Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια και νέες εμπειρίες

Η πρώτη Δευτέρα του χρόνου είναι εδώ και φέρνει μαζί της μια αισιόδοξη και άκρως παιχνιδιάρικη πλανητική συγκυρία, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη. Η Θεά των απολαύσεων μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου που θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας δώσει την ευκαιρία για ταξίδια σε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει, χαρίζοντας μας έτσι μια μοναδική νέα εμπειρία ικανή να μας αναμορφώσει εσωτερικά, αλλά και ταξίδια με τους/τις συντρόφους μας ικανά να ανανεώσουν ακόμα και τις πιο προβληματικές σχέσεις. Το κλίμα με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρο, ο έρωτας γίνεται πιο παιχνιδιάρικος, αλλά και πιο επιπόλαιος. Γενικότερα χρειάζεται μια αυτοσυγκράτηση, αφού είναι πολύ εύκολο να καταφύγουμε σε σπατάλες, ενώ ευνοϊκά είναι τα πράγματα και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια αθλητική δραστηριότητα. Τέλος, η Σελήνη που σήμερα περνάει στον Υδροχόο θα μας δώσει την ευκαιρία να βρεθούμε με κόσμο και να προωθήσουμε συλλογικές δράσεις.

 

1Κριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη σε συνδυασμό με τον Άρη που διελαύνει το ζώδιο σας έρχεται να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι αυτό που όχι μόνο σας αρέσει, αλλά μπορεί και να σας εξελίξει. Θετικά είναι τα πράγματα για όσους δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό, αλλά και για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή να εκδώσουν κάποιο έργο τους. Ευνοϊκές εξελίξεις θα προκύψουν και σε κάποιο νομικό ζήτημα.

2Ταύρος

Η Αφροδίτη απ’ τον Τοξότη έρχεται να θέσει ευνοϊκούς όρους σε ενδεχόμενες νέες συνεργασίες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδείς. Αν το επόμενο διάστημα σκοπεύεις να προχωρήσεις και σε αισθητικές επεμβάσεις τα αποτελέσματα θα σε αφήσουν περισσότερο ικανοποιημένο απ’ όσο φαντάζεσαι. Όμως ευεργετική θα είναι για την εικόνα σου η σεξουαλική σου ζωή, η οποία μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα απ’ όσο φαίνεται θα είναι έντονη!

3Δίδυμος

Καλή εβδομάδα Διδυμάκια, για να μη σας πω καλό μήνα, αφού η Αφροδίτη μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα βρίσκεται απέναντι σας δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που μπορεί να σας προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τη δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών που θα αποδειχτούν ιδιαίτερα αρμονικές και…απολαυστικές! Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από το φόβο να κριθείτε από τους άλλους, οι οποίοι γίνονται πιο επιεικείς μαζί σας.

4Καρκίνος

Καρκινάκια, η καθημερινότητα σας, είτε μιλάμε για την εργασιακή, είτε γενικότερα γίνεται πιο ευχάριστη με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη. Καλό θα είναι μόνο να μην το παρακάνετε με το φαγητό, αφού το επόμενο διάστημα φαίνεται ότι είστε επιρρεπείς σε απολαύσεις που…αφήνουν κιλά. Μάλιστα, μπορείτε να βάλετε στη ζωή σας δραστηριότητες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και την υγεία σας. Επίσης, η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή αν θελήσετε να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας ή να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο.

5Λέων

Μια άκρως ευνοϊκή θέση είναι για σας αυτή της Αφροδίτης στον Τοξότη, η οποία περνάει στον 5ο ηλιακό οίκο σας ή αλλιώς στον οίκο της “καρδιάς”, του φλερτ, των παιδιών και της χαράς της ζωής. Θέλετε να περνάτε καλά και είστε διατεθειμένοι ακόμα και να ρισκάρετε προκειμένου να τα καταφέρετε. Πολύ θετική είναι αυτή η θέση της Αφροδίτης για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Μην πείτε όχι και στα τυχερά παιχνίδια, αλλά πάντα με μέτρο.

