Ζώδια: To τελευταίο “πύρινο” τρίγωνο ανάμεσα σε Ήλιο και Ουρανό

Σήμερα έχουμε το τελευταίο “πύρινο” τρίγωνο ανάμεσα σε Ήλιο και Ουρανό για τα επόμενα πολλά χρόνια, αφού την επόμενη φορά που θα ξαναδούμε μεταξύ τους τρίγωνο θα είναι στα τέλη Απρίλη, οπότε και ο Ουρανός θα έχει περάσει πια στον γήινο Ταύρο. Είναι μια όψη που πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησε την ανάγκη της αλλαγής σε όσους άγγιζε κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια που είμαστε υπό την επιρροή της έχουμε πιο έντονη την τάση να απεξαρτηθούμε από καταστάσεις ή πρόσωπα που νιώθουμε ότι μας κρατούν εγκλωβισμένους. Θέλουμε να ανατρέψουμε κάθε τι που θεωρούμε παλιό στη ζωή μας και βρίσκουμε την απαραίτητη δύναμη για να το κάνουμε. Θέλουμε να κινηθούμε διαφορετικά, να πειραματιστούμε με την εφαρμογή νέων μεθόδων σε σχέσεις ή διαδικασίες. Είναι η στιγμή που μπορούμε να κάνουμε το εκκεντρικό, κάτι που μας βγάζει απ’τα συνήθη όρια και μας δίνει νέες προοπτικές στη ζωή.

1Κριός

Κι αν έχετε μάθει τι θα πει Ουρανός τα τελευταία χρόνια. Αυτό που κοιμόμασταν κάπως και ξυπνούσατε κάπως αλλιώς(;), αυτό που αν συνειδητοποιήσετε τι έχει συμβεί στη ζωή σας την τελευταία 10ετία θα καταλάβετε ότι μπορεί ο κόσμος να αλλάζει, αλλά για έναν Κριό αυτό είναι πολύ πιο έντονο. Το τρίγωνο αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή, να φέρει γεγονότα που θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εξελιχθείτε, ενδεχομένως μέσα από κάποιο πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσετε ή με οποίον άλλο τρόπο θεωρήσετε ότι εσάς σας ταιριάζει. Επίσης, σημαντική επίδραση μπορεί να έχει στη ζωή σας η έκβαση μιας νομικής υπόθεσης.

2Ταύρος

Η σεξουαλική σας ζωή είναι αυτή που επηρεάζεται περισσότερο από τη σημερινή όψη, αφού μπορεί να θελήσετε να εξερευνήσετε άλλες πρακτικές, να επιδιώξετε να ζήσετε εμπειρίες που διαφέρουν από τις συνηθισμένες και γενικότερα να επιφέρετε την ανανέωση στον συγκεκριμένο τομέα. Για τους πιο άτακτους του ζωδίου είναι πιθανή η αποκάλυψη της διπλής ζωής τους, που θα έρθει ταυτόχρονα να φωτίσει προβλήματα, παθογένειες ή ελλείψεις στην σταθερή σχέση τους. Τα σενάρια σε αυτή την περίπτωση είναι πολλά και απρόβλεπτα και σίγουρα οι αλλαγές δεν είναι πάντα ανώδυνες. Οι αλλαγές επίσης θα μπορούσαν να συμβούν και στα εργασιακά, όπου είτε γυρίζετε σελίδα στην επαγγελματική σας ζωή αποχωρώντας από μια δουλειά, είτε αλλάζουν οι όροι με τους οποίους συνεργάζεστε.

3Δίδυμος

Για εσάς το παιχνίδι παίζεται στις σχέσεις, με μια ευρύτερη έννοια, και στην κοινωνική σας ζωή. Όταν λέμε σχέσεις αφενός εννοούμε τις συναισθηματικές και το γάμο, εννοούμε όμως και με τους φίλους και με τους συνεργάτες, αλλά και με τους ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν εχθρικά με απροκάλυπτο τρόπο, δηλαδή αυτούς που μπορεί να κινούνται υπόγεια και να μην τους αντιλαμβάνεστε. Έτσι μπορεί να εμφανιστούν άνθρωποι στη ζωή σας σημαντικοί άνθρωποι που θα σας δώσουν κίνητρο να είστε μαζί τους. Ειδικά αν σας ενδιαφέρουν οι άντρες, αυτός ο σημαντικός τύπος θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικός απ’αυτούς που συνηθίζετε να συναναστρέφεστε. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε αλλαγές που σχετίζονται με τους στόχους και τα όνειρα σας ή να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες που θα φέρουν κάτι νέο στη ζωή σας.

4Καρκίνος

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μείνετε στο ράφι, είστε ορκισμένοι εργένηδες ή γενικότερα απεύχεστε το ενδεχόμενο μιας σχέσης έρχονται κάτι τέτοιες πλανητικές συγκυρίες που ανατρέπουν καταστάσεις και πεποιθήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε “μπλεγμένοι” σε ερωτικές ιστορίες με απρόβλεπτη εξέλιξη. Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά, γιατί υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη που θέλει σχέσεις που απέδειξαν ότι άντεξαν στο χρόνο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να κλυδωνίζονται από αναπάντεχες αιτίες. Το θέμα όμως είναι η ανανέωση και αυτή θα έρθει με κάθε κόστος.

