Ζώδια: Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις σήμερα!

Ενώ η μέρα φαίνεται να είναι εύκολη σε γενικές γραμμές, δε θα λείψουν οι εκπλήξεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να τις αφήσουμε να καθορίσουν τη διάθεση μας. Οι επαφές μας με τους άλλους χαρακτηρίζονται από κατανόηση, ζεστασιά κι ευαισθησία. Όταν όμως μιλάμε με τέτοιες έννοιες καλό θα είναι να θυμόμαστε ότι μπορεί να αγγίξουμε χορδές που το συναίσθημα μας ή το συναίσθημα του άλλου να οδηγήσει σε κάποια ξεσπάσματα που αν υπερίσχυε η λογική δε θα συνέβαιναν. Κατά τ’άλλα και με δεδομένο ότι είμαστε στο Νοέμβρη, όπου τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να ξεκινάμε τον στολισμό των Χριστουγέννων, είναι ευκαιρία να αρχίσουμε να ασχολούμαστε σιγά σιγά. Τέλος, προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά, αφού εκτός από την τάση μας για σπατάλη, είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις.

1Κριός

Που θα πάτε σήμερα και δε θα περάσετε καλά; Στη δουλειά; Για καφέ; Στο σπίτι; Είναι μια μέρα που θα νιώσετε έντονα τη ζεστασιά και την αγάπη των άλλων. Θα εκφραστείτε άφοβα και θα νιώσετε ότι οι άλλοι πραγματικά σας καταλαβαίνουν. Κι με αυτό το “θα εκφραστείτε” δεν εννοώ μόνο με τα λόγια. Η αύρα και οι κινήσεις σας μπορεί να σας προδώσουν και να στείλουν ανεξέλεγκτα μηνύματα σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει.

2Ταύρος

Ευτυχώς, νιώθω ότι αυτό που έχω να πω θα το πω σε ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Δυστυχώς, θα το πω σε ανθρώπους που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε…ταύρους εν υαλοπωλείο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σας πω ότι όλος αυτός ο αυθορμητισμός που νιώθετε σήμερα κι όλη αυτή η ευαισθησία, αν δεν είστε φύσει ψύχραιμοι, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και αντιδράσεις κυρίως στα αισθηματικά σας, αλλά και στις σχέσεις σας στη δουλειά. Δε θέλω να σας κόψω τον ενθουσιασμό, απλά να θυμάστε ότι οι πιθανότητες ευνοούν το ενδεχόμενο να ξεφύγετε.

3Δίδυμος

Στα σοφά ρητά θα ανατρέξω σήμερα, για να σας προειδοποιήσω, για να σας προστατεύσω, πάντως όχι για να σας δώσω αυτήν την σπίθα που περιμένετε να σας κάνει να εκραγείτε. Όπως λέει λοιπόν ο λαός ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, και όσο κι αν βήχετε, πάλι ερωτευμένοι δείχνετε. Αν λοιπόν μπορείτε να το ζήσετε, ζήστε το, αλλιώς φροντίστε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στη δουλειά σας, γιατί μπορεί να έχετε μία πραγματικά δημιουργική μέρα και να δείτε άμεσα την αναγνώριση στα πρόσωπα προϊστάμενων ή πελατών.

4Καρκίνος

Οι ανατροπές στον άξονα καριέρα-οικογένεια επιστρέφουν. Μόνο που εκτός του ότι ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται -κι εσείς έχετε εξοικειωθεί απίστευτα με τη βροχή τα τελευταία χρόνια, είστε και σε τόσο καλή φάση και νιώθετε τόσο δυνατοί που όπως κι αν έρθουν τα πράγματα είστε έτοιμοι να δείτε τη θετική πλευρά. Αφήστε που οι πιθανότητες θέλουν το σενάριο να είναι τόσο θετικό, από μόνο του, που αν χρειαστεί να ζοριστείτε για κάτι, δε θα είναι για να ξεπεράσετε κάποια αρνητική έκβαση των πραγμάτων, αλλά για να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας.

5Λέων

Καλή η μέρα για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, όχι όμως για να οδηγήσουν αυτές οι συζητήσεις σε τελικές συμφωνίες με διάρκεια. Αρκεστείτε στο να μαζέψετε πληροφορίες ή ιδέες για το πως θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, χωρίς να δεσμευτείτε για κάτι. Αν παρ’όλα αυτά οφείλετε να απαντήσετε άμεσα σε προτάσεις που σας γίνονται, να είστε προσεκτικοί και να τις εξετάσετε από κάθε πιθανή άποψη ηθικού ή νομικού χαρακτήρα, αν δε θέλετε να βρεθείτε μπλεγμένοι.

6Παρθένος

Επανέρχεσαι για λίγο σε εκείνες τις μέρες των προηγούμενων ετών που τα οικονομικά σου είχαν διαρροές, χειρότερες από τα υδραυλικά σου. Που ενώ ήθελες να επενδύσεις συναισθηματικά, οι μετοχές ήταν φούσκες. Τα κεκτημένα σας μπορεί να κλυδωνιστούν, αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου, το αντίθετο κιόλας. Έρχονται αρκετές ευκαιρίες στο μέλλον και θα πρέπει να αρχίσετε να τις χτίζετε από σήμερα.

7Ζυγός

Μια ζωή την έχουμε και καλά κάνετε και προσπαθείτε να περάσετε καλά, να ξοδέψετε και κανένα φράγκο παραπάνω, αλλά επειδή μέχρι τον επόμενο μισθό έχετε άλλες 25 μέρες, κοιτάξτε να σας μείνει και τίποτα. Ακολουθεί η γνωστή συμβουλή που λέει ότι τις μέρες που σε πιάνει αυτή η μανία να ξοδέψεις πλήρωσε λογαριασμούς, εφορίες, τράπεζες κλπ. Πάντως, για να μη νομίζετε ότι θέλω να σας πάω κόντρα, θα σας πω ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για αισθητικές μικροεπεμβάσεις.

8Σκορπιός

Όσο και να σε παρακαλάμε να χαλαρώσεις και να ζήσεις τη ζωή σου πιο αυθόρμητα, το έχεις στο αίμα σου να προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα. Σήμερα όμως είναι από εκείνες τις μέρες που που και το σύμπαν αντιδρά κι ενώ εσύ αποφασίζεις να πας βόρεια, έχεις πάνω σου τη μόνη χαλασμένη πυξίδα στον κόσμο που σε στέλνει στο νότο. Επειδή αύριο θα σου λέω πράγματα που μπορεί να σε βολεύουν περισσότερο, κάνε την καρδιά σου πέτρα κι εμπιστεύσου λίγο τη ζωή. Και μην ψαρώνεις αν ο άλλος σε εκπλήσσει ευχάριστα ή δυσάρεστα, δεν είσαι ακόμα σε θέση να κρίνεις με ασφάλεια.

9Τοξότης

“Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς…”, Μιχάλης Ρακιντζής, 1990. Μόνο που θέλω να σου τραγουδήσω και το παρακάτω, αυτό που λέει “κι από φίλο αν στριμωχτείς σε καμιά γωνιά, μην εκπλαγείς”. Μπορεί να μην είναι φίλος, μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο έχετε το ίδιο χόμπι ή κάποιος που δραστηριοποιήστε μαζί σε διάφορες συλλογικές οντότητες. Η παγίδα σε αυτό που λέω είναι ότι το στρίμωγμα μπορεί να σας αρέσει, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι για καλό, αλλά μπορεί να θέλει να ξεσπάσει και τα νεύρα του πάνω σας, που λέει ο λόγος…

10Αιγόκερως


Κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ανταποκρίνεσαι και στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, γιατί για σένα οι δύο αυτοί τομείς είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στον έναν, τα προβλήματα βγαίνουν και στον άλλο. Ωστόσο, καλό θα είναι να τα ξεχωρίσεις λίγο στο κεφάλι σου, γιατί σήμερα μια ενδεχόμενη έκπληξη ή μια αναστάτωση, πιθανότατα στο σπίτι, μπορεί να ταράξει τη μέρα σου στη δουλειά (ή το ανάποδο) παρόλο που αν το μετρήσεις λογικά θα δεις πως δεν υπήρχε λόγος.

11Υδροχόος

Σκέψου ανατρεπτικά, σκέψου διαφορετικά και θα καταλάβεις ότι η χαρά κρύβεται και σε καταστάσεις που μέχρι σήμερα δεν πίστευες. Ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και θα δεις ότι τι είναι καλό, τι κακό, τι σωστό και τι λάθος είναι πολύ σχετικά και δεν εξαρτώνται πάντα από το πως αντιμετωπίζουν όλοι οι υπόλοιποι τις ίδιες καταστάσεις. Αν χάνουμε τον εαυτό μας στο σύνολο, θα είμαστε χαρούμενοι όταν είναι οι άλλοι και αυτό ξέρεις ότι δε γίνεται να συμβαίνει.

12Ιχθύες

Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνεις στην άκρη τα ερωτικά σου και για την ακρίβεια τα σεξουαλικά σου, που η αλήθεια να λέγεται σε απασχολούν έντονα τελευταία και καλά κάνουν. Ωστόσο, είναι καλή μέρα να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται ή να κοιτάξεις να διακανονίσεις οφειλές σου. Ξέρω ότι μια κούραση τη νιώθεις, αλλά αν υπάρχουν εκκρεμότητες τουλάχιστον σχεδίασε τις κινήσεις σου.

Πηγή: Astrologos.gr