Ζώδια: Είναι καιρός να εστιάσετε στα δικά σας θέλω

Είμαστε ήδη υπό την επιρροή μιας όψης η οποία κορυφώνεται την Πέμπτη και την οποία θα ήταν πραγματικά χρήσιμο να την εκμεταλλευτούμε εγκαίρως. Πρόκειται για την όψη τριγώνου ανάμεσα σε Άρη από τον Ταύρο και Κρόνο απ’ τον Αιγόκερω. Τι είναι όμως αυτό που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε; Το ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε πολύ μεθοδικά και αποφασιστικά, ενώ η δράση μας είναι ελεγχόμενη, στοχευμένη και παράγει αποτέλεσμα. Επομένως είναι η στιγμή που μπορούμε να ασχοληθούμε με σημαντικά θέματα στη ζωή μας, τα οποία είτε τα είχαμε σε προτεραιότητα, είτε τα είχαμε παραμελήσει αυτή τη στιγμή έχουμε και τη θέληση και τη δύναμη να τα διευθετήσουμε. Τα όποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν στην προσπάθεια μας και οι όποιοι περιορισμοί μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς απώλειες, αρκεί να δείξουμε την απαραίτητη υπομονή. Μη φοβηθείτε την ανάληψη ευθυνών και οργανωθείτε σωστά, γιατί τα οφέλη θα είναι μακροχρόνια.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η επαγγελματική ή η κοινωνική σας εικόνα είναι αυτή η οποία δέχεται την πίεση του Κρόνου εδώ και αρκετό καιρό, φορτώνοντας σας με ευθύνες ή με καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείτε στην οικογένεια που σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για πράγματα που γίνονται και δεν κρύβονται και κατά συνέπεια εστιάζετε στο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του φαίνεσθαι. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να εστιάσετε λίγο στις δικές σας αξίες, στα δικά σας συναισθήματα και όχι στων άλλων και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πιο ομαλά.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Η όψη αυτή ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δείτε που θέλετε να πάτε, το πως σκέφτεστε την εξέλιξη σας από δω κι εμπρός, να δώσετε σχήμα και διαστάσεις στις φιλοδοξίες σας και να τις κυνηγήσετε. Η βοήθεια του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας είναι πραγματικά σημαντική γιατί σας φορτίζει με ενέργεια, δύναμη, θέληση και πάθος να κατακτήσετε τα όνειρα σας και να φτιάξετε ένα άλλο αύριο.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Το τρίγωνο που σχηματίζουν Άρης και Κρόνος από Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα είναι από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν για να καταφέρεις να συμμαζέψεις λίγο όλο αυτό το συναισθηματικό κουβάρι του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι έχοντας συνειδητοποιήσει πράγματα που σε φοβίζουν ή που σε αγχώνουν και βλέποντας ότι κάποια από αυτά δεν είναι στο χέρι σου να τα ελέγξεις, καταλαβαίνεις ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το να αποφασίσεις εσύ το βαθμό που θα είσαι εξαρτημένος από τέτοιες καταστάσεις ή ανθρώπους και ίσως να κόψεις και κανέναν ομφάλιο λώρο.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ο Καρκίνος είναι μια ζωδιακή περιοχή που έχει να κάνει με διάφορα ζητήματα σχέσεων κι απ’ την άλλη οι σχέσεις για έναν Καρκίνο είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Το τρίγωνο που σχηματίζουν Άρης και Κρόνος είναι μια σημαντική ευκαιρία να ξεκολλήσετε από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσατε στις διαπροσωπικές σχέσεις το προηγούμενο διάστημα και οι οποίες μπορεί να επηρέασαν την απόδοση σας και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα θέματα που φέρετε βαρέως, δείτε τις επιλογές που έχετε για να τα λύσετε και αρχίστε να ασχολείστε απερίσπαστοι με την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Το τρίγωνο που σχηματίζουν Άρης και Κρόνος από Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα ενώνει δυο κομμάτια του χάρτη σας που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και την κοινωνική σας εξέλιξη. Όλοι οι κόποι του προηγούμενου διαστήματος μπορούν να μετατραπούν σε αναγνώριση, φήμη, καταξίωση και όσοι έχετε κοπιάσει θα ανταμειφθείτε όπως σας αξίζει. Μη δειλιάσετε μπροστά σε νέες ευθύνες που μπορεί να σας προταθούν, απλά φρόντισε να κινηθείς μεθοδικά, για να μην υπερβάλλεις εαυτόν σε βαθμό που να επηρεαστεί η υγεία σου.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Μπορεί να έχεις νιώσει τη δημιουργικότητα σου, τον ενθουσιασμό σου ή την αίσθηση της χαράς που μπορεί να αποκομίζεις από όσα κάνεις στη ζωή σου να μην μπορούν να πιάσουν ούτε τη βάση, με αποτέλεσμα όλα να μοιάζουν ανούσια. Όμως με το τρίγωνο που σχηματίζουν Άρης και Κρόνος από Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις με ουσία και νόημα που θα σου δώσουν ικανοποίηση έστω και με τον έμμεσο τρόπο της αίσθησης ότι εξελίσσεσαι.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Το σπίτι και η οικογένεια έχουν ήδη δεχτεί με τρόπο δύσκολο και διαρκή την επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω, είτε αυτή αφορά βάρη, ευθύνες, έξοδα, είτε και ανακατατάξεις στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και ισορροπίες. Τώρα που ο Άρης θα τριγωνίσει τον Κρόνο από τον Ταύρο θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους είτε οικονομικής φύσεως που θα σας ανακουφίσουν και θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε, είτε τον τρόπο να αναδιαμορφώσετε τις σχέσεις σας. Επίσης μπορεί να θελήσετε να εκτονώσετε όλες τις εντάσεις μέσω του σεξ και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος!

