Ζώδια: Νέα εβδομάδα ξεκινά με διάθεση Σαββατοκύριακου

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με τον απόηχο του Σαββατοκύριακου, δηλαδή χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το κύριο χαρακτηριστικό όμως της ημέρας είναι η διάθεση για εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσίας, σε γνωστούς, φίλους ή στο κοινωνικό σύνολο.

Επιπλέον υπάρχει μια διάθεση να συγχωρέσουμε αυτούς που μας έχουν θίξει στο παρελθόν, να δώσουμε ίσως και μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία όμως όσο και να θέλουμε να ελπίζουμε πως θα έχει διαφορετική συνέχεια, θα μας επιβεβαιώσει τελικά πως, δεν μπορούμε να ζητάμε διαφορετικό αποτέλεσμα, αν δεν αλλάξουμε και τρόπο.

Ας φύγουμε λοιπόν από τις ψευδαισθήσεις πως τα πράγματα στη ζωή μας και τις σχέσεις μας, μπορούν να αλλάξουν μαγικά κι ας επιτρέψουμε στο μυαλό και την καρδιά μας να κατανοήσουν πως μια αλλαγή στην πορεία της ζωής μας είναι προσωπική επιλογή.

Η ελπίδα σήμερα μπορεί να μας δώσει ώθηση αν την αφήσουμε όμως να δώσει και καθοδήγηση το παιχνίδι θα χαθεί και θα καταλήξουμε και πάλι από την αρχή.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η ημέρα ξεκινάει με εσάς να νιώθετε συμπόνια για τους πιο αδύναμους, αλλά και πιο άτυχους ανθρώπους. Ίσως η καρδιά σας να πονά και μόνο στο άκουσμα γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σας, ακόμα κι αν δεν σας αγγίζουν. Θα θέλατε να βοηθήσετε αλλά δεν γνωρίζετε τον τρόπο που μπορείτε να το κάνετε, οπότε είναι πολύ πιθανό να μείνετε αμέτοχοι. Όμως αν σας ζητηθεί να βοηθήσετε ένα άτομο το οποίο είναι ανώτερο από εσάς θα το κάνετε με μεγάλη χαρά και ως δια μαγείας ο τρόπος θα βρεθεί μπροστά σας. Προσέξτε όμως η βοήθεια που θα προσφέρετε σήμερα να μην είναι οικονομική, εάν θέλετε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Αν θέλετε να τα δωρίσετε δεν σας το απαγορεύει κανείς.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Η εβδομάδα ξεκινάει κι εσείς έχετε αρραβωνιαστεί το κομπιουτεράκι σας και κάνετε πράξεις, προσθέσεις, αφαιρέσεις, πολλαπλασιασμούς, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Η ελπίδα δεν σας εγκαταλείπει και ξαναπροσπαθείτε αλλά πρέπει πραγματικά να αλλάξετε κάτι στην εξίσωση για να σας βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που θα πρέπει να αλλάξετε είναι η δική σας θέση μέσα στις καταστάσεις. Εάν δεν το κατανοήσετε το μόνο που θα επιτύχετε σήμερα θα είναι να ξαναζήσετε γεγονότα του παρελθόντος που ξεκίνησαν όμορφα, αλλά τελικά σας απογοήτευσαν και σας άφησαν μόνους και προδομένους. Υπολογίστε λοιπόν ξανά, βάζοντας την πραγματική σας αξία στις πράξεις.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Σήμερα νιώθετε σαν να έχετε μαντικές ικανότητες αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε επικοινωνήσει με κανένα πνεύμα, ούτε σας έχει ψιθυρίσει κάποιος άγγελος τα μυστικά του σύμπαντος. Αυτό που έχει συμβεί είναι πως παρατηρήσατε λεπτομέρειες το τελευταίο διάστημα, οι οποίες χωρίς να το καταλάβετε έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας του μυαλού σας, υπολογίζοντας τελικά την κατάληξη κάποιων καταστάσεων με μαθηματική ακρίβεια. Αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα σε επαγγελματικές καταστάσεις , ώστε να βρεθείτε εσείς την κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο τόπο και να δράσετε προς όφελος σας. Σήμερα μπορείτε να “πουλήσετε” τις ικανότητές σας σε πολύ ακριβή τιμή, ή απλά να τις προσφέρετε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος..Η απόφαση εξαρτάται από εσάς.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Εσείς σήμερα ξυπνάτε από το πρωί, φορτισμένοι με σκέψεις και συναισθήματα για την ανθρωπότητα, αλλά ξεχνάτε πως μέσα σε αυτήν ζείτε κι εσείς οι ίδιοι. Επιθυμείτε να εξυπηρετήσετε ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και ανθρώπους που απλά συνεργάζεστε μαζί τους, ή ακόμα και κάποιους που μόλις γνωρίσατε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε, όχι γιατί δεν είναι καλό να εξυπηρετούμε τον κόσμο, αλλά γιατί νομίζετε πως σήμερα σε όποιον προσφέρετε την υπηρεσία σας, θα τον κάνετε και οικογένεια σας. Εσείς μπορεί να θέλετε να κάνετε οικογένεια τον κόσμο όλο, αλλά εκείνους τους ρωτήσατε αν θέλουν ? και αν δεν θέλουν ποιός θα απογοητευτεί;

