Γνώρισε για πρώτη φορά τον νεογέννητο αδεφλό του και η αντίδρασή του είναι μοναδική!

Τα παιδιά έχουν διαφορετικές αντιδράσεις όταν μαθαίνουν πως θα αποκτήσουν αδερφάκι. Κάποια ενθουσιάζονται ενώ άλλα στεναχωριούνται. Κάποια παθαίνουν κατάθλιψη ή εξοργίζονται αν ήθελαν αγοράκι αντί για κοριτσάκι ή το αντίστροφο.

Ευτυχώς, οι γονείς έχουν 9 μήνες να ετοιμάσουν τα μεγάλα αδέρφια για την άφιξη του μωρού. Με την βοήθεια βιβλίων και βίντεο, οι γονείς έχουν πολλούς τρόπους να δείξουν στα παιδιά τους το πώς θα αλλάξει η ζωή τους.

Η στιγμή της αλήθειας είναι όταν ο μεγάλος αδερφός γνωρίζει το νεογέννητο μωρό για πρώτη φορά. Μερικές φορές συμβαίνουν πολύ απροσδόκητα πράγματα.

Ο Kent είναι ένα 4χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down και πρόσφατα έγινε αδερφός. Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε το αδερφάκι του, τον βλέπετε να τρέχει να γνωρίσει τον αδερφό του ενώ κρατάει ένα αρκουδάκι στα χέρια του.

Κουνιέται τόσο γρήγορα που ο πατέρας του δεν τον προλαβαίνει. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο, η κάμερα δείχνει την μητέρα του που έχει αγκαλιά το νέο της μωρό. Ο Kent πλησίασε και της πρόσφερε το αρκουδάκι που κρατούσε στα χέρια του.

Ωστόσο, δεν έβλεπε καλά το μωρό ακόμα. Έτσι, ο πατέρας του τον σήκωσε πάνω στο κρεβάτι ώστε να βλέπει καλύτερα και τότε ο μικρούλης έσκασε ένα υπέροχο χαμόγελο.

«Η αντίδραση του Kent όταν είδε τον αδερφό του είναι μία από τις πιο όμορφες που έχω δει ποτέ μου… Aπλά ανεκτίμητη! Πραγματική αγάπη!» είπε η γιαγιά του.

Ακόμα και από το σύντομο βίντεο φαίνεται πως τα δύο αδέρφια θα γίνουν πολύ καλοί φίλοι!

 

Πηγή