Ζώδια: Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα

Πέμπτη σήμερα και πλησιάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας η Σελήνη που από προχθές έχει περάσει στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα γίνει «ψυχρή εκτελεστής» καθ’ υπόδειξη των δύο μεγάλων που θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τους δικούς τους κανόνες, χωρίς συναισθηματισμούς. Έτσι λοιπόν μπορεί κι εμείς να γίνουμε αδιάλλακτοι στις επαφές μας με τους ανθρώπους γύρω μας και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να περάσει το δικό μας, χωρίς να σκεφτόμαστε αν αυτό θα εξυπηρετήσει τα κοινά μας συμφέροντα. Όπως είναι επόμενο, δε θα λείψουν οι απογοητεύσεις και η αποστασιοποίηση από ανθρώπους που πραγματικά «μετράνε» για μας, αλλά αδυνατώντας σε αυτή τη φάση να το συνειδητοποιήσουμε τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη να συναντάει σήμερα τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα θέματα οικογένειας και καριέρας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αν σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις τις ισορροπίες θα πρέπει απ’ τη μία να υπερβείς τις εγωιστικές σου τάσεις κι απ’ την άλλη να ελέγξεις την παρόρμηση σου. Ωστόσο, η σημερινή μέρα είναι θετική για καταστρώσεις μακροπρόθεσμα σχέδια, τα οποία με πίστη και προσήλωση μπορούν να ευοδωθούν, επομένως προτίμησε να διοχετεύσεις εκεί την ενέργεια σου.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Αιγόκερω μαζί με τους αργούς, Κρόνο και Πλούτωνα, μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις ή κάποια εμπόδια στα ερωτικά ζητήματα ή στο κυνήγι των στόχων σου. Παράλληλα, μπορεί να σου δημιουργήσει και κάποια προβλήματα και καθυστερήσεις είτε στις μετακινήσεις σου και σε κάποιο ταξίδι που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις, είτε σε κάποιο νομικό ζήτημα το οποίο αν προχωρήσει σήμερα δύσκολα θα έχει θετική έκβαση, γι’ αυτό υπομονή.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Τα οικονομικά, αλλά πιθανώς και κάποιο ζήτημα υγείας και πάλι πρωταγωνιστούν με ένταση σήμερα που η Σελήνη απ’ τον Αιγόκερω συναντάει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Απαιτητική μέρα όμως και για τις σχέσεις σας, ειδικά γι’ αυτές στις οποίες υπάρχουν «γκρίζες ζώνες», θέματα δηλαδή που δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα, που δεν είναι ορισμένα τα όρια στα οποία μπορεί καθένας να κινηθεί και βέβαια αυτές που οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα είναι έννοιες και μάλιστα σχετικές.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σήμερα απέναντι σου, στον Αιγόκερω, εκεί οπού είναι καθηλωμένοι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου φαίνεται να μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και μόνο που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους. Θα μου πεις βέβαια σιγά το νέο, όμως ας μην υπερβάλλουμε, ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να είσαι επιρρεπής στις ανάγκες των αγαπημένων σου, όμως ειδικά κάτι τέτοιες μέρες είναι σημαντικό να μπορείς να διαφυλάσσεις και τις δικές σου ανάγκες.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε διαδοχικές συνόδους με Κρόνο και Πλούτωνα αντίστοιχα θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε κάθε δυνατότητα που μπορεί να έχετε προκειμένου να μη μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, αλλά και το αντίστροφο. Ακόμα κι αν η κατάσταση είναι πιεστική και στους δύο αυτούς τομείς το να συγκεντρώσετε όλα τα προβλήματα μαζί δεν πρόκειται να σας βγάλει κάπου, γιατί απ’ τη μια κανείς δε θα συγκινηθεί κι απ’ την άλλη θα μπλοκάρετε και δε θα βρείτε λύση…

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Παρθένε μου, η Σελήνη βρίσκεται στον επίσης γήινο Αιγόκερω κι αυτό από τη μία είναι καλό, γιατί σε βοηθάει απ’ τη μια να βρεις πρακτικές λύσεις για ζητήματα που σε απασχολούν, κι απ’ την άλλη να εφαρμόσεις πολύ χρήσιμες ιδέες που μπορεί να έχεις και που κινδύνευαν να μείνουν απλά ιδέες. Κάποιες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε σχέση με κάποιο θέμα που αφορά είτε τα παιδιά σου, είτε τον ερωτικό σου σύντροφο μπορεί να αποτελέσουν τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι ή την αφορμή για να έρθετε πιο κοντά. Διάλεξε και πάρε…

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα που η Σελήνη θα συναντήσει στον Αιγόκερω διαδοχικά Κρόνο και Πλούτωνα τα θέματα της οικογένειας και της καριέρας που απλά πλανιούνταν ως τώρα στην ατμόσφαιρα μπορεί να γίνουν γεγονότα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο «εδώ και τώρα». Η πηγαία ψυχραιμία σου και η υπομονή σου μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες και να σου επιτρέψουν να περάσεις το συγκεκριμένο σκόπελο με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη απ’ τον Αιγόκερω συναντάει τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα και τον Κρόνο αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι οι καθημερινές σου επαφές, οι οποίες μάλιστα μπορεί να βγάλουν «ειδήσεις» που αν τις αξιοποιήσεις μπορεί να ωφεληθείς, κυρίως οικονομικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η λεπτομέρειες σε ό,τι λες, γράφεις και… υπογράφεις, γιατί μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συνόδους με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάποιος φαίνεται να σου παίρνει τη μπουκιά, κυριολεκτικά, απ’ το στόμα. Το καλό βέβαια της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει «μπουκιά», αλλά σίγουρα δεν είναι όλη δική σου. Έτσι ενώ μπορεί να έχεις θετικές εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό ή συναισθηματικό ζήτημα, ταυτόχρονα προκύπτει και κάποιο εμπόδιο που δε σε αφήνει να το χαρείς όσο θα ήθελες.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου είναι θετική για να λάβεις κάποιες αποφάσεις και να ασχοληθείς με τα απολύτως προσωπικά σου θέματα. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι παρωπίδες που μπορεί να έχεις και η ακραία διάθεση σου να ισοπεδώσεις κάποιες καταστάσεις που φαίνεται να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να δεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να κρατήσεις μια πιο ψύχραιμη στάση.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις διαφωνίες με το ταίρι ή το συνεργάτη σου. Προστάτεψε τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, υιοθετώντας λιγότερο επιθετικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα πράγματα σε ρήξη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσεις τα μάτια σου σε οτιδήποτε στραβό ή να καταλήξεις σάκος του μποξ, αλλά να διαχειριστείς τα πράγματα σαν ενήλικας. Σε αντίθετη περίπτωση το άγχος σου μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τους «κρονο-πλουτωναίους» μπορεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης στις κοινωνικές σου επαφές και τη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να λειτουργήσεις σαν κυματοθραύστης, για να αποκρούσεις κάποιες επιθετικές συμπεριφορές από ανθρώπους που θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, χωρίς να ενδιαφέρονται να σεβαστούν τις ισορροπίες στην ομάδα ή τη μεταξύ σας σχέση. Αν πέσεις στην παγίδα να κάνεις ότι σου κάνουν, μπορεί να το χάσεις το παιχνίδι.

Πηγή: Astrologos.gr