Η νέα Cindy Crawford είναι η… κόρη της, Kaia Gerber!

H κόρη του Randy Gerber και της Cindy Crawford είναι ένα από τα πιο συζητημένα, φρέσκα πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί στη βιομηχανία της μόδας.

Παρέλαβε μια ισχυρή κληρονομιά από τη μητέρα της, μια γυναίκα θρύλο των catwalks, και με οπλοστάσιο το όνομά της, αλλά κυρίως την εκπληκτική ομοιότητά της με τη Cindy, πέτυχε μέσα σε μικρό διάστημα εξώφυλλα και συμβόλαια.
Στα Fashion Media Awards, της Daily Front Row, δέχτηκε το βραβείο για μοντέλο της χρονιάς, δεν έκρυψε πως απολαμβάνει το γεγονός πως κάποιοι τη θεωρούν «κλώνο» της μητέρας της.
Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους είπε: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν τι με δίδαξε η μαμά μου για τη μόδα. Η αλήθεια είναι πως αυτά που μου διδάσκει περισσότερα από το να ποζάρω και να δείχνω το καλό μου προφίλ».
Μια νέα φωτογράφηση που αντλεί έμπνευση από το στιλ του θρυλικού φωτογράφου Herb Ritts, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει πως η 15χρονη είναι η επόμενη Cindy Crawford.
Ο φωτογράφος προσωπικοτήτων Brian Bowen Smith είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φωτογραφία, ο οποίος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα 90s και τον «δάσκαλό» του φωτογράφο Herb Ritts.
Ο φωτογράφος είπε στο Vanity Fair πως η Cindy είναι προφανώς η κύρια πηγή έμπνευσης της Kaia και όταν τη μέρα έκαναν τη φωτογράφηση η 15χρονη του είπε πως έχει τον τρόπο να ενσαρκώσει με εκπληκτικό τρόπο την μητέρα της.
Ο Βrian Bowen Smith είχε ξαφνικά μπροστά του τη Cindy από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα!
H νέα Σίντι Κρόφορντ είναι η κόρη της Η πρώτη εκτύπωση της φωτογραφίας θα παρουσιαστεί στη De Re Gallery στην Art Basel στο Μαϊάμι την Τρίτη και θα πουληθεί σε μόλις 20 αντίτυπα υπογεγραμμένα από το φωτογράφο και την Κaia.
Πηγή: www.lifo.gr