Ζώδια: Κορυφώνεται η όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και στον Πλούτωνα

Σήμερα Πέμπτη κορυφώνεται μία όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και στον Πλούτωνα η οποία μας απασχόλησε και κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου που προηγήθηκε το Σαββατοκύριακο, αφού ουσιαστικά ήταν ήδη σε ισχύ, γεγονός που ίσως πυροδοτήσει γεγονότα που σχετίζονται με το φαινόμενο. Ούτως ή άλλως μιλάμε για μία όψη που τα επίπεδα της ενέργειας χτυπάνε κόκκινο. Το ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό στοιχείο είναι ότι όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να διοχετευτεί αρμονικά και όχι καταστροφικά όπως συνηθίζουν οι δύο αυτοί πλανήτες. Μπορούμε να βρούμε τη σωματική και την ψυχολογική δύναμη για να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η ανάγκη μετατρέπεται σε ισχυρή θέληση και κάθε στόχος μοιάζει εφικτός και υλοποιήσιμος. Δε βιαζόμαστε ούτε σπαταλάμε άσκοπα την ενέργειά μας αλλά με επιμονή και υπομονή εστιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

 

1Κριός

Η πιο απλή μετάφραση για σένα του τριγώνου Άρη/Πλούτωνα θα είχε να κάνει με έντονη κινητικότητα και τρέξιμο στον επαγγελματικό σου τομέα κυρίως ικανά όμως να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου ολόκληρη είτε επειδή αλλάζεις τίτλο είτε ακόμα επειδή αλλάζεις και τόπο διαμονής. Από την άλλη όμως οι αλλαγές δεν είναι μόνο επαγγελματικές αφού ενδεχομένως να θελήσεις να μπεις σε μία διαδικασία ικανή να αλλάξει τον τρόπο που σε βλέπουν και σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

2Ταύρος

Αυτό το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να σε φέρει ανάμεσα σε ανθρώπους και δραστηριότητες ικανά να σου αλλάξουν ολοσχερώς την αντίληψή σου για τα πράγματα και να βρεις νέο νόημα στη ζωή σου. Παράλληλα μπορεί να προκύψουν και οικονομικά οφέλη είτε κάνοντας δραστικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα στον οποίο βρίσκεσαι είτε επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Τέλος εκμεταλλεύσου μία ενδεχόμενη ευκαιρία να ταξιδέψεις, ειδικά αν μιλάμε για μία απόδραση με το ταίρι σου.

3Δίδυμος

Με τον Άρη να βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα συμβαίνουν γεγονότα που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Η οικογενειακή εστία φαντάζει πιο δεμένη από ποτέ, ενώ η υποστήριξη αλλά και η αγάπη που λαμβάνετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν είναι τέτοια που σας κάνει να ξεπερνάτε κάθε φόβο. Παράλληλα υπάρχουν και θετικές οικονομικές εξελίξεις που προκύπτουν είτε μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου είτε μέσω της θετικής έκβασης ενός κληρονομικού ζητήματος.

4Καρκίνος

Καρκίνε μου, τώρα με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα το μυαλό τρέχει με απίστευτες ταχύτητες και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς, γιατί μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορείς να βρεις το θάρρος να μιλήσεις ανοιχτά για πράγματα τα οποία ως τώρα μπορεί να φοβόσουν υπέρ του δέοντος ότι θα έφερναν τη ρήξη σε σημαντικές σχέσεις. Δεν είναι καιρός να κλειστεί στο σπίτι αφού νέες γνωριμίες και συζητήσεις είναι ικανές να διευρύνουν τον κύκλο στον οποίο κινείσαι και να τον κάνουν ιδιαίτερα… ενδιαφέρον!

5Λέων

Με τον Άρη να σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα επανερχόμαστε στις μέρες εκείνες που μπορείς να αναμετρηθείς με τις οικονομικές σου ανασφάλειες και να βγεις νικητής. Μπορείς να διεκδικήσεις με σθένος μία αύξηση στη δουλειά ή να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Στον ερωτικό τομέα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ανθρώπους με τους οποίους ενδεχομένως συνεργάζεσαι ή σας συνδέουν κάποιες κοινές ασχολίες.

 

6Παρθένος

Η σημερινή μέρα σε θέλει…φωτιά με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα. Είσαι ελκυστικός και ακαταμάχητος και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μη χάσεις την ευκαιρία να το απολαύσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Δεν χωράνε μετριοπάθειες και άλλες μίζερες καταστάσεις, βγες μπροστά και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό. Να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις ωφελημένος και σε συναισθηματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι στο χέρι σου!

7Ζυγός

Με τον Άρη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα συμβαίνουν γεγονότα που έχουν άμεση επίδραση στην οικογενειακή σου ζωή. Ίσως μιλάμε για μία μετάθεση ή μία μετακόμιση ή ακόμα και μία «συναισθηματική μετακόμιση» που σε κάθε περίπτωση αναμοχλεύει τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλείσαι λοιπόν να αναμετρηθείς με φόβους και ανασφάλειες για να τα ξεπεράσεις και να βγεις πιο δυνατός. Μεγαλώνεις; Ωριμάζεις; Χειραφετείσαι; Σίγουρα πάντως βγαίνεις κερδισμένος…

8Σκορπιός

Μπορεί όλοι να σε συνδέουν με το σεξ και τα πιο πρωτόγονα ένστικτά μας ωστόσο εσύ ξέρεις ότι είναι σημαντικό για σένα το εγκεφαλικό κομμάτι μιας σχέσης. Με τους δύο κυβερνήτες σου να βρίσκονται σε όψη τριγώνου σήμερα συνειδητοποιείς ότι μία γνωριμία δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη σεξουαλική έλξη αλλά μοιάζει να μπορεί να σε καλύψει και συναισθηματικά και εγκεφαλικά. Από την άλλη είναι καλή μέρα για συζητήσεις ή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μεταφορικό σου μέσο.

9Τοξότης

Με το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς λοιπόν από τη μία να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου καλύτερους όρους συνεργασίας ή απ’ την άλλη να προβάλεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο. Παράλληλα η υποστήριξη που θα λάβεις από το σύντροφό σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

10Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει εξελίξεις σε κάποια νομική υπόθεση η οποία φαίνεται να λήγει αισίως και να σου ανοίγει το δρόμο να ασχοληθείς με άλλα πιο σημαντικά ζητήματα στη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με μία νέα φιλοσοφία ή θα ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα ή προσπάθεια οι οποίες θα έχουν άμεση επιρροή και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αλλά ενδεχομένως ακόμα και στην εμφάνισή σου.

11Υδροχόος

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συμβαίνει για σένα στους δύο ίσως δυσκολότερους οίκους του ωροσκοπίου σου. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε τρομάζει, γιατί ακόμα και αν έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις έχεις τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Από την άλλη υπάρχει κινητικότητα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα από την οποία φαίνεται να βγαίνεις ευνοημένος. Στα ερωτικά μία νέα εμπειρία φαίνεται να είναι ικανή να σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις.

12Ιχθύες

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μπορεί να νιώθεις άγχος ή τα νεύρα σου να είναι τεντωμένα και κάθε προσπάθεια για διάλογο να καταλήγει σε τσακωμό, όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν κάθεσαι να μιζεριάσεις, αλλά εστιάζεις στο πως μέσα από την αντίθεση μπορεί να προκύψει η σύνθεση. Αυτό αφορά και στην ερωτική σου ζωή, όπου ακόμα κι ένας τσακωμός σήμερα λειτουργεί αφροδισιακά.

Πηγή: Astrologos.gr