Η Παρασκευή φέρνει αέρα ανανέωσης σε όλα τα ζώδια

Η διάθεση μας φαίνεται σήμερα να γίνεται ανάλαφρη, με τόνους και πρόθεση ανανέωσης. Τα βάρη της εβδομάδας μένουν πίσω κι εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Η ανάγκη μας να κοινωνικοποιηθούμε είναι μεγάλη γιατί απομακρυνθήκαμε αρκετά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα θέλουμε να βρούμε τρόπο να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήσαμε. Λόγω ημέρας, έχουμε διάθεση να παραβλέψουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να μας χαλάσει την ευχάριστη προσμονή συναντήσεων και βάζουμε στην άκρη τα προβλήματα, με σκοπό να ασχοληθούμε μαζί τους άλλη στιγμή. Η ερωτική ατμόσφαιρα αφορά σε όλα μας τα επίπεδα, έρωτας για τα παιδιά μας, το σπίτι μας, τον σύντροφο, τους φίλους. Είναι η στιγμή που μια βαθιά ανάσα ζωής μας θυμίζει πως κάτι κάνουμε σωστά και μας εμψυχώνει για την συνέχεια.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Η Παρασκευή είναι μια δημιουργική ημέρα με ερωτικές προεκτάσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να μην αφήστε ανεκμετάλλευτες. Δείτε φίλους, γελάστε, χαρείτε και διασκεδάστε σαν παιδιά, όπου κι αν βρίσκεστε. Τόσο ο σύντροφος, όσο και οι φίλοι σας θα χαρούν με την συντροφιά σας και την καλή σας διάθεση. Το Σάββατο, είναι πιο χαλαρή ημέρα κατά την διάρκεια της οποίας όμως, μπορείτε να ανταλλάξετε όμορφα συναισθήματα και να απογειωθείτε ερωτικά. Η Κυριακή θα σας ζητήσει πραγματικά να ξεφύγετε από τα θέματα της καθημερινότητας , περισσότερο απομονωμένοι από την φασαρία του περιβάλλοντος, αλλά αφήνοντας σας το περιθώριο να χαθείτε μέσα στα ονειροπλασμένα σχέδια που έχετε. Αγκαλιάστε τον σύντροφό σας και μείνετε μαζί του όσο περισσότερο μπορείτε. Αφηγηθείτε του κάτι από το παρελθόν σας και αφήστε του ανοιχτή την πόρτα να δει τα όμορφα ψυχικά σας κομμάτια.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Η Παρασκευή σας βρίσκει με διαθέσεις ανανέωσης τόσο του επαγγελματικού σας χώρου όσο και της δημόσιας εικόνας σας. Ξυπνάτε ήδη από το πρωί με σκοπό να αναδείξετε τα επικοινωνιακά ταλέντα που έχετε, ώστε να βρεθείτε σε πλεονεκτικότερη θέση από ότι οι ανταγωνιστές σας. Οι κινήσεις σας μπορεί να μην είναι τόσο καλά οργανωμένες, αλλά αυτό δεν θα σας στερήσει την επιτυχία που προφανώς μπορεί έως και να σας χαρίσουν, δίχως δικό σας κόπο. Το Σάββατο ανατέλλει πολύ πιο χαλαρό! Ίσως θέλετε να συνειδητοποιήσετε και να αφομοιώσετε τα δώρα της ημέρας. Η διάθεση δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη έχει μια πιο μελαγχολική χροιά, αλλά ταυτόχρονα και ταξιδιάρικη. Στην ίδια περίπου κατάσταση θα είστε και την Κυριακή. Αν υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις τους γυρνάτε την πλάτη αγκαλιάζοντας σφιχτά το μαξιλάρι σας. Αν δεν έχετε υποχρεώσεις αφεθείτε στην γεύση που δίνει η χαλάρωση δίχως ενοχές.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Την Παρασκευή, η διάθεση για βόλτα, κουτσομπολιό και διαδικτυακές συνευρέσεις, θα έχει την τιμητική της. Θα βρείτε χρόνο ακόμα κι ανάμεσα σε επείγουσες δουλειές, να κάνετε το διάλλειμα σας επικοινωνώντας με τους άλλους ακόμα και με ένα κλεφτό τηλεφώνημα. Θα θέλατε να τριγυρίσετε στις βιτρίνες, ακόμα κι αν δεν είναι να αγοράσετε οτιδήποτε, να σταματήσετε για έναν γρήγορο καφέ και μετά να συνεχίσετε τις δουλειές σας. Το Σάββατο το οποίο ενδείκνυται περισσότερο σαν ημέρα για όλα αυτά που ήδη κάνατε τη Παρασκευή δεν κινείται στους ίδιους ρυθμούς. Οι ταχύτητες κατεβαίνουν και τα χασμουρητά αυξάνονται. Η Κυριακή πάλι ακολουθεί τα χασμουρητά του Σαββάτου, με αίσθηση χαλάρωσης ακόμα κι αν σημαντικά θέματα τρέχουν. Το ότι τρέχουν εκείνα ενώ εσείς απολαμβάνετε μια θέα δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα προλάβετε από Δευτέρα, εξάλλου η Κυριακή είναι αποδεκτό από όλους πως είναι μέρα αργίας.