Είσαι και εσύ ένας από τους λάτρεις της Nutella; Τότε πρέπει να επισκεφθείς το ξενοδοχείο Hotella Nutella

Η εταιρεία Nutella ανοίγει το δικό της ξενοδοχείο – το Hotella Nutella – στη Νάπα Βάλλευ των ΗΠΑ, μόλις, δυστυχώς, για μια εβδομάδα λειτουργίας.

Όλα όπως είναι λογικό, περιστρέφονται και είναι σχεδιαμένα γύρω από τη Nutella: Σε όλο το χώρο κυριαρχούν σήματα της Nutella, με μια μεγάλη σημαία της να σε καλοσορίζει πριν εισέλθεις στη κουζίνα, η οποία φυσικά, είναι επιπλωμένη με Nutella! Τα δωμάτια θα είναι γεμάτα με καθετί που να θυμίζει το brand της εταιρίας, από wallpapers μέχρι τα κλινοσκεπάσματα και τα μαξιλάρια.

Το πρωϊνό, θα είναι Nutelloεμπνευσμένο και παρασκευασμένο από διάσημους σεφ της Αμερικής. Το ξενοδοχείο θα είναι ανοιχτό από τις 10-12 Ιανουαρίου και μπορείς να το επισκεφθείς μόνο μέσω πρόσκλησης, την οποία θα κερδίσεις αν είσαι ο νικητής του εξής διαγωνισμού:

Πρέπει να φτιάξεις ένα βίντεο στο οποίο θα παρουσιάζεις τους λόγους που η Nutella κάνει ξεχωριστά τα πρωϊνά σου και για τί να είσαι εσύ ο νικητής που θα μείνει στο ξενοδοχείο. Οι νικητές θα είναι 3 και θα μπορούν να έχουν μαζί τους και κάποιον καλεσμένο τους. Αν κερδίσεις, τότε εσύ και ο καλεσμένος σου θα κερδίσετε 2 βράδια και 3 πρωϊνά διαμονή, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, καθώς και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.HotellaNutella.com
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή