Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι να είστε προετοιμασμένοι για ένα παρορμητικό κλίμα

Σύμφωνα με την Ινδική αστρολογία o Άρης από το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο, ενώ για εμάς τους δυτικούς σε λίγες μέρες περνάει στο Λέοντα. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος, όχι επειδή και οι δύο πλευρές έχουν τα επιχειρήματα τους, αλλά επειδή στην πράξη δουλεύουν και τα δύο συστήματα. Μπορεί λοιπόν η περίοδος που προηγήθηκε από τις 16 Μαΐου μέχρι τώρα να ήταν απλώς μια ψυχολογική προετοιμασία του τι θα ακολουθήσει. Προφανώς και θα έδωσε γεγονότα της φύσεως ενός καρκινίσιου Άρη, όμως δεν τελειώσαμε ακόμα… Ειδικά οι παρορμητικοί: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι (και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) μην εφησυχάζετε, έχει ζουμί ακόμα η υπόθεση. Μάλιστα ειδικά οι 4 πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων με τη Σελήνη να βρίσκεται σήμερα στον Κριό θα έχουν την τιμητική τους. Άκρως παρορμητικό λοιπόν το κλίμα σήμερα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για λάθη, που ευτυχώς όμως μπορούν να ξεπεραστούν.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ειδικά προς το μεσημέρι θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή όσον αφορά στην κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών και το κυνήγι των όποιων στόχων μπορεί να έχετε. Γενικά όμως μέσα στη μέρα μην προσπαθήσετε να βάλετε τις προτεραιότητες και τα «θέλω» σας πάνω απ’ όλους και απ’ όλα, αλλά επιδείξτε μια στάση που θα λαμβάνει υπ’ όψιν και τους άλλους, τις δικές τους ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητές τους. Οι συγκρούσεις και κάτι ψιλοπροβλήματα με το σπίτι μοιάζουν δεδομένα για τους γεννημένους κυρίως τις πρώτες μέρες.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Η μέρα αναμένεται να σας δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και έναν εκνευρισμό, πολλές φορές χωρίς ξεκάθαρο λόγο και αφορμή. Εντοπίστε κατά πόσο είναι κάποιες ανασφάλειες σας που λειτουργούν υποσυνείδητα και σας αγχώνουν. Είτε λοιπόν είναι κάτι υποσυνείδητο, είτε όμως ακόμα και κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε προσπαθήστε να το σκεφτείτε με έναν διαφορετικό τρόπο. Όχι να το λύσετε, απλά να το σκεφτείτε διαφορετικά, αλλά με τρόπο που να νιώθετε καλύτερα. Μόλις τον βρείτε θα τον κρατήσετε!

