Ζώδια: Σήμερα πραγματοποιείται η όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο

Όπως είπαμε από προχθές, σήμερα πραγματοποιείται με ακρίβεια η όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε μεθοδικά, αλλά και αποφασιστικά για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Παράλληλα όμως σήμερα υπάρχει μια δυσαρμονική όψη -τετράγωνο- ανάμεσα στον Ήλιο και το αντίπαλο δέος του Κρόνου, τον Δία. Ο Κρόνος δε βιάζεται, θέλει χρόνο και σοβαρότητα. Από την άλλη ο Δίας θέλει τις εύκολες λύσεις, είναι υπερβολικός και μπορεί να λειτουργήσει υπερβολικά και με ανευθυνότητα. Όπως καταλαβαίνετε σήμερα που κορυφώνονται και οι δύο αυτές όψεις κάπου θα κινούμαστε πιο μετρημένοι και κάπου αλλού υπεραισιόδοξα και απερίσκεπτα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες μας, ρισκάροντας, πιστεύοντας στην τύχη και χωρίς να συνυπολογίζουμε τις πιθανές συνέπειες των πράξεων μας.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Σήμερα μπορεί να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και ότι οι όποιες εμπειρίες είχες ως τώρα είναι υπέρ-αρκετές για να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το άκρως αντίθετο, αφού είσαι αντιμέτωπος με πρωτοφανείς καταστάσεις οι οποίες σε φέρνουν αντιμέτωπο με φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έκρυβες μέσα σου. Προσπάθησε να μη συμπεριφερθείς υπεροπτικά στον επαγγελματικό σου χώρο και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία σε ενδεχόμενα θέματα υγείας.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σου δημιουργήσει μια αισιόδοξη εικόνα για τα οικονομικά σου, η οποία όμως θα απέχει από την πραγματικότητα. Σαν αποτέλεσμα, είναι πιθανό να κάνεις λάθος χειρισμούς και υπερβολικά έξοδα είτε για να πετύχεις κάποιο στόχο σου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι το να γοητεύσεις κάποιον, είτε για να ανταποκριθείς στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Επίσης σήμερα καλό θα είναι να προσέξεις και την υπερβολική ροπή που έχεις στις απολαύσεις, γιατί δεν είναι μόνο που ξοδεύεις, αλλά μπορεί και να ξοδευτείς ανούσια.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Σήμερα και γενικότερα όμως για καμιά βδομάδα ακόμα καλά θα κάνεις να μην ενθουσιάζεσαι από σχέσεις και… υποσχέσεις. Για παράδειγμα μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει προσδοκίες ότι το πράγμα μπορεί να πάει σοβαρά, ενώ στην πραγματικότητα το πράγμα δεν πάει ούτε μέχρι το περίπτερο και απλά δεν μπορείς να το δεις. Το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο καριέρας. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από προτάσεις και υποσχέσεις. Γενικότερα κράτα μικρό καλάθι.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Προσοχή Καρκίνε μου, γιατί εσένα αυτό το τετράγωνο Ήλιου-Δία αγγίζει και τομείς υγείας και δεν είναι να παίζουμε μ’ αυτά τα πράγματα. Τα θέματα σου είναι δύο. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να επιδείξεις μια παράλογα υπεροπτική συμπεριφορά, σαν να ψάχνεις την αυτοδικαίωση σου στον επαγγελματικό χώρο, αλλά δε θα καταφέρεις να κερδίσεις τίποτα. Το δεύτερο είναι ότι σήμερα είτε υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου, είτε παρουσιάζεις βουλιμικές τάσεις ή τάσεις ανορεξίας δημιουργώντας κινδύνους για την υγεία σου.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ναι τα έχουμε πει, ο Δίας απ’τον Τοξότη είναι όλο σχεδόν το ’19 σε μια θέση που μπορεί να σας χαρίσει μεγάλους έρωτες. Έχουμε όμως πει επίσης ότι δεν είναι αυτόνομος, με αποτέλεσμα κατά περιόδους να σας χαρίζει και μεγάλες…φόλες! Μια απ’αυτές τις περιόδους είναι κι αυτή που διανύουμε, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλετε ένα μέτρο στο πάθος σας (τι σας λέω τώρα…) και να προστατέψετε τον εαυτό σας από προσδοκίες που θα σκάσουν σαν βαρελότα πριν το Πάσχα. SOS!!! Δεν είναι περίοδος για ρίσκα και επενδύσεις υψηλού κινδύνου!