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Η Παρασκευή ξεκινάει με εσωτερικές συγκρούσεις , μια αίσθηση μηδενισμού και μη χειρότερα.. Αν κάνετε ψυχοθεραπεία έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε με τον θεραπευτή σας αλλιώς βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε απολαμβάνοντας το πόσο ελκυστικοί μπορείτε να γίνετε, αν αντί να βυθιστείτε στην άβυσσό σας, απλά λιτά κι απέριττα ξελογιάσετε τον σύντροφό σας. Το Σάββατο είναι λιγότερο απαιτητικό όσον αφορά στο ξόδεμα σας, ενεργειακό ή οικονομικό. Ξυπνάτε με ποιητική διάθεση και από εκεί που όλα ήταν μαύρα, αρχίζουν να φαίνονται ροζ. Την Κυριακή φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και βγάζετε τα συμπεράσματά σας ακόμα και την ώρα που κοιμάστε. Μια βόλτα στην εξοχή θα σας βοηθήσει να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας, οι οποίες φαίνονται μπερδεμένες και σας αποπροσανατολίζουν. Ξεκινήστε την συγγραφή, κρατήστε ημερολόγιο, ή απλά σημειώστε τις ιδέες και τα όνειρά σας. Μπορεί να μην γράψετε μυθιστόρημα αλλά τουλάχιστον θα θυμάστε αύριο τι σκεφτόσασταν σήμερα.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η Παρασκευή ξεκινάει με εργασία και χαρά. Ίσως όχι πολύ χαρά αλλά σίγουρα με πολύ εργασία. Ψάχνετε τρόπους να βγείτε μπροστά, να εκμηδενίσετε αν γίνετε τους ανταγωνιστές και να κυριαρχήσετε στον τομέα σας. Κρατήστε μικρότερο καλάθι, τα χρήματα που χαλάτε γι αυτό τον λόγο δεν σας αποφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Το Σάββατο αντιλαμβάνεστε πως έχετε αφήσει κενά στις συναισθηματικές σας σχέσεις και ανθρώπους που αγαπάτε πολύ, οπότε αποφασίζετε να κάνετε κινήσεις που θα δείξουν το ενδιαφέρον σας. Η Κυριακή σας ζητά να χαλαρώσετε μέρα που είναι, αλλά εσείς κινείστε προς άλλες κατευθύνσεις και μάλιστα καθόλου χαλαρωτικές. Ένας φόβος σας κατακλύζει πως θα στερηθείτε τα πάντα και ένας εσωτερικός πανικός διατρέχει στις φλέβες σας. Αν νομίζετε πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τον πανικό σας είστε γελασμένοι, όπως γελασμένοι είστε που αγχώνεστε τόσο πολύ. Δείτε μια ταινία με την οικογένεια ή τους φίλους σας, αγκαλιάστε αυτούς που αγαπάτε σφιχτά, γιατί η ζωή είναι Τώρα.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αν και έχετε εδώ και κάποιο διάστημα μπει σε διαδικασίες ανανέωσης της καθημερινότητας σας, της διατροφής, ή του εργασιακού σας χώρου την Παρασκευή βρίσκεστε ιδιαίτερα εστιασμένοι σε αυτά ψάχνοντας όλους τους τρόπους που δεν θα σας αφήσουν να πέσετε και να βαλτώσετε ξανά στην αφάνεια ή την απραξία. Επιπλέον προσπαθείτε να πείσετε και τους φίλους σας για την αξία του νέου τρόπου ζωής που επιλέξατε, για να τους έχετε παρέα στα δύσκολα. Το Σάββατο όμως σας συμπαρασύρουν μαζί τους κι εσείς ξεχνάτε σχεδόν, όσα πρεσβεύατε την προηγούμενη κιόλας ημέρα. Ίσως πρέπει να αποδεχτείτε πως όλες οι ημέρες δεν είναι ίδιες. Η Κυριακή ακόμα περισσότερο ημέρα χαλάρωσης και αργίας σας δημιουργεί της αίσθηση πως τελικά γίνατε “θύμα” των καταστάσεων και δεν κάνατε τις σωστές επιλογές, σύμφωνα με τους κανόνες που είχατε θέσει. Απλά βγείτε από τις ενοχές μαζέψτε δυνάμεις για να συνεχίσετε το έργο σας, από την επόμενη ημέρα που ξεκινάει η νέα εβδομάδα.