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις ίσως σας πέσουν λίγο βαριές αυτές τις μέρες, αφού κοστίζουν. Μπορεί να διοργανώνετε κάποιο πάρτυ ή να σας καλέσουν σε γάμους, βαφτίσια κλπ το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Κάντε όμως έναν καλό προγραμματισμό των εξόδων σας, υπολογίζοντας να αφήσετε και κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης, γιατί τα έκτακτα έξοδα καιροφυλαχτούν και μπορεί να σας ρίξουν έξω.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Παρά τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή που είναι κοντά, το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για την προώθηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου. Από την άλλη όμως η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κάπως πιεστική και αγχωτική, γι’ αυτό θα χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που δε σου επιτρέπουν να έχεις καθαρό μυαλό. Τα «πρέπει» των άλλων ή τις υποχρεώσεις στις οποίες έχεις να ανταποκριθείς καλό θα είναι να τα αντιμετωπίσεις εντελώς διεκπεραιωτικά.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για να τελειώνεις με καταστάσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει ή που σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μένουν σαν εκκρεμότητες και να βαραίνουν την ψυχολογία σου ή να μη σε αφήνουν να χαρείς όσο χρόνο θα ήθελες κάνοντας πιο ευχάριστα πράγματα. Παρόλ’ αυτά, είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν νέα θέματα και αρκετές υποχρεώσεις που θα σε δυσκολέψουν. Εύχομαι να είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλιώς ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια θέματα υγείας.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Μήπως να δεις τι μπορείς να κάνεις για να αφήσεις λίγο τη μιζέρια που μπορεί να σου προκαλούν όσα σε απασχολούν; Ας τα πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Η Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους σε καλεί να βγάλεις προς τα έξω την πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή πλευρά σου. Ο Άρης απ’ τον Καρκίνο σου λέει να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις την παρέα, αλλά και την υποστήριξη των φίλων σου. Ένα κι ένα λοιπόν κάνουν δύο, δεν έχεις να σκεφτείς κάτι περισσότερο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Με τον Άρη στον Καρκίνο δεν είναι μόνο ο τομέας της καριέρας που βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων, αλλά γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με το προσώπου που βγάζεις προς τα έξω και έρχεται αυτή η κοινωνία και σου βάζει ταμπέλες. Τι είσαι εσύ; Ελεύθερος; Παντρεμένος; Ανάπηρος; Ό,τι λοιπόν έχεις πάνω σου σαν ταμπέλα έχει τρέξιμο και γεγονότα. Και μάλιστα ειδικά σήμερα και αύριο αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεσαι δε φαίνονται να συμμερίζονται ιδιαίτερα τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα νεύρα σου.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Σκορπιέ μου, αν σκέφτεσαι να την κάνεις για εξωτερικό μεριά ή γενικότερα να ασχοληθείς με κάποια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό, ακόμη κι αν μιλάμε για τον τουρισμό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις να τρέχεις τα πράγματα. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα είναι καλό και για τα ερωτικά σου, αφού εσύ ο ίδιος έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα ή αν μη τι άλλο να γλυκάνεις λίγο απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Καλοκαιράκι και η λίμπιντο ανεβαίνει ακόμα περισσότερο τώρα που ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο. Ταυτόχρονα είναι μια περίοδος που τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Μιλώντας ειδικά για σήμερα,θα πω κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου που διαχειρίζονται χρήματα άλλων να είναι προσεκτικοί, ενώ αν ψάχνετε για επενδυτές να χρηματοδοτήσουν κάποια ιδέα σας σήμερα και αύριο θα σας πρότεινα να αποφύγετε κάθε συζήτηση.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Με τον Άρη απέναντι σου παίρνεις φωτιά. Τώρα ποιος θα βγει ζωντανός και ποιος όχι, άλλη δουλειά. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς όλη αυτή την ενέργεια συνειδητά. Και τι θα πει αυτό; Σε ενδιαφέρει μια σχέση; Μπορείς να δώσεις όλη σου την ενέργεια εκεί! Σε ενδιαφέρει μια δουλειά και θες να τα δώσεις όλα; Δώσ’ τα! Θες μια ισορροπία στη ζωή σου; Τότε προσπάθησε να διαχειριστείς αυτή την ενέργεια. Μην ξεφεύγεις και μην κάνεις υπερβολές. Ο Άρης απέναντι σου μπορεί να σε κάνει να παθιαστείς με κάτι τόσο, που στο τέλος να μη θες ούτε να το ακούς.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Σίγουρα τα εργασιακά βρίσκονται σε αναβρασμό, που και να μη βρίσκονται δηλαδή θα βρεθούν άμεσα. Από την άλλη όμως ένα κομμάτι που θα πρέπει να προσέξεις ειδικά σήμερα και αύριο, αλλά και γενικότερα το επόμενο διάστημα είναι το θέμα της υγείας σου. Εκτός βέβαια αν εργάζεσαι στον τομέα της υγείας οπότε και το πιο πιθανό είναι να πήξεις στη δουλειά. Ιδιαίτερη προσοχή για τραυματισμούς και στις μετακινήσεις σου σήμερα, αλλά και στη χρήση εργαλείων.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Στα όμορφα της ζωής στρέφεται η προσοχή, αφού το επόμενο διάστημα αναμένεται πολύ ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή. Από τη μία λοιπόν αν είσαι ελεύθερος εκεί έξω γίνεται παιχνίδι, αλλά και σε σχέση να είσαι πάλι παιχνίδι γίνεται. Ακόμα κι αν τσακωθείς με τον «αντίπαλο», αυτός ο τσακωμός θα γίνει απλώς για να ανάψουν τα αίματα. Σήμερα κι αύριο μην πέσεις στην παγίδα να εκλάβεις σαν απόρριψη μια συμπεριφορά που το μόνο που έχει σαν στόχο είναι να σε κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα.

Πηγή: Astrologos.gr