Ζώδια: Kαι σήμερα είμαστε υπό την επήρεια της Νέας Σελήνης

Παραμένοντας και σήμερα υπό την επήρεια της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε το έντονο συναισθηματικό φορτίο που μας δημιούργησε το φαινόμενο, ανεξάρτητα από το κατά πόσο έφερε συγκεκριμένα γεγονότα στον καθένα μας. Έχοντας συνειδητοποιήσει τι πραγματικά επιθυμούμε, ποιους επιθυμούμε και πως μπορούμε να νιώσουμε ευχαριστημένοι, κινητοποιούμαστε για να το πετύχουμε. Υπάρχει διάθεση για ανεμελιά και αρμονία. Έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε χρόνο με ανθρώπους που μπορούμε να ζήσουμε ακριβώς αυτές τις συνθήκες. Ειδικά το βράδυ, μπορεί από τη μία να έχουμε μια τάση να ξεφύγουμε λίγο απ’ την πραγματικότητα ή να θέλουμε να ανοίξουμε το σπίτι μας και να απολαύσουμε το να περιποιηθούμε τους φίλους μας. Γενικότερα, θα έχουμε τη διάθεση να προσφέρουμε σε ανθρώπους, χωρίς να ζητάμε ανταπόδοση, ωστόσο καλά θα κάνουμε να μην επιλέξουμε ανθρώπους που μπορεί να λειτουργήσουν τοξικά πάνω μας.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Το μυαλό σας ταξιδεύει και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ταξιδέψει μαζί του και το φυσικό σας σώμα. Μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις μέρες κάπου μακριά με τη σχέση σας ή με ένα πρόσωπο που έχει επανέλθει στη ζωή σας μετά από καιρό. “Απολαύστε υπεύθυνα” όμως, όπως λέει και ένα σλόγκαν, γιατί την Κυριακή μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι, υπόλογοι ή με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη βέβαια μπορεί να τις είχατε ευχηθεί κιόλας…

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Συνειδητοποιείτε πράγματα που μπορεί να επηρέασαν τις συνεργασίες σας και το ρόλο σας στο εργασιακό σας περιβάλλον τα οποία μέχρι σήμερα τα θεωρούσατε ασήμαντα ή έστω έτσι επιλέγατε να τα βλέπετε. Αν επιλέξετε να τα εκφράσετε κάντε το αποφασιστικά. Κατά τ’άλλα, το Σαββατοκύριακο αναμένεται…γεμάτο απολαύσεις. Είναι εκείνος ο παλιός συμμαθητής που μεγάλωσε και τον βλέπετε με άλλο μάτι; Είναι εκείνη η πρώην συνάδελφος που πάντα γουστάρατε, αλλά ποτέ δεν τολμήσατε να της το πείτε; Ό,τι και να είναι, τώρα είναι η ώρα.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και προσπαθείτε να κάνετε ότι δεν την ακούτε, γιατί φοβάστε είτε ότι θα βγείτε συναισθηματικά πληγωμένοι από την όλη ιστορία, είτε ότι μπορεί να κλονίσει την ασφάλεια σας, για την οποία έχετε κοπιάσει πραγματικά. Παρόλ’ αυτά, αυτό το τριήμερο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε πιο αντικειμενικά τους όποιους φόβους σας και να δείτε αν καλώς υπάρχουν στη ζωή σας ή όχι.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Οι άνθρωποι που συναναστραφήκατε τις προηγούμενες μέρες μάλλον περισσότερο σας αναστάτωσαν παρά σας έκαναν να νιώσετε άνετα. Ψάχνοντας την ασφάλεια σας και την ηρεμία σας στρέφεστε στη ρουτίνα σας, απλά μπορεί να το φτάσετε στα άκρα…εργασιοθεραπεία, εξαντλητική γυμναστική ή ακόμα και πολύ φαγητό. Επειδή μπόρα είναι και δε θα κρατήσει για πολύ, φροντίστε και να έχετε κουράγιο και να βλέπεστε μέχρι την Κυριακή, γιατί αυτή δε θα την περάσετε μόνοι…