6Παρθένος

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι γίνεται πιο αρμονική για σας με τη νέα θέση της Αφροδίτης, αφού μπορεί να μπουν χρήματα και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να δημιούργησε η έλλειψή του, αλλά και να προχωρήσετε σε αλλαγές στη διακόσμηση του ή ακόμα και σε μια ανακαίνιση. Από σήμερα και για τον επόμενο σχεδόν ένα μήνα μπορείτε να νιώσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε, αλλά και να βρείτε υποστηρικτές για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

7Ζυγός

Οι επικοινωνίες εξομαλύνονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και μαζί τους τα νεύρα σας που μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητα το τελευταίο διάστημα. Ξέρετε τι θέλετε και θα βρείτε και τον πιο κατάλληλο τρόπο για να το αποκτήσετε. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον επόμενο ένα σχεδόν μήνα για να έρθετε σε επαφή με τα αδέρφια σας και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Επίσης, σημαντικά μπορεί να είναι τα οφέλη για την τσέπη σας μέσα από εμπορικές συναλλαγές και δραστηριότητες.

8Σκορπιός

Μπορεί η Αφροδίτη να σας αποχαιρετά και να νιώθετε ότι χάνετε κάτι από την έντονη λάμψη που σας χαρακτήριζε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο έρχεται να αποκαταστήσει λίγο την αναστάτωση που δημιούργησε στο πορτοφόλι σας με τα τόσα έξοδα στα οποία σας έβαλε. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να θελήσετε να “επενδύσετε” κάποια από τα χρήματα σας σε αισθητικές επεμβάσεις που θα σας ανανεώσουν και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σας.

9Τοξότης

Απ’ το καλό στο καλύτερο πηγαίνετε, όπως ενδεχομένως να έχετε καταλάβει από μόνοι σας και “φτου να μη σας ματιάσω”. Μιας και το είπα, καλό θα ήταν να βάλετε και ένα μάτι πάνω σας για τον επόμενο ένα σχεδόν μήνα που θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αφού δεν είναι μόνο το γεγονός ότι θα γοητεύετε ακόμα και… τα “πόμολα”, αλλά πολλοί θα ζηλέψουν την εύνοια που θα τύχετε στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας, στον έρωτα, στην προώθηση των σχεδίων σας και σε ό,τι άλλο φανταστείτε!

10Αιγόκερως


Η νέα θέση της Αφροδίτης που από σήμερα περνάει στον Τοξότη έρχεται να σας δώσει την επιλογή να απολαύσετε τη μοναξιά σας και με ηρεμία να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Από την άλλη όμως θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε δίπλα σε όποιον σας έχει ανάγκη και να απολαύσετε τη χαρά της προσφοράς. Υπάρχει όμως και ένα τρίτο σενάριο που προβλέπει την επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν, αλλά και τη δημιουργία μια κρυφής σχέσης που θα μπορούσε να σας βάλει σε μπελάδες.

11Υδροχόος

Όχι ότι το προηγούμενο διάστημα κλειστήκατε στο σπίτι, αλλά τώρα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη οι κοινωνικές σας σχέσεις και δραστηριότητες θα είναι… εθιστικές! Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στο φιλικό σας περίγυρο, ενώ ενδεχομένως να αναζητήσετε και την οικονομική στήριξη κάποιου φίλου σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου μπορεί να εκδηλώσουν επαναστατικές τάσεις ή τάσεις ανεξαρτησίας μέσα στις σχέσεις τους προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για τον εαυτό τους.

12Ιχθύες

Η Αφροδίτη από τη νέα θέση της στον Τοξότη και το ψηλότερο για σας σημείο του ωροσκοπίου σας έρχεται να σας βγάλει προς τον κόσμο πιο γοητευτικούς, πιο ευχάριστους και ίσως πιο φιλοσοφημένους και ιδεαλιστές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και αυτό σημαίνει ότι η εύνοια της θα είναι εμφανής είτε μιλάμε για επαγγελματικά ζητήματα, όπου πολλοί θα βρεθούν να υποστηρίξουν εσάς και τις θέσεις σας, αλλά και σε θέματα σχέσεων, όπου είναι πιθανόν να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Πηγή: Astrologos.gr