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Η Παρασκευή σας βρίσκει όπως πάντα πολυάσχολους, να προσπαθείτε να βάλετε ένα πρόγραμμα ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και για τις δικές σας απολαύσεις. Το ίδιο πολυάσχολους όμως σας βρίσκουν και οι αγαπημένοι σας, οι οποίοι σήμερα μπορεί να σας δείξουν την αγάπη τους αλλά και την αγανάκτησή τους για τον χρόνο που τους στερείτε. Βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε με φίλους ώστε να μην σας αισθάνονται απορριπτικούς. Το Σάββατο φαίνεται πιο περίπλοκο με εσάς χαμένους μέσα στις εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες θέλετε να πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων εφόσον δεν μπορείτε να βρείτε πως θα τις τακτοποιήσετε. Στην ουσία η κατάσταση που αντιμετωπίζετε θέλει φαντασία και ηρεμία. Αν καταφέρετε τελικά να λειτουργήσετε σωστά, η Κυριακή σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις με πολλά συναισθηματικά δώρα, τα οποία θα ενισχύσουν πολύ τόσο την εικόνα σας προς τα έξω, όσο και τους δεσμούς σας με ανθρώπους από τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Την Παρασκευή προσπαθείτε να κάνετε πράξη πληροφορίες που σας έχουν δοθεί για την δουλειά σας. Μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, αρκεί να μην κάνετε τον χώρο σας άνω κάτω περιμένοντας πως κάποιος άλλος θα καθαρίσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που θα έχετε σκορπίσει. Μαζί με τις νέες για εσάς εμπειρίες φροντίστε να αναλάβετε και την ευθύνη του μαζέματος αλλιώς κάποιος θα σας κάνει παράπονα, γεγονός που δεν το επιθυμείτε. Το Σάββατο η ημέρα σας θα είναι πιο ήρεμη κι εσείς πολύ πιο κοντά συναισθηματικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί να ξοδέψετε ώρες παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι, ή δημιουργώντας με ζωηρή φαντασία και πολλές ελπίδες για το μέλλον. Η Κυριακή συνεχίζει πάνω κάτω με τις ίδιες δραστηριότητες του Σαββάτου. Επιπλέον έχετε ανάγκη την ύπαρξη του ερωτικού σας συντρόφου και αναμένεται ένα αρκετά ρομαντικό και ερωτικό Σαββατοκύριακο. Είστε πολύ κοντά στην επιτυχία και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσετε μέσα σε αυτό το τριήμερο.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η Παρασκευή φαίνεται μια εξαιρετικά απαιτητική ημέρα με πολύ τρέξιμο και αρκετές διευθετήσεις. Αν είστε γονείς, θα πρέπει να κάνετε διαδρομές για τα παιδιά σας τις οποίες μπορεί να κάνετε συχνά αλλά σήμερα θα σας φανούν εξαντλητικές, γιατί θα καταναλώσετε μεγάλα ποσά ενέργειας. Μη ξεχνάτε όμως πως είναι Παρασκευή και μετά θα έρθει ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα κινηθεί σε διαφορετικούς ρυθμούς. Το Σάββατο θα θελήσετε να κάνετε μια βόλτα στην αγορά και να χαζέψετε τις βιτρίνες, να γυρίσετε σπίτι γεμάτοι από εικόνες, να βάλετε τις πυτζάμες σας και να συνεχίσετε να χαζεύετε, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Την Κυριακή ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας πιέζουν εσείς πιέζετε ανάποδα και βρίσκετε τρόπους διαφυγής μέσα από το μυαλό σας, ασχολούμενοι όμως παράλληλα με τα του οίκου σας. Ζητήστε την βοήθεια των παιδιών σας, του συντρόφου ή ενός καλού φίλου για να κάνετε διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ακόμα καλύτερα όμως κλείστε ραντεβού για ένα μασάζ την Κυριακή, θα σας απογειώσει.