Θέατρο στη Γειτονιά δωρεάν για όλους!

Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λ/σού, μαζί με τα Συνοικιακά Συμβούλια της πόλης διοργανώνουν θεατρικές παραστάσεις στις γειτονιές της Λεμεσού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων:

 

«Γκόλφω forever»

 • Πέμπτη 18.7.2019 – Πάρκο Νίκου Ρούσου στις 8:30μ.μ.
  Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λ/σού και τα Συνοικιακά Συμβούλια Αγίου Ιωάννη , Αρναούτ -Τζαμιτ Τζετιτ και Αγίου Ανωνίου παρουσιάζουν το θέατρο “Γκόλφω forever”.
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 • Τρίτη 23.7.2019 – Περίβολο Εκκλησίας Ζακακίου στις 8:30μ.μ.
  Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λ/σού και τα Συνοικιακά Συμβούλια Ζακακίου και Αγίου Σπυρίδωνα παρουσιάζουν την ίδια παράσταση.
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 • Πέμπτη 25.7.2019 – Θεατράκι Μόλου στις 8:30μ.μ.
  Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού και τα Συνοικιακά Συμβούλια Αγίας Ζώνης, Αγίας Νάπας, Αγίας Τριάδας, Καθολικής και Αγίου Νεκταρίου παρουσιάζουν το θέατρο “Γκόλφω forever”.
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«Παντρολογήματα»

 • Δευτέρα 29.7.2019 – Πάρκο στην οδό Λ. Άρνολτ στις 8:30μ.μ
  Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού και τα Συνοικιακά Συμβούλια Πέτρου και Παύλου, Καψάλου και Αγίου Γεωργίου (Χαβούζας) παρουσιάζουν το θέατρο “Παντρολογήματα”.

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά»

 • Τρίτη 30 Ιουλίου – ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΣ στις 8:30μ.μ
  Ο Δήμος Λεμεσού, η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λ/σού, το Συνοικιακό Συμβούλιο Αγίας Φύλας και ο Θεατρικός Όμιλος Ε.Ν.Α.Φ Αγίας Φύλας φέρνουν το θέατρο στις γειτονιές της Λεμεσού.
  Παρουσιάζουν μία παράσταση με το έργο των Αλέκου Σακελλαρίου και Χρίστου Γιαννακόπουλου, Ούτε γάτα ούτε ζημιά, ανοιχτό στους δημότες της πόλης μας.
  Σκηνοθεσία: Έλενα Νικολάου

Λίγα λόγια για το έργο: Το θεατρικό αυτό έργο είναι βασισμένο σε ταινία του 1955 και περιγράφει μια κωμωδία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κινηματογράφο.

Ο Λαλάκης είναι παντρεμένος μεγαλοαστός, με την πρόφαση ενός επαγγελματικού ταξιδιού κανονίζει εκδρομή με την ερωμένη του. Όταν εντελώς συμπτωματικά η σύζυγος του ανακαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού του αποφασίζει να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα την απιστία του συζύγου της και ενδίδει στο φλερτ ενός γοητευτικού άντρα. Κάτω από τον προφήτη Ηλία ανήμερα της γιορτής του στην Θυμαριά, μια σειρά συμπτώσεων θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο τα δύο ζευγάρια.