Ζώδια: Μία μέρα γεμάτη παγίδες!

Η ιχθυακή Αφροδίτη είναι αυτή που και σήμερα τραβάει τα βλέμματα πάνω της αφού μετά το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα χθες, σήμερα κορυφώνει μια όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη. Η όψη αυτή μπορεί να είναι δύσκολη και να κρύβει παγίδες αλλά είναι δυνατή, ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς πλανήτες και οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε ζώδια στα οποία εκδηλώνουν πολύ θετικά χαρακτηριστικά. Είναι, λοιπόν, μια πολύ ερωτική μέρα -και για να σας λέω και τις παγίδες ταυτόχρονα, είναι μια μέρα που μπορεί να υποκύψουμε στις «σειρήνες» των επιθυμιών μας, χωρίς οι ηθικοί μας φραγμοί να μπορούν να μας σταματήσουν. Από την άλλη θα μας δώσει ενέργεια, καλή διάθεση γενναιοδωρία και ενθουσιασμό. Και που μπορεί να έχει παγίδα αυτό; Μα στην υπερβολή που δίνει ο Δίας στο σχήμα. Έτσι μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό μας να πούμε και να κάνουμε πράγματα για τα οποία να μη νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι αργότερα, αλλά και να υπάρξουμε και ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τον εαυτό μας και τα ψώνια μας, ξοδεύοντας χρήματα για πράγματα που μας είναι εντελώς άχρηστα. Προσοχή και σε πιθανές τάσεις λαιμαργίας, γιατί αφήνουν κιλά σήμερα!

1Κριός

Είστε από τους πλέον ύποπτους σήμερα αφού έχετε ανάγκη για μερικές «ένοχες» απολαύσεις,,Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε και σε καταστάσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε την «κουτσουκέλα» σας. Προφανώς δε μιλάω μονάχα για τα σεξουαλικά σας, αλλά και για κάθε άλλη «παρανομία» που μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ στη διάρκεια της μέρας. Μέσα σ’ αυτές να προσθέσετε οπωσδήποτε τις διατροφικές ατασταλίες γιατί καλοκαίρι έρχεται, κι ας μη μας αφήνει ο καιρός να το καταλάβουμε.

2Ταύρος

Έρμαια των ενστίκτων σας θα είστε σήμερα, αφού η κυβερνήτης σας Αφροδίτη δέχεται την επιρροή του Δία από τον 8ο ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με τις πιο σκοτεινές πλευρές σας, αλλά και τα σεξουαλικά σας κίνητρα, τα οποία απ’ όσο φαίνεται και θα σας σέρνουν από τη μύτη. Παράλληλα όμως η όψη αυτή έχει ενδιαφέρον και για τα οικονομικά σας αφού θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τρόπους για να τα βελτιώσετε μέσα από την επαφή σας με άτομα του φιλικού σας περίγυρου.

3Δίδυμος

Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου σήμερα με την Αφροδίτη η οποία θα σας δημιουργήσει μεγάλες βλέψεις και προσδοκίες για την εξέλιξη μιας σχέσης ή μια συνεργασίας. Τόσο μεγάλες μάλιστα που ενώ το καταλαβαίνεται από μόνοι σας ότι μπορεί να είναι αβάσιμες, κάνετε σαν να μην το βλέπετε, επειδή έχετε την τάση και την ανάγκη να σκέφτεστε…μεγαλεία μες στο κεφάλι σας! Μη ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους μετά.

4Καρκίνος

Αφροδίτη και Δίας σας φουσκώνουν τα μυαλά σήμερα και αντί να μείνετε προσγειωμένοι και μεθοδικοί στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας, αρχίζετε να φαντάζεστε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα ή την εργασία σας. Και δεν είναι ότι αποκλείεται να έρθουν, αλλά φαίνεται ότι προτρέχετε και μπορεί όντως να απογοητευτείτε. Γι’ αυτό μην προωθήσετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας με δεδομένο ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως το επιθυμείτε.

5Λέων

Μια άκρως ερωτική και δημιουργική για εσάς όψη σχηματίζουν Αφροδίτη και Δίας, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που εξάπτουν το σώμα, το νου και τη φαντασία. Προσπαθήστε όμως να μείνετε στη στιγμή και τη χαρά που αυτή μπορεί να σας προσφέρει, αποφεύγοντας να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια και να θεωρήσετε ότι όποιος βρεθεί στο πλάι σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα ψυχολογικά σας ή ότι θα κάτσει να πληρώσει τα σπασμένα του παρελθόντος.

 

6Παρθένος

Αφροδίτη και Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους -ίσως όχι και με τον πιο ορθόδοξο τρόπο- για να σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όπως αυτή της επισημοποίησης μιας σχέσης. Γενικά, ο Δίας φουντώνει μέσα σας κάθε παραδοσιακό πρότυπο, ό,τι μάθατε απ’ τη μαμά και το μπαμπά σας και «σας προκαλείείείεί» να τα αντιγράψετε και να τα εφαρμόσετε κι εσείς στις δικές σας σχέσεις προκειμένου να νιώσετε ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς. Εγώ πάλι θα σας πρότεινα να σκεφτείτε πως θα νιώθατε ευτυχισμένοι αν δεν είχατε αυτά τα πρότυπα.

7Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας κάνει… «ψαράδες». Απ’ αυτούς που πιάνουν ένα φαγκρί 300 γραμμάρια που δε φτάνει να φάνε μόνοι τους και μετά μιλάνε στους άλλους για μια ψαρούκλα 3 κιλά που τη φάγανε δέκα. Έχετε λοιπόν μια τάση για υπερβολή κι αυτό δεν είναι ούτε δίκαιο, ούτε ασφαλές, γιατί ο κλέφτης και ο… ψαράς τον πρώτο χρόνο χαίρονται και μετά θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Καλό λοιπόν θα είναι σήμερα, κάθε φορά που θα περνάει απ’ το μυαλό σας η σκέψη να φουσκώσετε τα πράγματα να… την αναχαιτίζετε.

8Σκορπιός

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αν προχωρήσετε σήμερα με μόνο δεδομένο αυτήν και αγνοώντας τις υπόλοιπες συνθήκες που θα συναντήσετε. Έχετε την τάση να μην υπολογίζετε τα λεφτά σας και να καταφεύγετε σε περιττά έξοδα προσπαθώντας να καλύψετε συναισθηματικά κενά. Από την άλλη αυτό μπορεί να μεταφραστεί και σε έντονη έκφραση των συναισθημάτων σας προς την άλλη πλευρά, προκειμένου να προκαλέσετε τον άλλον να ανταποδώσει για να νιώσετε ασφαλείς.

9Τοξότης

Ακόμα και οι πιο δύσκολες όψεις ανάμεσα σε Δία και Αφροδίτη για εσάς είναι παράδεισος, αφού η υπερβολή που δίνει ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση σας και σας δίνει άλλη μια αφορμή για να περάσετε καλά. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θα μπορέσετε να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας γεγονός που θα έχει συνέπεια και στις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, αφού με την ενέργεια σας και την αισιοδοξία σας θα περάσετε σε όλους το μήνυμα ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες αν υιοθετήσουν μια πιο θετική στάση.

10Αιγόκερως


Παρόλο που η όψη που σχηματίζουν σήμερα Δίας και Αφροδίτη χαρακτηρίζει τη μέρα με αισιοδοξία, για εσάς τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, αφού όλη αυτή η υπερβολή και η ανεδαφική χαρά φαίνεται να σας αποσυντονίζουν. Προσπαθήστε παρόλα αυτά να μην παρασυρθείτε και να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να λειτουργήσετε κόντρα στους άλλους, εκφράζοντας την πιο απαισιόδοξη πλευρά σας, πράγμα που δε θα ωφελήσει σε κάτι.

11Υδροχόος

Με το τετράγωνο του Δία με την Αφροδίτη μπορεί να πιστέψετε ότι θα τύχετε μεγαλύτερης στήριξης από το φιλικό ή κοινωνικό σας περίγυρο από αυτή που θα έχετε στην πραγματικότητα, γι’ αυτό καλό θα είναι να υπολογίζετε στην επίτευξη των όσων επιδιώκετε βασιζόμενοι στις δικές σας δυνατότητες και μόνο. Από την άλλη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά και την οικονομική σας διαχείριση, αφού η αισιοδοξία σας μπορεί να σας κάνει να ξοδέψετε χρήματα που δε θα πιάσουν τόπο.

12Ιχθύες

Η Αφροδίτη για λίγες ακόμα μέρες θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και πριν σας αποχαιρετίσει σχηματίζει μια όψη με το Δία έτσι για να έχετε να σας αφήσει ενθύμιο κάποια αποθέματα θετικής διάθεσης, γιατί όπως και να το κάνουμε σας αγαπάει και την αγαπάτε ιδιαιτέρως. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να κάνετε αλλαγές και να ανανεωθείτε. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί ενδέχεται να βγείτε έξω σαν…λατέρνες.

Πηγή: Astrologos.gr