Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με τον Ουρανό

H σημερινή Τρίτη δεν είναι ούτε μια συνηθισμένη μέρα, ούτε μια συνηθισμένη Τρίτη. Όχι επειδή είναι Μεγάλη, αλλά επειδή αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον πλανήτη του διαφορετικού, της αλλαγής, της ανατροπής και του ξαφνικού, τον Ουρανό. Ειδικά οι Ταύροι που έχουν τα γενέθλια τους σήμερα θα πρέπει να περιμένουν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές. Καταλαβαίνω ότι αυτά που λέω άλλους τους εξιτάρουν και ανυπομονούν να δουν τι εκπλήξεις μπορεί να τους επιφυλάσσει η μέρα και άλλους τους έχουν κάνει να σκάβουν λαγούμι να κρυφτούν. Χωρίς να θέλω να σας τρομάξω, ο Ουρανός είναι πολύ πιο επιεικής με αυτούς που δε φοβούνται να κάνουν μόνοι τους αλλαγές στη ζωή τους. Εκτός του ότι πάνε με τα νερά του, τον εκτονώνουν κιόλας. Αντίθετα, όσοι αρνούνται να δεχτούν ότι η αλλαγή σημαίνει εξέλιξη τον φορτίζουν περισσότερο και ξεσπάει πάνω τους.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ό,τι και να σου πω σήμερα αγαπητέ μου Κριέ δεν είναι να με πάρεις και πολύ στα σοβαρά, γιατί αυτός ο Ουρανός αγαπάει να κάνει πράξη το σενάριο που δε σου έχει περάσει απ’ το μυαλό. Αυτό λοιπόν για σένα θα στο κάνει στον τομέα των οικονομικών και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά τα πράγματα. Ένα λαχείο παρόλ’ αυτά άμα θες πάρ’ το, έτσι για να πεις ότι εσύ το…παράθυρο στην τύχη το άνοιξες. Τώρα αν θα μπει, άλλη δουλειά. Δε θα είναι έκπληξη όμως να κλονιστούν και κάποιες αξίες σου σήμερα.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Ταυράκια μου, ούτως ή άλλως σας τα έχω πει και τα θα σας τα ξαναπώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε ησυχία μέχρι το 2026 που θα φύγει ο Ουρανός από το ζώδιο σας. Σήμερα μάλιστα είναι μια από τις μέρες που η επιρροή του είναι ακόμα πιο σημαντική λόγω της συνόδου του με τον Ήλιο. Μπορεί να σας γίνει λοιπόν εκείνο το κλικ και να αποφασίσετε να αλλάξετε εντελώς τα δεδομένα στη ζωή σας. Ανάμεσα τους και την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά ακόμα και την οπτική σας για τη ζωή.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Η σύνοδος που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο ανάμεσα σε Ήλιο και Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει σαν μια βόμβα που σκάει και κάνει τον κόσμο αγνώριστο. Αυτή λοιπόν η βόμβα σκάει για σένα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται αφενός με τα εργασιακά σου κι αφετέρου με τα ψυχολογικά σου, που όλο και κάποιο χούι μπορεί να σου βγει, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί και με μια ενεσούλα. Όμως σε μια τρίτη εκδοχή η βόμβα σκάει στο παρασκήνιο, σε αυτό που είτε δεν ήξερες, είτε δεν ήθελες να φανερώσεις. Εκεί να σε δω…