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Την Παρασκευή ξεκινάτε προσπαθώντας να μαζέψετε όσο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό μπορείτε, μέσα από την οικογένεια. Τους βάζετε όλους έναν προς ένα να συμμετέχουν σ ένα έξοδο που θέλετε να κάνετε για το σπίτι ή την οικογενειακή επιχείρηση. Όπως και να έχει θα τους ζητήσετε να βάλουν το χέρι στην τσέπη κι εσείς σαν καλός οργανωτής θα φροντίσετε αυτό το ποσό να ξοδευτεί σωστά, σύμφωνα με την δική σας κρίση φυσικά. Το Σάββατο, είστε έτοιμοι να ξοδέψετε ότι μαζέψατε την Παρασκευή, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.Επιπλέον το Σάββατο δεν είναι ημέρα για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αν έχετε παρεξηγηθεί με κάποιο πρόσωπο. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή καλύτερα θα ήταν να διασκεδάσετε, να δείτε τα πράγματα χαλαρά και από την αστεία τους πλευρά. Να ανταλλάξετε αστεία και πειράγματα, αλλά να προσέξετε να μην είστε εύθικτοι και τα πειράγματα σας πειράξουν πραγματικά.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Η Παρασκευή υπόσχεται μεγάλη δραστηριότητα με ανάμεικτα από εσάς συναισθήματα. Παρόλα αυτά η διάθεση σας να μην παραδώσετε τα όπλα και να φτάσετε μέχρι τέλους σε ότι έχετε αναλάβει θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Όσο κι αν νιώθετε πως σας παιδεύουν, από μέσα σας ξέρετε πως είστε πολύ δυνατοί και όχι μόνο τα καταφέρνετε, αλλά αν θέλετε είστε και οι νικητές του παιχνιδιού. Οι διεκδικήσεις σας, αρχίζουν να χαλαρώνουν από το μεσημέρι του Σαββάτου. Η κούραση αρχίζει να φαίνεται, αλλά και η διάθεση σας να παλέψετε σας εγκαταλείπει μέσα στο Σαββατοκύριακο και καλά κάνει. Την Κυριακή ξεκουράζεστε και παρότι δεν έχουν διευθετηθεί όλα σας τα θέματα, νιώθετε ασφαλείς. Αν τώρα, συνδυάσετε όλο το σκηνικό με την αγκαλιά του συντρόφου σας, η ξεκούραση θα είναι διπλή και η απορρόφηση ενέργειας που θα κάνετε, θα είναι πολλαπλάσια, με σκοπό να ξαναμπείτε πιο δυναμικά στο σκηνικό από Δευτέρα.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Την Παρασκευή ξυπνάτε από το πρωί κουρασμένοι, αφού η αϋπνία ή η κακή ποιότητα ύπνου, σας ταλαιπωρεί και δεν σας αφήνει να αναζωογονηθείτε όπως χρειάζεται το σώμα σας. Αυτό έχει σαν αντίκτυπο, να δείχνετε λίγο χαμένοι, αφού δεν είστε ενεργειακά γεμάτοι για να εστιάζεστε στο εδώ και τώρα άμεσα. Θα πρέπει πρώτα από όλους εσείς οι ίδιοι να είστε συμπονετικοί με τον εαυτό σας και να εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο, ώστε να αναπληρώσετε την ενέργεια που σας χρειάζεται. Αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας ώστε να εισπράξετε τα συναισθήματα που έχετε τόσο ανάγκη. Αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είστε σε μια συνεχόμενη σύνδεση με την έμπνευσή σας και θα μπορείτε να έχετε ιδέες που θα απογειώσουν την φαντασία σας. Φροντίστε το σώμα και το πρόσωπό σας, περιποιηθείτε τα με φυσικά προϊόντα που είχατε δοκιμάσει και στο παρελθόν. κάντε μια βόλτα στη θάλασσα.

Πηγή: Astrologos.gr