Ζώδια: Η σημερινή μέρα αναμένεται να δοκιμάσει τα νεύρα μας!

Η σημερινή μέρα αναμένεται να δοκιμάσει τα νεύρα μας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή ή έστω με ηρεμιστικά… Η δύσκολη όψη του εριστικού Άρη απ’ τον Κριό με τον υπερβολικά φιλόδοξο Ερμή απ’ τον Αιγόκερω αναμένεται να αποτελέσει μια μολότοφ στα χέρια όσων επηρεάζονται, την οποία μπορεί να πετάξουν σε κάθε ανυποψίαστο που θα σταθεί απέναντι σε αυτό που τους συμφέρει ή που θεωρούν δίκαιο. Καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγουμε οτιδήποτε θεωρούμε ότι μπορεί να αυξήσει την ένταση στην επικοινωνία μας με τους άλλους, καθώς και κάθε κατάσταση που υποψιάζεστε ότι μπορεί να αποδειχτεί προβληματική, όπως μια ουρά στις τράπεζες, την επίλυση μιας διένεξης, την οδήγηση σε ώρες αιχμής κλπ. Γενικότερα η οδήγηση καλό θα ήταν να αποφεύγεται σήμερα, ενώ ευνοείται οτιδήποτε δεν απαιτεί τη συναναστροφή μας με άλλους. Προσοχή σε ατυχήματα και κυρίως σε εγκαύματα.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Σήμερα μπορεί να γίνεστε αποδέκτες ανταγωνιστικών συμπεριφορών στον εργασιακό σας χώρο ή να συμπεριφέρεστε εσείς ιδιαίτερα ανταγωνιστικά απέναντι στους συνεργάτες σας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οξύνει τα πνεύματα. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, γιατί μπορεί να υποπέσετε σε λάθη που θα στιγματίσουν την εικόνα σας και πιθανότατα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Καλύτερα να αποφύγετε να μιλήσετε για τις επιδιώξεις και τους στόχους σας, γιατί δύσκολα θα βρείτε υποστηρικτές.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Με τον Άρη να βρίσκεται σε έναν οίκο που αφορά τους κρυφούς εχθρούς σου, τα κρυμμένα μυστικά, αλλά και κάποια απωθημένα που έχεις είναι επόμενο να προκύπτουν αυτό το διάστημα γεγονότα που σχετίζονται με τα παραπάνω. Η σημερινή μέρα έρχεται να σου δώσει πληροφορίες που μπορεί να μη σου αρέσουν ιδιαίτερα, όμως καλό θα είναι να τις λάβεις υπόψη σου, χωρίς να χρειάζεται να αντιδράσεις άμεσα. Προσοχή στις ερωτικές σου σχέσεις, όπου λίγο κάποια πράγματα που έχεις μαζέψει, λίγο οι υπερβολικές σου απαιτήσεις μπορεί να φέρουν κάποιες συγκρούσεις.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Ο κυβερνήτης σας Ερμής δέχεται βαριά την ενέργεια του Άρη και αυτό προφανώς δύσκολα θα σας αφήσει ανεπηρέαστους. Κάποιος φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας ρίξει ψυχολογικά ή να νιώσετε ότι ο κοινωνικός σας περίγυρος στρέφεται εναντίον σας. Αποφύγετε να ζητήσετε συμβουλές από άλλους κι αν σας τις προσφέρουν μόνοι τους ας είστε επιφυλακτικοί. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε οικονομικές υποθέσεις, ειδικά αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Καρκινάκια, είστε από αυτούς που βάλλονται περισσότερο σήμερα από το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή, γι’ αυτό καλό θα είναι να φροντίσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους κυρίως όσον αφορά στην επαφή σας με άτομα που κατέχουν κάποια θέση εξουσίας, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και στις σχέσεις σας με το σύντροφο, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Δεν είναι ώρα να προχωρήσετε νέα επιχειρηματικά σχέδια, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε και την ανάληψη περισσότερων ευθυνών.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η δεύτερη μέρα της εβδομάδας έχει πολύ τρέξιμο, ευθύνες, πίεση, αλλά και λόγια στον εργασιακό σας χώρο που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείσθε να ανταποκριθείτε. Επίσης, κάποιο νομικό ζήτημα μπορεί να αποτελέσει αγκάθι τις μέρες που διανύουμε, ενώ καλό θα ήταν να προσέξετε και θέματα υγείας, ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, αφού κάποια ασθένεια ή κάποιο ατύχημα μπορεί να σας στερήσει αυτή τη δυνατότητα.