Ζώδια: Πώς θα μας επηρεάσει η Σελήνη στον Υδροχόο;

Η Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να μας βγάλει από τη συνηθισμένη μας πορεία, δείχνοντάς μας έναν άλλο δρόμο που κρύβει αρκετές εκπλήξεις και είναι τελείως διαφορετική. Αν βλέπουμε, λοιπόν, ότι καταλήγουμε σε αδιέξοδο, βιώνουμε τις ίδιες εμπειρίες και ζούμε επαναλαμβανόμενα τα ίδια πράγματα, δεν έχουμε παρά να αλλάξουμε. Μπορεί ο φόβος του αγνώστου να υπάρχει, αλλά και το να παραμένουμε στάσιμοι και να μην προχωράμε δε μας προσφέρει κάτι. Το βραδάκι η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, η οποία θα μας… ηρεμήσει και θα μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι μας ενοχλεί!

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η σημερινή μέρα κάνει ιδιαίτερα ευχάριστη την κοινωνική σου ζωή και σε ευνοεί στο ενδεχόμενο που σκέφτεσαι να ενταχθείς σε κάποια ομάδα είτε για να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι είτε για να αναλάβεις δράση για την προώθηση κάποιου σκοπού που μπορεί να σε εκφράζει. Στην ερωτική σου ζωή θα μπορέσεις να κρατήσεις μια πιο συναινετική στάση απέναντι στο ταίρι σου κι έτσι θα καταφέρεις να δεις τις μεταξύ σας διαφορές στις πιο πραγματικές τους διαστάσεις.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να βγεις μπροστά και να υπερασπιστείς ανοιχτά τις θέσεις σου. Αυτό από μόνο του σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια στο μέλλον. Όμως αν δεν είσαι διατεθειμένη/ος να ακούσεις τον αντίλογο και να βάλεις νερό στο κρασί σου είναι πιθανόν να έρθεις σε κόντρα με ανθρώπους που μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα περισσότερο από ότι εσύ.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να εστιάσεις στο παρόν, να εκτιμήσεις όσα έχεις και τις οποίες δυνατότητες έχεις και να μπορέσεις να σκεφτείς το αύριο με έναν πιο υγιή και αισιόδοξο τρόπο, χωρίς το άγχος που μας προκαλεί συνήθως η προσκόλληση μας στο μέλλον. Στα ερωτικά σου είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορείς να χαρείς τη στιγμή και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου ή να κάνεις μία γνωριμία που θα σε ευχαριστήσει.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Η μαμά Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο κι αυτό σημαίνει ότι θα σπαταλήσεις πολύτιμη ενέργεια στην προσπάθειά σου να βρεις απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα που βαραίνουν τον ψυχισμό σου, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα, αφού μοιάζεις με σκύλο που τρέχει γύρω-γύρω κυνηγώντας την ουρά του. Όσο νωρίτερα καταλάβεις ότι ούτε χρειάζεται ούτε μπορείς να βρεις απαντήσεις για το καθετί γύρω σου, τόσο το καλύτερο για σένα. Να ξέρεις ότι αυτές οι ανησυχίες σου μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν μέσω του σεξ που για σένα σήμερα αποτελεί και μια πολύ καλή επιλογή.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η Σελήνη σήμερα απέναντι σου στον Υδροχόο θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη/ο στα προβλήματα και τις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων και είναι πολύ πιθανό να τρέχεις δεξιά και αριστερά για να τους βρεις λύσεις. Παρόλα αυτά το ειλικρινές σου ενδιαφέρον για το ταίρι σου ή για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο και θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Από την άλλη σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει ένα ερωτηματικό για το κατά πόσο όντως μιλάμε για ειλικρινές ενδιαφέρον ή για την ανασφάλειά σου και την ανάγκη σου να είσαι αρεστή/ος.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Με τη Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να φανείς αμείλικτη/ος και κυνική/ος απέναντι στους συναδέλφους ή κάποιους συνεργάτες σου. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξεις κάποια θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν, ενώ η μέρα είναι πολύ καλή εάν θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, ειδικά αν αυτή έχει ομαδικό χαρακτήρα.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Με τη Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στον Υδροχόο η προσοχή σου στρέφεται στην ερωτική σου ζωή και έχεις τη διάθεση να περάσεις ευχάριστα τη μέρα σου αφήνοντας στην άκρη κάποια ζητήματα που μπορεί να σε έχουν κουράσει και να έχεις ασχοληθεί υπέρ του δέοντος μαζί τους. Πολύ καλή η σημερινή μέρα αν θέλεις να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Κάτι δημιουργικό που μπορεί να σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με το σύντροφο σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο έχει σήμερα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Η σημερινή μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να σταθείς κοντά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει ανάγκη την υποστήριξη ή τη συμπαράσταση σου. Από την άλλη το ταίρι σου μπορεί να απαιτήσει από εσένα να αναλάβεις έναν πιο ενεργό ρόλο στα κοινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και θα είναι καλό, όσο κι αν θεωρείς ότι κάπου μπορεί να σε αδικεί, να του δώσεις την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την επικοινωνία και να προωθήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σχετίζονται με συμφωνίες, έγγραφα κλπ. Προσπάθησε μόνο να φαίνεσαι και να είσαι συναινετική/ος απέναντι στους συνομιλητές σου διότι η αδιαλλαξία και η υπεροψία δε θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Από την άλλη είναι μία μέρα που μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολύ φλερτ.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό από την άλλη μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρξουν και εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό ζήτημα που μπορεί να σε είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αφού, εκτός των άλλων, θα έχεις και τη δυνατότητα να σκεφτείς εναλλακτικούς τρόπους που θα μπορούσες να το αντιμετωπίσεις. Στην προσωπική σου ζωή η ανάγκη σου να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής μπορεί να σε κάνει να ζητάς την επιβεβαίωση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα με επιτακτικό και ίσως κουραστικό τρόπο.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Με τη Σελήνη και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας να βρίσκεται στο ζώδιό σου προτεραιότητα αποτελεί για εσένα το να είσαι συμπαθής και αποδεκτή/ος από τους άλλους πράγμα που θα σε κάνει να ενδιαφερθείς περισσότερο γι’ αυτούς και να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους. Να θυμάσαι όμως ότι σε κάθε σχέση που χάνεται η ισορροπία ανάμεσα στο τι δίνω και τι παίρνω είναι προφανές ότι αυτή δε θα στηρίζεται πάνω σε υγιείς βάσεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γκρεμιστεί.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, αφού είναι πιθανό να διαχειριστείς κάποια πράγματα ενστικτωδώς και χωρίς να έχεις προλάβει να τα σκεφτείς λογικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνεις υποχείριο των φόβων σου και των ανασφαλειών σου, με αποτέλεσμα να καταπιέσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να ασχοληθείς με κάποια επαγγελματικά θέματα που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να έμοιαζαν δυσεπίλυτα.

Πηγή: Astrologos.gr