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Το διάστημα που ο «δάσκαλος» Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω εξετάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και την ικανότητα σου να συναναστρέφεσαι και να επικοινωνείς με τον κόσμο γύρω σου. Τώρα με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να επικοινωνήσεις σε άλλες βάσεις και να δεις κι εσύ ότι όλη αυτή η προσπάθεια να κάνεις βήματα μπροστά και να αλλάξεις μπορεί να σου αποδώσει καρπούς που δεν είχες ξαναδοκιμάσει.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Άρη στην πραγματικότητα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου βάσει των όσων έχεις καταλάβει ότι για σένα αποτελούν αφενός πραγματικές ανάγκες κι αφετέρου πραγματικές αξίες. Ναι, μπορεί το προηγούμενο διάστημα να χρειάστηκε να κάνεις μαγικά στην οικονομική σου διαχείριση και να κόψεις κάποιες «πολυτέλειες» που μπορεί να απολάμβανες, όμως τώρα μπορείς να αναδιαμορφώσεις την καθημερινότητα και τη δουλειά σου γνωρίζοντας ότι το χρήμα είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι ούτε αρκετό, ούτε και το μόνο συστατικό για να τα καταφέρεις.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Όπως έχουμε πει ξανά το προηγούμενο διάστημα που ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο η περίοδος για εσένα είναι πολύ δημιουργική και με εξελίξεις στα πολύ προσωπικά σου θέματα. Τώρα που θα τριγωνίσει και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου έχεις την ευκαιρία να δώσεις σάρκα και οστά σε όσα ονειρεύεσαι για τη συνέχεια και να πετύχεις πράγματα που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Αν παρόλ’ αυτά νιώθεις ότι η πίεση είναι δυσβάσταχτη θα μπορούσες να ξεκινήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, ένα χόμπυ; ψυχοθεραπεία; Κάτι…

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να έχεις τον Κρόνο από πίσω σου (στον Αιγόκερω), γιατί όλο απαιτεί να ολοκληρώνεις πράγματα, να κλείνεις κύκλους, έχει απογοητεύσεις και άλλα όχι πολύ ευχάριστα πράγματα. Όμως τώρα με το τρίγωνο που κάνει με τον Άρη έχεις το καθαρό μυαλό όλες αυτές τις δυσκολίες να τις πάρεις και να τις αξιοποιήσεις. Ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πως θα ωφεληθείς αν δεν φοβηθείς το παρακάτω κι αν κινηθείς με ωριμότητα και χωρίς άτοπους ενθουσιασμούς.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Το τρίγωνο που σχηματίζουν Άρης και Κρόνος από Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα είναι για σένα μια ευκαιρία να μιλήσεις και να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν, για όσα έχεις κοπιάσει. Επίσης, ναι μεν ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου και μια προσοχή χρειάζεται στο πως θα εκφραστείς, από την άλλη όμως είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην υποκύψεις σε τάσεις μελοδραματισμού και να μιλήσεις σοβαρά και τεκμηριωμένα.

Πηγή: Astrologos.gr