Με Κουρτουά στον ιστό της η Ρεάλ

 

Εδώ και χρόνια στην Μαδρίτη και την Ρεάλ πιο συγκεκριμένα, ψάχνουν τον καλύτερη δυνατή επιλογή για να καλύψει την νευραλγική θέση μπροστά από το τέρμα της ομάδας.

Με τον Νταβίντ Ντε Χέα, έφτασαν στο ‘τσακ’ να συμφωνήσουν με τον Κουρτουά όμως τελικά το φλερτ είχε αίσιο τέλος. Έστω και αν πήρε περισσότερο χρόνο απ’ ότι αναμενόταν, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Σαν θέλει όμως η νύφη και ο γαμπρός…

Ο Κουρτουά, ήθελε όσο τίποτε να επιστρέψει στην Μαδρίτη όπου είναι εγκατεστημένη η οικογένεια του (λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Αθλέτικο). Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ήταν κοντά στην ολοκλήρωση (με ένα χρόνο να απομένει). Την ίδια στιγμή, οι Λονδρέζοι ήθελαν διακαώς να φέρουν στην ομάδα τον Κροάτη Ματέο Κόβασιτς, που σταθερά ζεσταίνει τον πάγκο της Ρεάλ… Κάπως έτσι έδεσε το γλυκό. Μάλιστα για να βάλουν πίεση στις ομάδες τους, τόσο ο Κουρτουά, όσο και ο Κόβασιτς προέβηκαν και σε στάση εργασίας! Αρνήθηκαν δηλαδή να συμμετέχουν στις προπονήσεις των ομάδων τους, μέχρι να εξασφαλίσουν την μεταγραφή που επιθυμούσαν..

Τελικά, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, ο Κουρτουά έγινε μέλος της ‘βασίλισσας της Ευρώπης’ και θα αποτελέσει τον προασπιστή της εστίας της για τα επόμενα χρόνια.