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αυτό το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή έρχεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου με τα παιδιά, ενώ εγείρει και θέματα που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σου υποθέσεις όπου η επικοινωνία με τον ερωτικό σου σύντροφο φαίνεται να έχει χαθεί, οι επιδιώξεις σας δε συμβαδίζουν και λειτουργείτε και οι δύο αντιδραστικά, επίμονα και άκρως διεκδικητικά ή…εκδικητικά. Προσοχή όμως χρειάζονται και θέματα που σχετίζονται με επενδύσεις, αφού δεν ευνοείται το ρίσκο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα Ζυγάκια, αφού καλείσθε να επιστρατεύσετε το βαρύ σας πυροβολικό, που δεν είναι άλλο από τη διπλωματία σας. Το σπίτι μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αφού πέρα από διάφορα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν, θα πρέπει να διαχειριστείτε τις απαιτήσεις, αλλά και την αμφισβήτηση του συντρόφου σας ή άλλων σημαντικών προσώπων της ζωής σας. Δε θα μείνουν ανεπηρέαστες όμως ούτε οι συνεργασίες σας, όπου η συνεννόηση είναι δύσκολη.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Ούτως ή άλλως η παρουσία του Άρη στον 6ο οίκο σας δίνει ένταση στην καθημερινότητα σας, πόσο μάλλον όταν έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την επικοινωνία με συγγενικά σου πρόσωπα, γείτονες ή άλλους ανθρώπους που μπορεί να έρχεσαι σε επαφή σχετικά συχνά. Πολλή προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις σήμερα και στις μετακινήσεις σου, ενώ συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ακόμα και κουτσομπολιά καλό θα ήταν να αποφευχθούν.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η ανασφάλεια που μπορεί να σου προκαλέσει σήμερα μια απογοήτευση στον ερωτικό τομέα ή σε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με κάποιο δημιουργικό σχέδιο που είχες κατά νου είναι η βασική επίπτωση που θα έχει για σένα αυτό το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή. Σε κάθε περίπτωση το πορτοφόλι σου φαίνεται να είναι αυτό που την πληρώνει, καθώς μπορεί να αποφασίσεις να ξοδέψεις χρήματα προκειμένου να ανέβεις ψυχολογικά ή να προχωρήσεις σε επιπλέον χρηματοδότηση ενός σχεδίου που ίσως να έπρεπε να αφήσεις πίσω σου.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Η οικογένεια ή κάποιο θέμα που αφορά την ακίνητη περιουσία σου μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα που θα σε οδηγήσει στην έκρηξη και θα σε κάνει να χρησιμοποιήσεις τα αιγοκερίσια κέρατα σου απέναντι σε όποιον νιώσεις ότι δεν έχει τη διάθεση να καταλάβει τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις σου. Με τον Άρη να τετραγωνίζει τον Ερμή στο ζώδιο σου καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο τις απαιτήσεις σου, αφού τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες και στα επαγγελματικά ζητήματα.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αναμένεται να φέρει στα αυτιά σας πληροφορίες και καλά κρυμμένα μυστικά που μπορεί να σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στους «καλοθελητές», αλλά και επιφυλακτικοί για κάποια απ’ όσα μαθαίνετε, αφού είναι πιθανό να υπάρχει κάπου μια υπερβολή, την ίδια στιγμή που ήδη νιώθετε την ανάγκη να βγάλετε κάποια απ’ τα απωθημένα σας.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται ικανό να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας. Βέβαια μπορεί να είναι και οι δικές σας ανασφάλειες αυτές που θα προκαλέσουν τις παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο πως και τι θα μοιραστείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Επίσης, κάποια σχέδια σας φαίνεται ότι είτε αναβάλλονται, είτε ματαιώνονται λόγω έλλειψης χρημάτων ή επειδή κάτι δεν είχατε υπολογίσει σωστά.

Πηγή: Astrologos.gr