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Σημαντικό αυτό το διάστημα και για σας, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Δία στους άλλους δύο μεταβλητούς (Τοξότη, Ιχθύ) όπως εσείς φαίνεται να σας επηρεάζει σε καίριους τομείς της ζωής σας. Θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη πειθαρχία όσον αφορά στα οικονομικά του σπιτιού σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα, επομένως καλό θα είναι να έχετε προνοήσει. Κατά τ’άλλα, μην εκμεταλλευτείτε την υπομονή ή την υποστήριξη που μπορεί να σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Νέες γνωριμίες ή διασυνδέσεις που φαίνονται πολλά υποσχόμενες για την επαγγελματική σας πραγματικότητα ή που θα μπορούσαν να έχουν θετική επίδραση με κάποιον τρόπο στην καθημερινότητα σας είναι αυτές που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο σκεπτικά και όχι με άμετρο ενθουσιασμό. Δεν πρόκειται να σας λύσουν τα θέματα σας ως διά μαγείας, έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες και μάλιστα λιγότερες απ’ όσες πιστεύετε. Μεγάλη προσοχή και στις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Η υπεραισιοδοξία σας και η πίστη σε έναν έρωτα ή μια ιδέα είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να καταλήξετε «πανί με πανί» (σ.σ. χωρίς φράγκο στην τσέπη) στην προσπάθεια σας να τα ζήσετε με πάθος. Μην πέσετε στο τρυπάκι να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιον ούτε επιδεικνύοντας του την όποια δύναμη μπορεί να κατέχετε, ούτε επίσης να κοντρολάρετε κάποιον με όπλο το χρήμα. Τέλος, αν έχετε παιδιά, πολύ πιθανό να σας «γδύσουν» λιγάκι σήμερα.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Ήλιο και θα πρέπει να είστε κατά κάποιο τρόπο πιο προσεκτικοί και μετρημένοι αν δε θέλετε να εκτεθείτε. Ειδικά μάλιστα σε μία φάση που στο μυαλό σας καθετί που θα μπορούσε να θίξει την εικόνα σας που το τελευταίο διάστημα χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης θα φάνταζε απειλητικό, με αποτέλεσμα κι εσείς να αντιδράσετε σπασμωδικά, είτε αποφεύγοντας να αναλάβετε τις ευθύνες σας, είτε με πομφολυγώδεις συμπεριφορές, φασαρία δηλαδή χωρίς νόημα.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Η έντονη αίσθηση ότι κάποιος σας προστατεύει ή ότι με κάποιο τρόπο όλα θα έχουν θετική έκβαση για εσάς στο τέλος είναι αυτή που σας κάνει κάπως πιο απρόσεκτους σήμερα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιλογές που δεν τις έχετε εξετάσει όσο θα έπρεπε, αγνοώντας ακόμα και σημαντικές πτυχές. Όλα αυτά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε νέες συμφωνίες, αλλά και σε θέματα υγείας, όπου θα πρέπει να μην παραβλέψετε ενδεχόμενα σημάδια ή να πάρετε και δεύτερη γνώμη αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Το τετράγωνο του Δία από τον Τοξότη με τον Ήλιο στους Ιχθύς, σε μία ζωδιακή περιοχή που για εσάς σχετίζεται με τα οικονομικά σας, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην τσέπη σας, γι’αυτό ανεξάρτητα από τα σενάρια που θα μπορούσα να αναφέρω στις 5 γραμμές μιας πρόβλεψης εσείς καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αβρότητες. Το να ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε στην τσέπη σας, απλά επειδή ελπίζετε ή σας έχουν υποσχεθεί ότι θα σας έρθουν δεν είναι πολύ καλή επιλογή αυτές τις μέρες.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Τοξότη με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά στην προώθηση των σχεδίων σας και σε ο,τι έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Γιατί από ένα άλλο σημείο κι έπειτα γίνεστε υπερβολικοί, κουραστικοί και συμπεριφέρεστε σαν να έχετε κατακτήσει τον κόσμο, κάνοντας τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν με δυσπιστία, τουλάχιστον.

Πηγή: Astrologos.gr