το τριήμερο που ακολουθεί. Αν δεν είσαι σκάψε κανένα λαγούμι και χώσου μέσα, γιατί δύσκολα θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Εάν όμως είσαι θα το κάνεις απλά και ταχυδακτυλουργικά. Είναι τέτοια η πίστη στον εαυτό σου που μπορείς μιλήσεις με θάρρος και να υποστηρίξεις όσα θεωρείς σωστά για σένα, χωρίς να χαριστείς σε κανέναν που μπορεί να θέλει να σε πείσει ότι τα πράγματα είναι όπως τα βλέπει εκείνος. Έχεις άποψη, έχεις την αλήθεια σου και έχεις και μια ευκαιρία να μιλήσεις σαν να μιλάει ένας βράχος και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

12Ιχθύες

Προσοχή χρειάζεται το τριήμερο που ακολουθεί, γιατί ο Δίας από εκεί ψηλά σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμος και έτοιμος να συγκρουστείς με όποιον αντιτίθεται στα συμφέροντα σου. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, είτε δηλαδή μιλάμε για άνθρωπο που η σχέση σας έχει καθαρά οικονομικό χαρακτήρα, είτε μιλάμε για κάποιον πρώην αγαπημένο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι, γιατί οι συνέπειες για την υλική ή τη συναισθηματική σας σταθερότητα μόνο ασήμαντες δε θα είναι.

Πηγή: Astrologos.gr