Αυτή η Παρασκευή δεν θα μας αφήσει να χαλαρώσουμε

Παρασκευή σήμερα, κι αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε πλανάστε πλάνην οικτράν… Δεν είναι ότι θα πρέπει να αγχωθείτε απαραιτήτως για κάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε γίνεται το… μάλε βράσε! Δεν είναι που είμαστε ήδη υπό την επιρροή της έκλειψης που μας περιμένει στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, αλλά έχουμε σήμερα και αύριο κάποιες πλανητικές συναντήσεις που ανάβουν τα αίματα και με την καλή και με την κακή έννοια. Έτσι από τη μία το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρης από Τοξότη και Κριό αντίστοιχα εκτός από το προφανές, ότι θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη και θα προσφέρει σε πολλούς τη δυνατότητα να περάσουν ενδεχομένως και ένα υπέροχο τριήμερο, δημιουργεί πεδίο για επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποδώσουν άμεσα, απλά μπορεί να έχουν ευκαιριακό χαρακτήρα. Από την άλλη η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες που ήταν καλά κρυμμένες και οι οποίες όμως είναι ικανές να ταράξουν τα νερά, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζουν στον καθένα.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ο κυβερνήτης σου Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου δέχεται την ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης και μαζί σου υπόσχονται μια πολύ ερωτική Παρασκευή αν μη τι άλλο, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού το Σάββατο αναμένεται να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα και εκνευρισμό ειδικά στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Από την άλλη προσοχή χρειάζονται και οι χειρισμοί σου στις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς προκειμένου να επιβληθείς ξεστομίζεις πράγματα τα οποία θα τρέχεις να τα μαζέψεις και δε θα μπορείς.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Όταν ο Άρης ακουμπάει την Αφροδίτη, τότε ξυπνάει μέσα σας το τέρας που επιζητά διακαώς απολαύσεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Πόσο μάλλον τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα που αφορά ξεκάθαρα τις σεξουαλικές σας ορμές. Πρόσεξε όμως τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείς ενδεχόμενες αποκαλύψεις που αφορούν το άτομο σου, τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις κινήσεις σου γενικότερα, αφού μπορεί να τα κάνεις ακόμα χειρότερα.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Το βασικό σου πρόβλημα και ταυτόχρονα το βασικό σου πλεονέκτημα είναι η διαίσθηση σου που αυτές τις μέρες δουλεύει σαν μεταλλωρύχος στα έγκατα της γης που δεν ξέρει τι ώρα είναι. Από τη μία λοιπόν βρίσκεσαι την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος και μπορείς να διαχειριστείς ευνοϊκά θέματα που σε απασχολούν, όπως η ρύθμιση κάποιου δανείου, από την άλλη όμως μπορεί να καταλάβεις και που…μπάζει το πράγμα και ενδεχομένως να βρεθείς αντιμέτωπος με εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Το τριγωνάκι Αφροδίτης-Άρη μπορεί να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή ή ακόμα και σε κάποιο θέμα υγείας, όπου μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ανθρώπους ικανούς να σε βοηθήσουν. Κατά τ’ άλλα, τα νεύρα σου… κρόσσια και οι συγκυρίες δεν υπόσχονται ότι θα καταφέρεις να ελέγξεις τη γλώσσα σου, η οποία σπάει κόκκαλα και μπορεί να επιφέρει ρήξεις σε σημαντικές σχέσεις. Στο άλλο άκρο όμως μπορείς να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να…πάρεις τη δουλειά!

5Λέων (23/7 – 23/8)

Αφροδίτη και Άρης έρχονται να σου θυμίσουν ότι όταν λέμε κρεβάτι δεν εννοούμε μόνο (!) εκείνο το έπιπλο που πέφτουμε για να κοιμηθούμε… Ερμής και Πλούτωνας απ’ την άλλη είναι πιθανό να εγείρουν θέματα εμπιστοσύνης στον εργασιακό σου χώρο, αφού μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με αλήθειες ή με συμπεριφορές που δεν είχες υπολογίσει. Από την άλλη μια εξέλιξη θα ρίξει τα φώτα στο δρόμο που οδηγεί στο εξωτερικό, κι εκεί θα πας. Τώρα θα γυρίσεις; Δε θα γυρίσεις;

