Μικρά μυστικά για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας

Designed by Freepik

Επειδή πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και μέσα στη ρουτίνα μας χανόμαστε, μιλήσαμε με τον Δρ. Θάνο Ασκητή για να μας δώσει κάποιες εύκολες και απλές λύσεις για να έρθουμε πιο κοντά.

  1. Πείτε καλημέρα με ένα φιλί. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας;
  2. Μετατρέψτε το δείπνο σας σε ραντεβού. Ντυθείτε όμορφα, στρώστε ένα ωραίο τραπέζι, ανάψτε κεριά και βάλτε μουσική. Αυτόματα μετατρέπετε το συνηθισμένο σας βραδινό φαγητό σε ένα ρομαντικό τελετουργικό για τους δυο σας.
  3. Κάντε τον κοινό ελεύθερο χρόνο σας να έχει αξία. Τις λίγες ώρες που έχετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, κλείστε την τηλεόραση, αφήστε τα κινητά σας στην άκρη και αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον. Συζητήστε, μιλήστε για τη μέρα σας, ακούστε ο ένας τον άλλον.
  4. Κάντε σχέδια. Οργανώστε ένα ταξίδι, ακόμα και αν είναι μονοήμερο και φροντίστε να το υλοποιήσετε.
  5. Μπείτε στο μπάνιο μαζί. Ενδεχομένως να μην εξοικονομήστε νερό αλλά θα δημιουργήσετε ένα ερωτικό σκηνικό που θα σας ανανεώσει.
  6. Προκαλέστε το ταίρι σας στέλνοντας του ένα ερωτικό ή σεξουαλικό μήνυμα.
  7. Σε μια κοινή σας έξοδο, ετοιμαστείτε ξεχωριστά και δώστε ραντεβού κάπου έξω. Θυμηθείτε πως ήταν τότε, στην αρχή της σχέσης…
  8. Φλερτάρετε, πείτε κομπλιμέντα, εκφράστε θαυμασμό, υπενθυμίστε στον άλλον πως ακόμα σας είναι σημαντικός.
  9. Κάντε ο ένας στον άλλον ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει και ίσως αποτελέσει την αρχή για κάτι παραπάνω…
  10. Ανανεώστε το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο. Δοκιμάστε μια καινούργια στάση, μιλήστε για τις επιθυμίες σας, μοιραστείτε μια φαντασίωση ή κάντε σεξ σε ένα μέρος που δεν θα είναι το κρεβάτι σας.

Με τη συνεργασία του Δρ. Θάνου Ασκητή, Νευρολόγου-Ψυχιάτρου, Διδάκτωρα Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Προέδρου του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας & της Θέκλας Βασιλείου, Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας Δρ. Θάνου Ασκητή.

Δωρεάν Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας
Τηλέφωνο 77.77.28.77
www.askitis-cy.com / Facebook