5Λέων

Μια μέρα που μπορεί να φέρει ανατροπές σε ερωτικά θέματα, αλλά και σε γραφειοκρατικές ή νομικές υποθέσεις, ανοίγοντας το δρόμο για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, είναι η σημερινή. Όσον αφορά στα ερωτικά θέματα υπάρχει μια αίσθηση απροσδόκητου. Το αντικείμενο του πόθου σχετίζεται με το εξωτερικό ή κουβαλάει μια διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή, ικανή να εμπλουτίσει την αντίληψη σας για τα πράγματα. Κατά τ’άλλα νέα δημιουργικά σχέδια μπορούν να ξεχωρίσουν γιατί θα έχουν κάτι ξεχωριστό, κάτι καινοτόμο.

6Παρθένος

Κληρονομικά ζητήματα ή κάποια έσοδα που δεν ήταν αναμενόμενα έρχεται να φέρει σε σας η σημερινή μέρα. Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποιο περιουσιακό στοιχείο που θα αποφέρει μια σημαντική στήριξη στα οικονομικά σας, είτε μέσω ενοικίου ή πώλησης, είτε με την εκμετάλλευση για δική σας χρήση. Γενικότερα όμως μια νέας μορφής πηγή εσόδων είναι πιθανή. Επίσης, κάποια μεταμορφωτική αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί στην οικογένεια, ενώ αν είναι καλή περίοδος αν επιθυμείτε κάποιο παιδί στη ζωή σας.

7Ζυγός

Μια νέα γνωριμία έρχεται όχι μόνο για να καταλάβει τη ζωή σας και το κρεβάτι σας, αλλά και τον ίδιο τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Έρχεται για να αποπροσανατολίσει το συναίσθημα σας ή καλύτερα να του δώσει τη σωστή κατεύθυνση, γιατί ως τώρα αντιμετωπίζατε εντελώς συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις που με λίγη λογική παραπάνω θα είχατε επιλύσει νωρίτερα. Αυτή η λογική θα ξυπνήσει και θα δει τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων, την ίδια στιγμή που η καρδιά δε θα καταλαβαίνει από διαστάσεις.

8Σκορπιός

Το κλίμα χαρακτηρίζεται από το αναπάντεχο του έρωτα και σε μια περίοδο που ευνοούνται ούτως ή άλλως και τα ερωτικά σας και οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας τότε σίγουρα δε θα μπορούσατε να μην είστε από τους πιο ευνοημένους των ημερών. Από την άλλη θετικά είναι τα πράγματα και στα επαγγελματικά με μια ξαφνική εξέλιξη να ανανεώνει το ρόλο σας μέσα στη δουλειά, αναλαμβάνοντας νέες αρμοδιότητες, με το αντίστοιχο οικονομικό όφελος.

9Τοξότης

Από τις μέρες που θα μπορούσαν να αποτελούν αφετηρία ενός έρωτα ή του καρπού ενός έρωτα η σημερινή, αφού κάθε τι που σχετίζεται με τη δημιουργία, με το φλερτ, τα παιδιά έχει ηλεκτρισμό, κίνηση, ενέργεια. Εκτός αυτών όμως σήμερα ευνοείτε το ρίσκο και η ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, με μέτρο πάντα, γιατί οι περισσότεροι από σας “δε θέλετε και πολύ” για να παίξετε την περιουσία σας ολόκληρη. Γενικά όμως η μέρα θα μπορούσα να είναι απαρχή μιας μεγάλης αλλαγής στη ζωής σας.

10Αιγόκερως


Μια ξαφνική προσφορά για βοήθεια θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις στα εργασιακά. Είτε κάποιος δικό σας άνθρωπος, είτε κάποιος που κατέχει την ανάλογη εξουσία μπορεί να αποδειχτεί από μηχανής θεός σε μια επαγγελματική υπόθεση που η έκβαση της θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Ανάλογη μπορεί να είναι η εξέλιξη και σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με τη γη ή κάποιο ακίνητο, ενώ αν εκκρεμούν οικογενειακές υποθέσεις, σήμερα μπορείτε να κάνετε ια προσπάθεια να τις επιλύσετε.

11Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός είναι αυτός που κάνει τη δουλειά σήμερα και όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή το τι κάνουν οι κυβερνήτες μας μας επηρεάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σε σας φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας, διαφορετικούς, πρωτότυπους, με ιστορίες ζωής που νομίζεις ότι δεν σου τις έχουν διηγηθεί άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή είναι στα φόρτε της και γοητεύετε όπου κι αν βρεθείτε.

12Ιχθύες

Μια ευκαιρία μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στη ζωής σας. Είτε βρίσκετε κάποιο σπίτι ή οικόπεδο σε τόσο καλή τιμή που σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, είτε μια ξαφνική εξέλιξη στα οικονομικά σας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας προωθώντας κάποιο εναλλακτικό επιχειρηματικό σχέδιο. Επειδή ο Ουρανός βρίσκεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών, μην εκπλαγείτε αν κάτι σκιρτήσει μέσα σας. Είναι σοβαρό!

Πηγή: Astrologos.gr