Τα νέα iPhone βρίσκονται στα καταστήματα της PrimeTel!

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά iPhone με μία απλή επίσκεψη στα καταστήματα της PrimeΤel. Τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max αποτελούν τα πιο προηγμένα smartphones της Apple, προσφέροντας ασύλληπτη απόδοση, η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Η νέα γενιά iPhone 11, χαρακτηρίζεται από καινοτομίες που κάνουν το πιο αγαπημένο smartphone του κόσμου ακόμα πιο ισχυρό και βελτιώνει τις λειτουργίες που οι χρήστες αξιοποιούν περισσότερο στην καθημερινότητά τους. Το iPhone 11 εισάγει ένα ισχυρό σύστημα διπλής κάμερας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λήψης φωτογραφιών, βίντεο ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και τη μοναδική λειτουργία Night mode για εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Επιπρόσθετα, το iPhone 11 ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή A13 Bionic για να εκτελεί τις πιο απαιτητικές εργασίες, να έχει αντοχή στο νερό και να δουλεύει απρόσκοπτα μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση.

Slow motion selfie videos!
Εν συντομία… Slofies. Η selfie κάμερα πλέον είναι βελτιωμένη και αντί για 7MP, έχουμε 12MP, που μπορεί να τραβήξει και 4K video, αλλά και ευρύτερο πλάνο, ενώ πλέον υποστηρίζεται και η αργή κίνηση από την μπροστινή κάμερα με τις… Slofies, όπως τις ονομάζει η Apple.

Τα προηγμένα μοντέλα προσφέρουν νέα εμπειρία κινηματογράφησης με 2x οπτικό zoom και 3x ψηφιακό zoom και υποστήριξη Audio zoom!

Η νέα σειρά ενσωματώνει ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας και προσφέρει επαγγελματική εμπειρία με Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα, παρέχοντας σημαντικότατες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ποιότητας video.

Ενεργειακά οικονομικό
Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα και με χρήση του fast charging μπορείτε να φορτίσετε τη έως και το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά. Αντέχει 18 ώρες συνεχόμενες σε αναπαραγωγή βίντεο! Ενώ είναι ανθεκτικά στο νερό μέχρι 2 μέτρα για 30 λεπτά.

Για ακόμα μια χρονιά η Apple κατάφερε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στην αγορά των smartphones.

Τώρα έχετε και εσείς την ευκαιρία να απολαύσετε τις εντυπωσιακές δυνατότητες της σειράς! Μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της PrimeTel αρκεί για να αποκτήσετε το δικό σας iPhone, με δόσεις και χωρίς αρχικό κόστος, από 59,90€/μήνα!

Μάθε περισσότερα εδώ