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η απόλαυση Παρθένε μου βρίσκεται μες στα πόδια σου και για την ακρίβεια μες στο σπίτι σου! Δε χρειάζεται ούτε να στην προβλέψω εγώ, ούτε να την ψάξεις εσύ. Το σπίτι μάλιστα θα αποτελέσει και το καταφύγιο σου, αν αυτή η συνάντηση Ερμή-Πλούτωνα σε φέρει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις που σε χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά. Όπως και να έχει οι μέρες είναι φορτισμένες και το καλό με σένα είναι ότι είναι στο χέρι σου όλη αυτή την ενέργεια να τη χρησιμοποιήσεις ποοολύ δημιουργικά!

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Να θυμάσαι ότι πάνω στα γλέντια, τις χαρές και τα μεθύσια έχουν ειπωθεί οι μεγαλύτερες αλήθειες. Από εκείνες που σε κάνουν να πιστεύεις ότι όντως σου βγήκε ξινό… Έτσι όντως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να μάθεις και πράγματα όχι απλά που δε γνώριζες, αλλά είναι ικανές να σου κλείσουν το σπίτι… Ας μην είμαστε όμως κινδυνολόγοι. Υπάρχει και το σενάριο να είναι ένα βαρβάτο θετικό νέο. Ας είμαστε αισιόδοξοι.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικό, αφού οι εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο έχουν αποτέλεσμα κι αυτό είναι εμφανές στην τσέπη σου. Σε αυτό συμβάλει και η σύνοδος του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με τον Ερμή σε ένα τομέα που σχετίζεται με τις εμπορικές συμφωνίες και με τις κοινωνικές σου γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να παίξουν αναμορφωτικό ρόλο. Το δεδομένο είναι ότι το τοπίο αλλάζει και είναι για το καλό σου.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας τριγωνίζει τον πύρινο Άρη στον Κριό και αυτό δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτο. Το πάθος και η επιθυμία για τον άλλον αναζωπυρώνονται, ο έρωτας γίνεται πηγή χαράς, έμπνευσης και δημιουργίας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που Ερμής-Πλούτωνας και Ήλιος-Ουρανός αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την έννοια της σχέσης, τα ρήματα «ανήκω» και «κατέχω» και σας σπρώχνουν στο λάκκο με…τις ανασφάλειες σας για να αναμετρηθείτε.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Δε θα σου πω ότι τη Δευτέρα θα ξυπνήσεις άλλος, θα ήταν υπερβολή. Όμως οι όψεις του τριημέρου συμβαίνουν σε σημαντικά σημεία του ωροσκοπίου σου, όπου οι συνειδητοποιήσεις και η αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Η αρχή γίνεται από το σπίτι σου, από την οικογένεια σου. Εκεί αποκαλύπτεις πρώτα τις νέες πτυχές σου και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Άρης και Αφροδίτη σου προσφέρουν τη δυνατότητα να περάσεις ευχάριστα κοινωνικοποιούμενος και κάνοντας νέες γνωριμίες. Από την άλλη η σύνοδος αναδύει φοβίες και απωθημένα με τα οποία πρέπει να αναμετρηθείς αν θες να κάνεις νέα, υγιή βήματα. Μάλιστα το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ουρανού με τον Ήλιο είναι πιθανό να σε ωθήσει στο να ξεσπάσεις απέναντι σε ανθρώπους τους κοντινού σου περιβάλλοντος στην προσπάθεια σου να προστατευτείς και να θέσεις νέα όρια.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη έρχεται να σου διασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο ότι οι κινήσεις που κάνεις για την υλική ή τη συναισθηματική σου ασφάλεια θα στεφθούν από επιτυχία. Την ίδια όμως στιγμή Ερμής και Πλούτωνας θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο αυτό για το οποίο προσπάθησες ήταν και αυτό που πραγματικά ήθελες και τότε μπορεί ακόμα και να αλλάξεις τελείως πορεία. Σε αυτό συνηγορούν και ο Ήλιος με τον Ουρανό, αλλά γιατί να είναι πρόβλημα, όταν εσείς ζείτε για να ονειρεύεστε;

Πηγή: Astrologos.gr