Μπορείτε να μείνετε σε αυτά τα σπίτια-διαστημόλποια με μόνο €10!

Η Airbnb προσφέρει διαμονή σε τρία διαφορετικά σπίτια σε σχήμα διαστημόπλοιου με μόνο €10 τη νύχτα, εις ανάμνηση της προσγείωσης του διαστημόπλοιου Apollo 11 στη Σελήνη. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο και να εξασφαλίσουν την πιο πάνω προνομοιακή τιμή! Ποια είναι όμως αυτά τα καταλύματα;

AirShip 2

Σχεδιασμένο από τον Roderick James προσφέρει μοναδική θέα! Βρίσκεται μέσα στη φύση στη μαγευτική περιοχή Isle of Mull, της Σκωτίας. Παρόλο που είναι μικρό, διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, αλλά και φανταστική θέα σε βουνό και θάλασσα, λόγω της τεράστιας τζαμαρίας που διαθέτει.

Apollo 11 space ship

Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και συγκεκριμένα στη Νέα Ζηλανδία. Σχεδιάστηκε με πρότυπο το διαστημόπλοιο Apollo 11. Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ο φεγγίτης πάνω από το κρεβάτι είναι ότι καλύτερο για να βλέπεις τα αστέρια τη νύχτα.

UFO Futuro Styled Flying Saucer

Το UFO, το οποίο είναι μοναδικό για τέσσερα άτομα, βρίσκεται στην Βρετανία. Λιτός επίσης χώρος, που χωράει όμως τα απολύτως απαραίτητα, σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Πηγή