5Λέων (23/7 – 23/8)

Αν και η διάθεση σας σήμερα δεν θα λέγαμε πως είναι κακή, δεν είναι όμως ούτε και χαρούμενη. Μια αδιόρατη θλίψη σας τριγυρνάει, μια νοσταλγία για ανθρώπους που κάποτε αγαπήσατε αλλά τώρα δεν είναι κοντά σας. Μπορεί να σας έθιξαν, μπορεί να σας πλήγωσαν, μπορεί όμως να κάνατε κι εσείς το ίδιο. Σήμερα πάντως θα αναρωτηθείτε τι πήγε στραβά και ίσως θελήσετε να βρείτε τρόπους επανασύνδεσης εάν αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον το μυαλό σας περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα και επενδύσεις, οι οποίες φαντάζουν θησαυρός. Πριν πάρετε κάποια απόφαση κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας, αν έχετε ξαναζήσει τέτοια ευκαιρία και τι κατάληξη είχε.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Τον τελευταίο καιρό, έχετε γίνει ελαφρώς καχύποπτοι, ή όπως θα λέγατε κι εσείς, δίνετε μεγαλύτερη αξία σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα πράγματα. Σήμερα όμως η ευαισθησία των άλλων ανθρώπων γύρω σας αντί να σας θυμώνει σας κάνει να τους θαυμάζετε για το μεγαλείο της ψυχής τους. Αν μπορούσατε θα θέλατε να τους μιμηθείτε, αλλά τελικά τους αφήνετε στην διαφορετικότητα τους κι εσείς παραμένετε στη δική σας. Παρόλα αυτά όμως, δεν αρνείστε να τους βοηθήσετε αν έχουν να επιδείξουν ένα πρόγραμμα δράσης, ή ακόμα καλύτερα, προτίθεστε εσείς να τους το φτιάξετε. Επιφυλακτικοί να είστε μόνο στην επιστροφή σχέσης ή γνωστού από το παρελθόν.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Έχετε πάθει μια εμμονή με τα οικονομικά σας ζητήματα, τόσο πολύ που είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο γύρω σας , που να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε, ή να ζήσετε. Σήμερα μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να εξυπηρετήσετε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ή να ζητήσετε εσείς την βοήθεια τους, αλλά η σκέψη σας θα γυρίζει στο οικονομικό αντίκρισμα ακόμα και της εξυπηρέτησης. Ίσως θα πρέπει να συνέλθετε από αυτή την κατάσταση γιατί βαλτώνετε είτε το καταλαβαίνετε, είτε όχι. Σήμερα λοιπόν αντικαταστήστε οτιδήποτε χρηματικό με κάτι συναισθηματικό. Αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε σχέσεις ή χρήμα, εστιαστείτε στον εσωτερικό πλούτο που κερδίζετε όταν είστε σε επαφή με την έμπνευση και αναπτύξτε την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Οι ελπίδες σας αναζωπυρώνονται σήμερα και φαίνεται να είστε σε επαφή τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε την ζωή σας με όποιον αγαπάτε, να του δώσετε από την αναπνοή σας και να πετάξετε στα σύννεφα μαζί του, ακόμα κι αν δεν ανήκετε στους ρομαντικούς του είδους. Η αφοσίωση σας είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Μπορεί να είστε πλήρως αφοσιωμένοι στην σχέση ή στη δουλειά σας. Όποια κατεύθυνση κι αν έχει η αφοσίωσή σας επιθυμείτε να αγγίξετε το τέλειο σε αυτό που θα κάνετε και μάλιστα ιδίως σήμερα, είστε ικανοί να το επιτύχετε. Αν και δεν είναι ο πραγματικός σκοπός σας η επιβράβευση αλλά η πρόκληση της επιτυχίας, να είστε και έτοιμοι για την αναγνώριση.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αν καταφέρετε να μετριάσετε την νευρικότητα του μυαλού σας, τότε έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες. Αν και είστε πρόσχαροι άνθρωποι οι συναισθηματικές εκφράσεις των άλλων σας τρομάζουν. Λίγοι είναι οι άνθρωποι στη ζωή σας τους οποίους εμπιστεύεστε πραγματικά για τα συναισθήματά τους, αλλά ακόμα και αυτούς τους προσπερνάτε εύκολα, όταν σας πιάνουν τα νεύρα σας. Σήμερα λοιπόν μπορείτε να κάνετε ότι δεν κάνετε τον υπόλοιπο καιρό, να εκφραστείτε ελεύθερα συναισθηματικά, να αγγίξετε, να αγκαλιάσετε, να εμπιστευτείτε τα συναισθήματα των άλλων, αλλά και τα δικά σας.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Μπορεί σήμερα να δίνετε την εντύπωση στους γύρω σας πως δεν είστε συντονισμένοι, πως το μυαλό σας κάπου τρέχει και δεν δίνετε την προσοχή που πρέπει στα γεγονότα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι, πως έχουν δίκιο! Όμως εσείς είστε συντονισμένοι σε σχέδια που πλάθετε στο μυαλό σας για το μέλλον και διόλου δεν σας αφορά τι λένε για εσάς. Ίσως αύριο να μην σας αρέσει η εικόνα που δημιουργήσατε, σήμερα όμως δεν σας αφορά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε σχέδια και υπολογισμούς “χωρίς τον ξενοδόχο”. Σκεφτείτε οτιδήποτε αφορά εσάς χωρίς την εμπλοκή άλλων ατόμων, τα οποία σήμερα λένε “ναι” αλλά αύριο μπορεί να πουν “όχι”.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Η εκπληκτική ικανότητα που αναπτύσσετε σήμερα να διακρίνετε, να νιώθετε, να αντιλαμβάνεστε αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο κάτω από την μύτη σας αλλά και κρυφά από εσάς, σας δίνει την δυνατότητα να πράξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να βγείτε εσείς κερδισμένοι. Η δύναμη που θα νιώσετε είναι μεγάλη και εξαρτάται τόσο από την παιδεία που έχετε σαν άνθρωποι όσο και από τα συναισθήματα που τρέφετε για τους ανθρώπους των οποίων θα υπερτερήσετε, εάν οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είναι σκληρές ή όχι. Επιπλέον η ποιότητα των αποφάσεων σας θα έχει να κάνει με το ποιός τα παίρνει όλα και ποιός τίποτα. Εδώ δεν υπάρχει συμβουλή άλλη εκτός από το να είστε δίκαιοι, ακόμα κι αν οι άλλοι δεν ήταν, χωρίς όμως να “ρίξετε” τον εαυτό σας.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Σήμερα μπορείτε να γίνετε το πρότυπο ενός βαθιά σκεπτόμενου ανθρώπου, αρκεί να αφήσετε και τους άλλους να έχουν την άποψη τους, χωρίς να προσπαθείτε να τους κατευθύνετε και να τους χειραγωγήσετε. Οι πνευματικές σας ικανότητες πρέπει να εκφραστούν και είναι η στιγμή που μπορείτε να γίνετε αρωγοί μιας μεγάλης προσπάθειας δικαιοσύνης και ανθρωπισμού. Η έμπνευση σας σήμερα είναι τεράστια , αλλά ταυτόχρονα απόλυτα και καθοριστικά διαχειρίσιμη από εσάς τους ίδιους. Μπορείτε να ξεχωρίσετε, ανάμεσα σε όλους τους άλλους για το ήθος σας και την αφοσίωσή σας στα ιδανικά σας, αρκεί αυτά τα ιδανικά να προστατεύουν και να μην εκθέτουν τις ευαισθησίες των άλλων.

Πηγή: Astrologos.gr