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Καρκίνε μου, εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Από το 2010 και μετά εξάλλου χόρτασες αλλαγές, τί να σου κάνει μια σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο που τα πάτε και καλά; Το πολύ πολύ να δεις ξαφνικά κάτι που ευχόσουν για καιρό να παίρνει σάρκα και οστά! Ναι, μπορείς να περιμένεις μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη σήμερα, η οποία εκτός των άλλων θα μπορούσε να ανήκει και στην ερωτική θεματολογία. Όμως και σε φιλικό επίπεδο, μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους διαφορετικούς και να σε ιντριγκάρουν ή να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα με ανθρωπιστικές και κοινωνικές διεκδικήσεις.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Αγνώριστο θα σε κάνει αυτή η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο Λιονταράκι μου, αν και για να είμαι ακριβής, μπορεί να σε κάνει και πολύ γνωστό, αφού με τον Ουρανό όλα πρέπει να τα περιμένεις. Οι αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου, στην καριέρα σου, στο γάμο σου, ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι είναι «σημείο των καιρών» που ζούμε, αφού σιγά σιγά και ξεκινώντας από τους γεννημένους τις πρώτες μέρες όλοι πρέπει να τις περιμένετε.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Μια χαρά νέα σου έχω, αφού η θερμική ενέργεια του Ήλιου και η ηλεκτρική του Ουρανού ενώνονται σήμερα για να προκαλέσουν καύσωνα στον 9ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της περιπέτειας και της πιο τυχοδιωκτικής πλευράς της ζωής. Σαφώς με την περιπέτεια εννοώ και την ερωτική, όπου μπορεί να έχεις ασυνήθιστες εμπειρίες. Από την άλλη μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ξαφνικό ταξίδι, όπως και να προκύψουν εξελίξεις που δεν υπολόγιζες σε κάποιο νομικό ζήτημα.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να σε αφήσει ικανοποιημένο όταν θα κάνεις ταμείο στο τέλος της μέρας, αφού μπορεί να φέρει ανατροπές σε κάποιο οικονομικό θέμα, αλλά μπορεί να σχετίζεται και με κάποιο θέμα υγείας. Δεν έχω καμία διάθεση να σε τρομάξω, επειδή όμως συμβαίνει σε ένα σημείο του χάρτη σου που σχετίζεται και με τις χειρουργικές επεμβάσεις, καλό θα ήταν σήμερα να προσέχεις λίγο παραπάνω.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Το «πάρτυ» έχει ξεκινήσει για σένα από το Μάρτιο, οπότε και πέρασε ο Ουρανός και επίσημα πια στον Ταύρο, για να σε προετοιμάσει για μια 7ετία αλλαγών και ξαφνικών γεγονότων όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα ειδικά, που η ενέργεια του μπλέκεται με αυτήν του Ήλιου οι εκπλήξεις αποτελούν βασικό συστατικό και έρχονται για να σου αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Έτσι αν είσαι ένας άνθρωπος που επιλέγεις τη σταθερότητα και το να σέρνεσαι πίσω από τελειωμένες καταστάσεις, οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες, ενώ αν για παράδειγμα ήσουν ορκισμένος εργένης…καλά στέφανα!

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον 6ο ηλιακό σου οίκο έρχεται να «χτυπήσει» την καθημερινότητα σου. Ο 6ος οίκος μας είναι η ραχοκοκαλιά της ζωής μας, η ρουτίνα μας κι ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που αυτό που δεν αντέχει είναι η ρουτίνα. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές για να τη διαφοροποιήσεις. Αν είσαι άνεργος μπορεί να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κινητοποιηθείς ή αν εργάζεσαι να δεις τις επιλογές που έχεις για να αλλάξεις θέση ή ακόμα και δουλειά. Πρόσεξε μόνο τον εκνευρισμό σου, γιατί μπορεί να χτυπήσει κόκκινο και να βρεθείς αντιμέτωπος ακόμα και με προβλήματα υγείας.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, του ξαφνικού και των ανατροπών λαμβάνει χώρα στον τομέα των ερωτικών σου και του πάθους. Ναι, υπάρχει πολύς ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και κάπως έτσι δημιουργούνται οι κεραυνοί. Ένας τέτοιος μπορεί να σε χτυπήσει κι εσένα και βέβαια το λέω με τη μεταφορική του έννοια του πράγματος, αφού μπορεί να μην είναι κεραυνός, αλλά τα βέλη του φτερωτού Θεού. Επίσης, είσαι σε μια φάση που τα παιδιά έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, επομένως το νου σου, αν δε θες μια τέτοια έκπληξη.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Κι εκεί που πολλοί άλλοι μια τέτοια μέρα θα μπορούσαν να κάτσουν σε μια γωνιά και να κλαίνε, εσύ βάζεις… τη γάτα σου να κλαίει για σένα, αφού οι ανατροπές και τα παράξενα της συνόδου του κυβερνήτη σου Ουρανού με τον Ήλιο, όχι μόνο δε σε πτοούν, αλλά σου ανεβάζουν και την αδρεναλίνη, αφού είναι γνωστή η θετική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζεις τις αλλαγές, βρίσκοντας νόημα και ένα καλό λόγο για να συμβαίνουν. Εξάλλου, όσο κι αν κάποιες φορές μένεις σε μακροχρόνιες καταστάσεις, η ανάγκη σου για αλλαγή είναι στο DNA σου. Ακόμα κι αν αυτές αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, όπως σήμερα.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πραγματικά μια σπουδαία ευκαιρία για σένα αφού συμβαίνουν πράγματα που έρχονται να σου «ανοίξουν» το μυαλό και να διευρύνουν την οπτική σου για τα πράγματα, με στόχο στο τέλος να απαλλαγείς από αντιλήψεις που σε περιορίζουν. Είναι πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν μοιάζουν με κανέναν άλλο απ’ όσους έχεις γνωρίσει ή συζητήσεις με ανθρώπους που σου δημιουργούν άλλες προοπτικές για το μέλλον, αυτό το σκοπό ακριβώς εξυπηρετούν. Προσοχή στα νεύρα σου, κυρίως από το απόγευμα και μετά.

Πηγή: Astrologos.gr