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ανεξαρτήτως καιρού, εσείς αυτό το τριήμερο θα το χαρείτε, γιατί η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και είστε αποφασισμένοι να περνάτε καλά. Βάλτε και κανένα μάτι πάνω σας, ακόμα κι αν πάτε μέχρι το περίπτερο, γιατί μαγνητίζετε τα βλέμματα κι εκείνων που γοητεύετε και των άλλων που σας ζηλεύουν. Την Κυριακή μπορεί να μαζεύετε πάλι λίγο τα κομμάτια σας, αλλά για να σκεφτώ…μήπως τα ίδια δεν κάνατε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτό είστε πιο ανέμελοι και με λιγότερες υποχρεώσεις.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η οικογένεια σας ή το σπίτι σας είναι αυτά που σας απασχολούν Παρασκευή και Σάββατο, μέρες όμως που θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή οικογενειακά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν την εργασία σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην ασχοληθείτε περισσότερο απ’ όσο απαιτείται. Η Κυριακή μπορεί να φέρει αναστάτωση στα οικονομικά σας, με έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει για το σπίτι ή με χρήματα που μπορεί να χρειαστεί κάποιο οικείο σας πρόσωπο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Η οικογένεια, και κυρίως γυναικεία πρόσωπα που σας περιβάλλουν, μπορεί να σας ζορίζουν λίγο τελευταία, όμως Παρασκευή και Σάββατο είναι δυο μέρες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε πολύ καλά. Αν έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το ταίρι σας και να εξαφανιστείτε κάντε το. Φροντίστε μόνο να μην τον/την κάνετε να ζηλέψει, πράγμα που με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας φαντάζει αρκετά πιθανό, γιατί την Κυριακή μπορεί να έχετε μετανιώσει.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο και νέες συνεργασίες είναι αυτές που ευνοούνται την Παρασκευή και το Σάββατο. Μιλήστε για τις προθέσεις σας και τα σχέδια σας στους άλλους, γιατί ανάμεσα τους μπορεί να βρείτε αρκετούς υποστηρικτές. Επειδή μπορεί είτε να τα φουσκώσετε, είτε να πείτε λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να τις κρατήσετε για εσάς καλό θα είναι να έχετε ξεκαθαρίσει τι μπορείτε να πείτε και πως. Εσείς, παρά τις γενικές προβλέψεις, στο δίλημμα εκδρομή ή σπίτι με φίλους, επιλέξτε το δεύτερο.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες γεμάτες συγκινήσεις. Και δεν είναι ότι θα συμβούν απαραιτήτως μεγάλα εξωτερικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν αυτές τις συγκινήσεις, αλλά είναι η ευαισθησία που θα σας χαρακτηρίζει και την οποία κάθε συνειδητοποίηση ή κάθε μικρό εξωτερικό ερέθισμα θα την εντείνει. Αυτή τη φόρτιση θα έχετε ανάγκη να εκφράσετε, απλά επειδή η λογική “θα πάει περίπατο”, να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι οι ορμόνες σας βρίσκονται σε έξαρση, ωσάν εγκύου… Προσέξτε μία παραπάνω, γιατί η Κυριακή αναμένεται να είναι μέρα που μπορεί να μετανιώσετε για πράγματα και να νιώσετε ανασφαλείς συναισθηματικά. Ας μην οφείλεται σε όσα θα έχετε πει το Σάββατο.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Το ενδιαφέρον σας Παρασκευή και Σάββατο είναι στραμμένο στα επαγγελματικά και πολύ καλά κάνει δηλαδή, αφού υπάρχουν ευκαιρίες για επίλυση πολλών, φαινομενικά μικρών ζητημάτων που σας απασχολούσαν για καιρό και τα οποία είναι ικανά να επιφέρουν σημαντικό ξεμπλοκάρισμα σε οικονομικές υποθέσεις. Την Κυριακή όμως αφιερώστε την σε σας και τους αγαπημένους σας. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, σας κρατάει στο προσκήνιο, επομένως οφείλετε να είστε και να δείχνετε όμορφοι.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες που σας απασχολούν οι μελλοντικές σας επιδιώξεις, οι ικανότητες σας και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσετε να τα συνδυάσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Να θυμάστε όμως ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, αφού τα μέσα που θα επιλέξετε είναι αυτά που έμμεσα θα επηρεάσουν πτυχές που εστιασμένοι στους στόχους σας μπορεί να μην τις σκέφτεστε αυτή τη στιγμή. Την Κυριακή η συναισθηματική πίεση σας καλεί να μείνετε ψύχραιμοι και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στον τρόπο που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Επιδιώκετε να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν και νιώθετε την ανάγκη να είστε χρήσιμοι για όλον τον κόσμο. Και μπορεί εκ πρώτης αυτό να φαίνεται όμορφο, σε μια δεύτερη ανάγνωση μπορεί να κρύβει από πίσω ανασφάλειες, φόβους, ίσως και μια τάση να εξουσιάσετε μέσω αυτή της συμπεριφοράς σας τους ανθρώπους γύρω σας. Παρασκευή και Σάββατο άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί όντως να χρειαστούν τη βοήθεια σας. Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε ότι ίσως δεν είστε και τόσο ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις, αλλά αρκεί να αντιληφθείτε την αντίθεση με τις δύο προηγούμενες μέρες και θα καταλάβετε ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Πηγή: Astrologos.gr